Hlavní obsah

Premiéra Meghan: Snoubenka prince Harryho zastínila Kate!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ona je prostě fantastická. To člověka napadne jako první, když vidí Meghan Markle v perfektním bílém kabátu s apartním baretem na hlavě. Outfit, který zvolila na první oficiální akci s královnou, na Dny Commonwealthu, byl hned dvojnásobnou trefou do černého, byť možná v obou případech nevědomky.

Článek

Pondělí 12. března se stane významným milníkem pro Meghan Markle (36). Ačkoliv těch milníků má za poslední půlrok již dost za sebou, a stejně tak jí jich ještě dost čeká, z politického hlediska tento nelze opomenout. Poprvé se totiž zúčastnila oficiální veřejné akce společně s královnou Alžbětou II. (91). Královská rodina totiž vyrazila do Westminsterského opatství na bohoslužbu k příležitosti oslav Dne Commonwealthu.

Ačkoliv to není premiéra setkání budoucí nevěsty prince Harryho (33) a jeho babičky, královny Albžety II., na oficiální akci se takto společně ještě neukázaly, pokud člověk nepočítá vánoční svátky. Tehdy byla, dost netradičně, pozvána na Sandringhamské panství i ona. A to i přesto, že Vánoce zde s královnou smí slavit pouze ti, kteří jsou v manželském svazku, nikoliv pouze zasnoubení. Například Kate (36) tam před svatbou v roce 2010 nemohla. A to přitom s Williamem (35) tvořila pár mnohem delší dobu, než letos v zimě Harry a Meghan!

Foto: Profimedia.cz

Celá královská rodina se sešla ve Westminsterském opatství na bohoslužbu ke Dni CommonwealthuFoto: Profimedia.cz

Ve stínu své švagrové

Své poprvé, které připadlo na Dny Commonwealthu, ale zvládla Meghan Markle na jedničku. Oblékla si bílý kabátek a baret stejné barvy, čímž naprosto zabodovala. Ne, že by to snad vévodkyni Kate neslušelo, ale přiznejte, že ji Meghan svým dokonale padnoucím a sladěným outfitem tak trochu zastínila. Obě dvě ale byly spolu krásně sladěny. Pod bílým kabátem Meghan skrývala námořnicky modré šaty, tedy stejné barvy, jakou oblékla i vévodkyně Kate.

Foto: Profimedia.cz

Kabát i baret pochází od stejných návrhářů, kteří pracovali pro princeznu Dianu. A musí se nechat, že Meghan je neuvěřitelně šik! Foto: Profimedia.cz

Kromě toho ale také velmi kultivovaně a nenásilně vzdala hold princezně Dianě (†36). Kabát i baret totiž pocházejí od dvojice návrhářů, které měla Diana velice ráda. Kabát je od Amandy Wakeley (55), která byla nejen její oblíbenou návrhářkou, ale dámy k sobě měly blízko i po osobní stránce. Tato módní návrhářka má ve svém repertoáru i svatební šaty, nicméně poslední kolující klepy ukazují na to, že šaty na tento velký den by měla Meghan mít od módní značky Ralph & Russo.

Foto: Profimedia.cz

Bohužel Meghan trochu svým zevnějškem tentokrát zastínila svoji budoucí švagrovou, vévodkyni Kate. Ač jsou stejně staré, v klobouku s širokou krempou vypadá manželka prince Williama více usedle. Přitom jindy jí pokrývky hlavy tolik sednou! Foto: Profimedia.cz

Baret, který si Meghan vybrala na slavnosti Dne Commonwealthu zase pochází z dílny Stephena Jonese (60), který navrhoval pokrývky hlavy i pro Dianu. Po jejím sňatku s princem Charlesem (69) Jones vytvořil, ve spolupráci s návrháři Jasperem Conranem (58) a Arabellou Pollen (57), sérii dvaceti baretů, které pak princezna nosila. Všechny měly na sobě vyšitý monogram princezny Diany a také znak jejího manžela, tři pštrosí pírka vystupující z koruny. Všechny tak byly navrženy jen pro ni.

Čí outfit se vám líbí více?

Reklama

Načítám