Hlavní obsah

Božský Leonardo DiCaprio a jeho ženy: Všechny mají společné dvě věci!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ačkoliv Leonarda DiCapria zbožňujeme, za přítele bychom ho nechtěly. Nepatří mezi stálé partnery a ženy se vedle něj dost střídají. Ostatně, asi ani on by nás nechtěl – jeho partnerky jsou v posledních letech pouze topmodelky a málokdy jim bylo více než pětadvacet. Takže zůstaneme u platonické lásky.

Článek

Mezi známější jména patří Rihanna (29), Kate Moss (43), Demi Moore (55) nebo Blake Lively (30). To je ale jen zlomek žen, které prošly životem herce Leonarda DiCapria. Čím je starší, tím mladší ženy ho zdobí. Té poslední, se kterou byl spatřen, Sarah Snyder, je teprve dvaadvacet. Přitom oscarový herec v říjnu oslavil třiačtyřicáté narozeniny. Jaké další krásky této modelce předcházely? Nechceme vyjmenovávat všechny, proto jsme vybrali ty, se kterými Leonardo DiCaprio strávil delší časové období.

Gisele Bündchen (37)

O vztazích Leonarda DiCapria a mladičkých modelek si může člověk myslet, co chce, ale v případě Gisele Bündchen lze asi mluvit o lásce. Mezi lety 2000 a 2005 tvořili rozhodně jeden z nejpohlednějších párů celebrit a v podstatě to byl první veřejně přiznaný DiCapriův vztah. Když se dali dohromady, bylo Gisele devatenáct.

Foto: Profimedia.cz

Gisele bylo 19 let, když se s DiCapriem seznámilaFoto: Profimedia.cz

Bar Refaeli (32)

Z náruče Gisele šel Leo rovnou k další modelce, a to Bar Refaeli. V té době jí bylo dvacet. Ani v tomto případě ale nešlo o pouhou letmou známost – chodili spolu skoro šest let. Přitom vztah zaznamenal jednu velkou krizi: v roce 2009 se poprvé rozešli, poté se však opět dali dohromady. Jednou z příčin krachu bylo i to, že DiCaprio se prý nechystá usadit.

Foto: Profimedia.cz

Ani Bar Refaeli nedokázala herce připoutat nastálo Foto: Profimedia.cz

Alyce Crawford (27)

Další modelkou v pořadí byla Alyce Crafword, se kterou začal randit v říjnu 2011. A světe div se, této krásné Australance nebylo v té době více než jednadvacet! Seznámili se v její rodné zemi, kde DiCaprio natáčel film „Velký Gatsby“. Jejich vztah byl ale chvilkový, chodili spolu v podstatě jen několik týdnů, co byl Leo v Austrálii.

Foto: Profimedia.cz

Alyce se s Leem seznámila, když v Austrálii natáčel snímek „Velký Gatsby“Foto: Profimedia.cz

Erin Heatherton (28)

Další ze seznamu modelek Victoria’s Secret, které prošly, alespoň krátce, životem oscarového herce, je Erin Heatherton. Byli spolu vídáni v roce 2012, kdy bylo modelce 23 let. Vztah ale netrval moc dlouho, nakonec se museli rozejít, protože nebyli schopni časově sladit své diáře.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z častých důvodů rozchodu je, že zaneprázdněný herec není s to sladit diář se svojí partnerkou. Tak to bylo i v případě Erin HeathertonFoto: Profimedia.cz

Toni Garrn (25)

Je to skoro jak přes kopírák: tehdy třiadvacetiletá Toni Garrn je modelkou Victoria’s Secret – zdá se, že pro ně má herec obzvláště velkou slabost. Chodili spolu od března 2013, ale vztah skončil o rok později, když novináři vyfotografovali herce odcházet z nočního klubu v Miami v obležení cizích dam. To byla pro Toni poslední kapka.

Foto: Profimedia.cz

Poslední kapka pro Toni bylo, když byl Leo vyfotografován, jak opouští noční klub s několika cizími ženami Foto: Profimedia.cz

Kelly Rohrbach (27)

Modelce Kelly Rohrbach bylo v době randění se slavným hercem pětadvacet. Jemu čtyřicet. Chodili spolu půl roku, poprvé byli společně spatřeni v červenci 2015 a už v lednu následujícího roku se mluvilo o jejich rozchodu. Tou dobu začala Kelly natáčet film „Pobřežní hlídka“, tak alespoň přišla na jiné myšlenky, zatímco si Leo užíval s další modelkou.

Foto: Profimedia.cz

Kelly ve snímku „Pobřežní hlídka“ ztvární roli záchranářky, kterou v legendárním seriálu hrála Pamela Anderson Foto: Profimedia.cz

Nina Agdal (25)

Zkuste hádat, pro kterou značku předvádí Nina Agdal, s níž si herec začal v létě 2016 a bylo jí v té době čtyřiadvacet? Ano, správně! Kromě toho se ale modelka objevila i na titulní straně časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Rozešli se letos v květnu.

Foto: Profimedia.cz

Nina Agdal chvíli chodila i se zpěvákem Adamem Levinem (38)Foto: Profimedia.cz

Lorena Rae (23)

I když to možná bude znít divně, Leonardo DiCaprio není zrovna náročný, co se týče výběru svých partnerek. Stačí, aby jí bylo pod šestadvacet a byla to modelka. Letos v létě chvíli randil opět s o generaci mladší modelkou – tentokrát to byla třiadvacetiletá Lorena Rae, narozená v Německu.

Foto: Profimedia.cz

Lorena je další „obětí“ svůdníka DiCapria Foto: Profimedia.cz

Sarah Snyder (22)

Posledním úlovkem tohoto Don Juana hereckého světa je dvaadvacetiletá modelka Sarah Snyder, se kterou byl viděn před pár dny na večeři. Sarah pracuje pro značky jako Hugo Boss nebo Dolce & Gabbana a není to tak dlouho, co se rozešla s přítelem Jadenem Smithem (19).

Foto: Profimedia.cz

Zatím poslední úlovek DiCapria Foto: Profimedia.cz

Tak ženy Lea DiCapria bychom měli. A co takhle nejlepší filmy hvězdy Titanicu?

Reklama

Načítám