Hlavní obsah

Bratr vévodkyně Kate se bude ženit! Proč o něm neslyšíme?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco Pippa, krásná sestra vévodkyně Kate, často plní stránky společenských titulů, o jejich nejmladším bratrovi tolik slyšet není. A vůbec ho to nemrzí. Teď se však dostal do centra pozornosti, protože se bude ženit. A svět slavné svatby miluje!

Článek

James William Middleton (32) je o pět let mladší než vévodkyně Kate, i když díky plnovousu možná působí trochu starší. Ačkoli na významných rodinných událostech, jako byla třeba svatba sestry Pippy (36) či křtiny malé princezny Charlotty (4), nechybí, jiným společenským akcím se raději vyhýbá. Život v hledáčku objektivů mu totiž nevyhovuje.

Foto: Profimedia.cz

Na svatbě sestry Pippy v roce 2017 nemohl „malý bráška“ chybět, doprovázel maminku Carole Middleton (64)Foto: Profimedia.cz

Pozornost médií ho děsí

Když začala jeho sestra Kate (37) chodit v roce 2003 s princem Williamem (37), pozornost médií se samozřejmě obrátila na celou její rodinu. A zatímco pohledná sestra Pippa si ji docela užívala, pro Jamese to byla rána. Zájem fotografů ho děsil a zraňoval, připadal si pod tlakem. Podnikání v gastronomii a cukrářství, do kterého se pustil, mu také právě nevycházelo a místo výdělku nadělal během několika let milionové dluhy. Potýkal se navíc se značnými psychickými problémy, na čas omezil kontakt s rodinou, a dokonce prý pomýšlel i na sebevraždu. Nepoddal se tomu, začal se léčit a veřejně hovořit o svých problémech a dnes pomáhá charitativní organizaci Heads Together – založil ji jeho švagr Willliam s Kate a zaměřuje se na pomoc psychicky nemocným lidem.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv je život pod drobnohledem pro Jamese Middletona velice náročný, velké rodinné akce si nenechá ujít: na fotce jsou příbuzní zvěčnění na křtinách princezny Charlotty v červenci 2015Foto: Profimedia.cz

I on našel lásku svého života

Třebaže měl James Middleton těžké období, snad už je z nejhoršího venku. A také on, stejně jako jeho sestry, našel životní lásku. Více než před rokem se v jednom londýnském baru seznámil s finanční analytičkou Alizee Thevenet (29) a letos v říjnu ji požádal o ruku. Jeho vyvolená je francouzského původu, a proto mu neodpověděla „yes“ ale „oui“. O termínu svatby pár zatím mlčí, vzhledem k ženichově samotářské povaze ale nejspíš nepůjde o tak velkolepou svatbu, jako měly jeho sestry. Kdoví, jestli vůbec uvidíte malé princezny a princátka znovu v roli družiček a družbů.

Foto: Profimedia.cz

Zamilovaný pár spojuje vášeň pro sport. Nejenže snoubenci sami sportují, ale také se účastní mnoha akcí jako diváci. Na snímku jsou spolu ve Wimbledonu na teniseFoto: Profimedia.cz

Bez psů ani krok

Mladý muž nemiluje jen Alizee a sport, ale také psy. Doma jich má hned pět: Ellu, Inku, Lunu, Mabel a Zulu a jejich momentkami se rád chlubí i na sociálních sítích. A doprovázejí ho všude: na vysokohorské výstupy i do londýnských ulic, kde je často vozí na speciálně upraveném kole. Přiznal, že mu v minulosti s jeho depresemi nesčetněkrát pomohla právě zvířata, a když pomýšlel na sebevraždu, zbrzdily ho mimo jiné i obavy, co by bylo s jeho nebohými pejsky. Na základě vlastních zkušeností proto podporuje zapojení zvířat do terapie psychických poruch.

Foto: Profimedia.cz

Někdy to vypadá, že bez smečky psů neudělá James Middleton ani krokFoto: Profimedia.cz

Seznamka podle Jamese

A byli to právě psi, kdo mladému, osudem stíhanému muži přivedl do života tu pravou. Nebyl to totiž pohledný James, kdo Alizee v baru upoutal, ale roztomilá kokršpanělka. Mladá žena se ji vydala pohladit a seznámila se tak s jejím páníčkem, svým nastávajícím manželem.

James Middleton pejsky miluje, ale po svém boku bude mít ženu. Existují však lidé, kteří s oblíbeným mazlíčkem klidně uzavřou sňatek!

Reklama

Načítám