Hlavní obsah

Bizarní hubnutí: Diana (39) má díky korzetu 46 cm v pase a nesundává ho ani při sexu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Má tři děti, z toho jedny dvojčata. A právě po jejich porodu přišla o své ženské křivky a vlastní tělo se jí přestalo líbit. A tak začala Američanka Diana Ringo (39) nosit korzet. Sundavá ho maximálně na hodinu denně a pyšní se vosím pasem.

Článek

Když čekala Diana dnes čtyřletá dvojčata, přibrala asi 35 kilogramů. Po porodu byl obvod jejího pasu něco kolem sedmdesáti centimetrů. A tohle tělo neměla mladá maminka ráda. „Byla jsem tlustá, což by mi až tak nevadilo, jenže se mi tuk na těle nerozkládal ženským způsobem,“ tvrdí Diana s tím, že prostě vypadala spíš jak obtloustlý muž než jako sexy žena krev a mléko.

Čekali byste, že začala cvičit a upravila jídelníček? Kdepak! Diana vsadila na korzet.

Bez korzetu ani ránu

Poprvé Američanka korzet oblékla asi před třemi lety a dnes jich má v šatníku pětačtyřicet. Nosí ho 23 hodin denně a sundává, jen když jde do sprchy. Korzet si nechává dokonce i při sexu s manželem Brettem (33). „Když nemám korzet, je to jako když si nevezmete podprsenku. Když ho sundám, je to chvilková úleva, ale velmi rychle po něm zas toužím, protože jsem na něj zvyklá,“ popisuje Diana, která má díky korzetu obvod pasu necelých 46 centimetrů.

Připadá si tak neobyčejně sexy. „I normálně se cítím přitažlivá, ale korzet mi neskutečně pomáhá zvedat sebevědomí, s ním se cítím opravdu dobře,“ dodává Diana.

Už dávno se dostala na váhu, kterou měla před těhotenstvím (váží asi 54 kilogramů), přesto se odmítá korzetů vzdát. Zdůrazní prý to, čeho docílila a na co je pyšná.

Foto: Profimedia.cz

Bez korzetu není mladá maminka se svým tělem spokojenáFoto: Profimedia.cz

Rodina je rozpolcená

Dianin muž nebyl zpočátku z jejího rozhodnutí nosit korzety nadšený. „Bál jsem se o její zdraví,“ přiznává Brett. Diana ale šla k lékaři, který jí řekl, že je zdravá, v pořádku a korzety ji prý nijak neohrožují. „A máme dohodu, že více svůj pas zužovat nebude. Korzety jí zvedly sebevědomí. Navíc se říká, že jen se šťastnou ženou můžete prožít šťastný život. A tohle je to, co dělá Dianu šťastnou,“ dodává manžel.

Dianini nejbližší se v názorech různí. „Pro někoho je to naprosto v pořádku, jiní mají pocit, že musím v nejbližších dnech zemřít,“ směje se Diana s tím, že jejich obavy jsou zbytečné. Korzety ji prý v ničem neomezují. „Jím všechno, jen mi korzet nedovolí se přejídat. A můžu i normálně dýchat, jen hluboké nádechy mi korzet neumožní, ale kdo takhle dýchá v běžném provozu?“ upřesňuje Diana.

Foto: Profimedia.cz

Dianin manžel byl zpočátku proti, ale nyní už se s její zálibou smířilFoto: Profimedia.cz

Tohle jsem já

Američanka se samozřejmě setkává i s negativními reakcemi okolí. Obzvlášť rodiče spolužáků jejích dětí mají pocit, že nedává dobrý příklad. „Ale moje starost přece není dávat jejich dětem dobrý příklad. A myslím, že ani svým synům žádný špatný příklad nedávám. Koneckonců mají otce, to je jejich mužský vzor,“ vysvětluje Diana.

Pokládá se za sebevědomou a samostatnou ženu, která si o sobě bude vždy rozhodovat sama. „Cením si názoru blízkých, kterým se nošení korzetů moc nezdá. Ale nakonec jsem to já, kdo musí se svým tělem žít. A já jsem se rozhodla, že chci být šťastná a spokojená, a to jsem, když mám na sobě korzet,“ dodává Diana.

Foto: Profimedia.cz

Takhle se prý Diana cítí opravdu sexyFoto: Profimedia.cz

Tak co myslíte, je tohle cesta ke štěstí a spokojenosti?

Reklama

Související témata:

Načítám