Hlavní obsah

Boty? Z těch dokážu šílet!

Foto: Jiřina Rybářová

Část sbírky bot a lodičky ze Zlína, kterým neodolalaFoto: Jiřina Rybářová

Reklama

Zpěvačka Heidi Janků patří k těm ženám, pro které je nakupování slastí. Obzvlášť když je konto plné a může si dovolit ho provětrat. Nové věci si přesto pořizuje s rozmyslem. Ale pozor! Když se jedná o boty, jde rozum stranou. Na těch zkrátka „ulítává“. Co má ještě ráda a co nesnáší? Odhalte to s námi!

Článek

Lodičky, baleríny, kozačky… bot jsme u ní našli slušnou sbírku. „Přiznávám, že třeba v obchodním centru projdu opravdu všechno, ale vždycky skončím u bot. Ty nakupuji s obrovskou vášní. Mám jich plnou skříň, některé se mi vůbec k ničemu nehodí, přesto jsem je v regálu nemohla nechat,“ rozpovídala se Heidi.

Foto: Jiřina Rybářová

Džíny a bílé tričko, to je pro Heidi nejpohodlnější kombinaceFoto: Jiřina Rybářová

„Snad to ještě není chorobná závislost, ale nedávno jsme byli s manželem v Hamburku a v jednom butiku jsem se úplně zbláznila do flitrových balerínek. Stály 150 euro! Bezhlavý nákup se proto nekonal. Jenže! Celou noc jsem nespala a myslela jen na ty božské boty. A jak to dopadlo? Den před odjezdem jsem donutila muže zastavit před obchoďákem, kde jsme půl hodiny čekali, až otevřou. Manžel zůstal v autě, já jsem ale vtrhla do butiku, boty si vyzkoušela a s pocitem úlevy jsem si je odvezla do Prahy,“ popsala jeden z vášnivých nákupů zpěvačka s tím, že tyhle vysněné boty se nakonec staly „ležákem“, protože je neměla k čemu nosit.

Foto: Jiřina RybářováNejoblíbenější šaty a róba od Růženy ŠimkovéLuxusní značky ignoruje

Od bot rychle do skříní! Oblečení má Heidi rozmanité. Společenské nebo koncertní šaty si nechává šít, ostatní hadříky nakupuje v běžné síti a úplně nejraději si je vozí z cest. „Pokaždé, když jsme v cizině, něco si přivezu. Jsou to vlastně moje suvenýry, vždycky si připomenu, že tyhle šatičky jsou z Říma, svetřík z Vídně, džíny z Drážďan… Nakupování venku má navíc výhodu, že v určitém modelu nepotkáte jinou dámu. Vyhnu se tak průšvihu,“ uvedla zpěvačka.

Nejluxusnější značky jako Dior, Prada, Louis Vuitton, Burberry… v jejím šatníku nenajdete, to prý není nic pro ni. „V Dubaji jsme s mužem mimo jiné navštívili jedno z obchodních center, které je tak obří, že se snad nedá projít ani za týden. A v tomto nákupním ráji sídlil i butik s nadpozemskými lodičkami značky Manolo Blahnik. Přestože boty zbožňuji, dovnitř mě to nelákalo. A důvodem nebyl fakt, že tam ceny bot začínají od tisícovky dolarů. Útokem jsem raději vzala normální krámky,“ zavzpomínala.

Podle ní totiž i obyčejné věci mohou působit neobyčejně. Tak třeba její kožená róba. Je z dílny Růženy Šimkové. Kromě sexy střihu a barvy je výjimečná i korálkovým zdobením. „Asi s tím už budu muset skončit, ale poslední dva roky mám korálkové období. Proto jsem si vymyslela, že je chci aplikovat i na kožené šaty. Byl to trošku oříšek, protože se musela vymyslet technika, jak kamínky uchytit, aby na kůži držely, a přitom ji neponičily. Podařilo se to a originální kousek byl na světě,“ popsala experiment zpěvačka.

Foto: Jiřina Rybářová

Kostým musí dotvořit správná pokrývka hlavyFoto: Jiřina Rybářová

Triček není nikdy dost

Úplně nejraději nosí Heidi obyčejná bílá trička s potiskem, k nim rovné nebo klasické džíny a široké kšandy.

„Džíny jsou základ. Mám jich také plnou skříň. S tričkem nebo košilí patří k nejpohodlnějšímu oblečení. Vzdávám se jich pouze v létě, kdy dávám přednost šatům a odhaleným nohám,“ poznamenala zpěvačka. A už začala přehrabovat šuplík s pásky. „Mám jich hodně, nakoupila jsem si různé barvy do zásoby. Myslím, že tyhle teď zrovna moc nefrčí, ale já neumím věci vyhodit, pokud nejsou zničené. Navíc módní trendy se po čase vracejí, takže jednou se mi i tyhle pásky budou hodit,“ dodala. A aby byl průzkum šatníku kompletní, musíme závěrem poznamenat, že stejně jako na značkové zboží si Heidi nepotrpí ani na kabelky. To dá raději přednost klobouku nebo kšiltovce.

A její rada? Dámy by se neměly nechat za každou cenu ovládnout diktátem módy. Lepší je nosit věci, které jim sluší a ve kterých se cítí skvěle.

Reklama

Související témata:

Načítám