Hlavní obsah

Blanka v akci: Objevila cvičení na spalování tuků. A je to hardcore!

Foto: Ondřej Hošt

Zleva trenér Jirka dohlíží na provedení cviku Bianky. Štěpán zase hecuje mě. Tak abychom nezhubly!Foto: Ondřej Hošt

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že jste se pustili do shazování kil v tělocvičně? Dřete do úmoru, ale kde nic, tu nic? Pojďte na lekci posilování zvanou Hardcore Spalovač. Tady se dozvíte, co a jak dělat, aby vám cvičení s hubnutím pomohlo!

Článek

Nezastírám, že mě kruhový trénink pod vedením trenérů před půl rokem, kdy jsem ho pro vás natáčela, chytil. A jelikož kromě kondice je fajn i netahat na sobě zbytečně kila navíc, uvítala jsem lekce speciálně pro holky. „Probíhají v takové intenzitě, která je ideální pro spalování tuků a tvarování tělesných partií,“ říká trenér Štěpán Ginzel. Jeho kolega Jirka Nečásek ho doplňuje: „Samotná lekce je pak postavena na principu kruhového tréninku, při němž jde o kombinaci posilovacích a aerobních cviků.“ Jak to přesně vypadá? Podívejte se!

Čeká na vás tedy 15 stanovišť, na nichž zábavných způsobem posilujete střídavě horní a spodní část těla. Vždy dáte dvě série s několikavteřinovou přestávkou, než se přesunete na další stanoviště – a to celé ještě jednou. „Přednost mají kritické svalové partie, jako je zadek, boky, stehna a bříško," doplňuje Štěpán Ginzel. Na ostatní partie se ale samozřejmě nazapomíná. Podobně, jako zde: Těmhle borcům podlehnete i vy. Celých 60 minut, co lekce trvá, jste stále v pohybu tak, aby probíhalo patřičné spalování. Nuda? Ani náhodou!

Nemáte posilování rády? Tak tenhle typ cvičení vás vyvede z omylu! A když dodržíte i zásady, jak a co jíst po cvičení, dočkáte se výsledků! Více jsme o tom psali třeba v článku Jak nejrychleji spalovat tuky!

Za umožnění natáčení děkujeme všem z Hardcore-Tréninky.cz v Praze 2.

Reklama

Načítám