Hlavní obsah

Beauty trendy, které zaplavily internet! Představujeme 5 nejlepších!

Foto: Ekaterina-Iatcenko, shutterstock.com

Znáte tyto populární masky na obličej? Pokud ještě ne, čtěte nížFoto: Ekaterina-Iatcenko, shutterstock.com

Reklama

Co je nyní nejvíc IN v oblasti vlasů, pleti nebo manikúry? Stačí být chvilku on-line, a máte v tom jasno. Vybrali jsme na sociálních sítích, Pinterestu i módních blozích 5 top trendů, které vás budou bavit.

Článek

Možná jste si všimli, že když si přečtete jakýkoli rozhovor s návrháři či s módními nebo kosmetickými ikonami, na otázku, kde čerpají inspiraci, neodpoví nic jiného, než že z ulice nebo internetu.

A právě tam se nyní vylouplo tolik beauty tipů a trendů, že je velmi těžké si z této nepřeberné (a někdy i dost bláznivé) nabídky vybrat to nejlepší. Proto jsme se místo vás pustili do podrobného zkoumání a přinášíme vám výběr pěti nejlepších hitů napříč kosmetikou, manikúrou i účesy, které nás zaujaly. A vsadíme se, že si z nich vyberete i vy.

Čistší pleť díky černému ulí

Pojem „Charcoal mask“ se na internetu skloňuje snad ve všech pádech. Tento malý zázrak slibuje čistou a bezchybnou pleť, což se podařilo klinicky ověřit. Maska z dřevěného uhlí se pro lepší účinky kombinuje například s cukrem nebo kokosovým olejem a závislost si na ni vytvořily nejen všechny Asijky, kosmetické redaktorky, blogerky, ale i samotné celebrity, které se neváhají nechat s touto černou hmotou na obličeji zvěčnit na své instagramové účty.

Foto: Profimedia

Topmodelka Alessandra Ambrosio (první zleva) se svojí láskou k maskám netají. Na svém Instagramu se v nich ráda a často fotíFoto: Profimedia

Nehty jako zrcadlo

Chromovaná manikúra opravdu vyžaduje práci profesionála, ale výsledky skutečně stojí za to. Chrom efekt vynikne na delších nehtech zabroušených do kulata a nosí se jak ve stříbrné, tak i v neméně oblíbené zlaté a seženete jej ve všech specializovaných nehtových centrech. Na Pinterestu můžete najít desítky tipů, jak a s čím je kombinovat. Nás nejvíce zaujala topmodelka Gigi Hadid, která se svou závislostí na této nehtové vychytávce sama pochlubila – kde jinde než na Instagramu.

Foto: Profimedia

Konec je matným a nude odstínům, nyní se vaše nehty musí blýskat. Stejně jako GigiFoto: Profimedia

Zapleteno do výšky

Drobný drdůlek učesaný na vršku hlavy zvaný Top knot možná znáte. Nyní ale tento poměrně jednoduchý účes zažívá svůj „upgrade“. Stačí od čela směrem k temeni hlavy zaplést rybí cop a konečky zatočit do již známého drdolu.

Blogerky na svých stránkách i četné tutoriály na youtube dokazují, že o tento účes zájem je a že nestojí ani moc práce, natož času. Modelka Blac Chyna proslavená spíše vztahem s Robem z klanu Kardashianů než svou prací názorně ukázala, jak má takový účes vypadat.

Foto: Profimedia

Blac Chyna se nových trendů nebojí. Naopak notně experimentuje a tento účes patří k těm povedenějším pokusůmFoto: Profimedia

Nový lék na všechno? Jojobový olej

Nevzhledné jizvičky po akné, věčně zanícená pleť, roztřepené nehty? Na tohle všechno a ještě na mnohem víc neduhů je ideálním parťákem jojobový olej. Je tu samozřejmě stejně dlouho jako všechny růžové, kokosové nebo makové druhy, ale až nyní se začíná těšit stejné popularitě jako jeho kolegové.

Na internetu najdete spoustu tipů, kam jej přimíchat, když chcete vypadat mladší a svěží, a jako bonus vám při správném skladování na rozdíl od jiných nežlukne.

Foto: Antonova_Ganna, shutterstock.com

Jojobový olej se dere ve své oblíbenosti kupředu. Není divu, jeho účinky jsou zázračnéFoto: Antonova_Ganna, shutterstock.com

Vlasy jako popelka

Pro konzervativní povahy tento odstín není. A také jej rozhodně nedoporučujeme zkoušet doma. Ale extrovertní typy mohou jásat, vlasy v barvě popela jsou skutečným hitem – nikoli mezi důchodci, ale zejména mezi vlasovými stylisty, mladými blogery a v neposlední řadě i celebritami.

Výhodou popelavých vlasů je, že když vás přestanou bavit, dají se velmi snadno přebarvit do světlého i tmavého odstínu. Navíc jim to velmi sluší v kombinaci s blond.

Foto: Profimedia

Na týdnech módy je popelavý odstín vlasů velmi populární. Co na něj říkáte vy?Foto: Profimedia

Baví vás sledovat novinky v oblasti krásy na Pinterestu nebo jiných inspiračních serverech? Nebo dáváte přednost klasickým magazínovým formátům?

Reklama

Související témata:

Načítám