Hlavní obsah

Celebrity a jejich poprvé: Kdo měl první sex v osmi letech?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někdo při vzpomínání na první sex zamáčkne v oku slzu dojetí a u někoho jde o vzpomínku, kterou by nejradši nadobro vymazal z paměti. Málokdo ovšem o svém poprvé veřejně mluví. Které celebrity se odvážily?

Článek

Ztráta panenství nebo panictví je důležitým milníkem v životě každého člověka. Z chlapce se stává muž a z dívky žena. O tom, za jakých okolností prožily své první milování, se rozpovídaly i mnohé známé tváře. Co světu prozradily?

Amy Schumer (38)

Hvězda komedie Jsem božská (2018) a oblíbená komička se s tím nemazlí. Upřímnost je jednou z jejích velkých zbraní, proto neměla problém promluvit o svém poprvé, které ovšem neproběhlo podle jejích představ. Ve velmi osobním rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey (65) se svěřila, že první pohlavní styk proběhl, aniž by s ním souhlasila. Tehdejší přítel s ní totiž měl sex, zatímco spala a bez jejího svolení. Herečku to prý velmi zasáhlo. Zradil ji člověk, kterého milovala.

Foto: Profimedia.cz

Amy Schumer na první sex nevzpomíná v dobrémFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian (35)

O svou zkušenost se podělila také členka známé rodiny Kardashianů. Na první sex nevzpomíná moc ráda, přišel totiž hodně brzy. Jako čtrnáctiletou dívku ji k souloži donutil osmnáctiletý chlapec. Sice nepoužil násilí, ale vyvíjel na ni psychický tlak. A aby si ho nejistá a nezkušená dívka neznepřátelila, vyhověla mu, i když posléze svého rozhodnutí litovala a cítila, že udělala špatnou věc.

Foto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian přiznala, že se unáhlilaFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (44)

Ani tato slavná kráska moc dlouho neotálela: o panenství přišla už ve čtrnácti letech. Ale bylo to prý z lásky a už po prvním spojení dala průchod svým netradičním sexuálním choutkám. Cítila, že si s partnerem nejsou dostatečně blízko, a tak popadla nůž a přítele řízla. Ten jí řízl na oplátku, a to prý bylo teprve to pravé spojení.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie se netají zálibou v netradičních sexuálních praktikáchFoto: Profimedia.cz

Macaulay Culkin (39)

Patnáct let, tolik bylo představiteli slavného Kevina McCallistera, když se poprvé v životě s někým miloval. Prozradil to v podcastu herečky Anny Faris (43). A jaké to bylo? Prý teplé, lepkavé a také plánované. Herec u toho přemýšlel, jestli dělá všechno dobře, a v pozadí hrálo album kapely Beatles.

Foto: Profimedia.cz

Macaulay Culkin si užil teplý a lepkavý první sexFoto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf (33)

Kontroverzní americký herec sice neřekl, kdy přesně se to stalo, ale zase se svěřil, že se při prvním sexu snažil vypadat jako někdo, kdo má mnoho zkušeností. Své tehdejší dívce řekl, že už toho má za sebou opravdu hodně a rozhodně není panic. Ve skutečnosti byl hodně nervózní. Pod přítelkyni dal polštář, protože to viděl v pornofilmech, ale pod netradičním úhlem mu dělalo problémy se vůbec trefit.

Foto: Profimedia.cz

Shia LaBeouf se svěřil i s technickými podrobnostmiFoto: Profimedia.cz

Jessica Alba (38)

Zato éterická kráska nechtěla dát své panenství jen tak někomu, a tak si počkala na toho pravého. A i když se z něj nakonec nevyklubal její budoucí manžel, nelituje. V osmnácti letech se oddala svému prvnímu příteli, kterým byl herec Michael Weatherly (51). Dělil je od sebe třináctiletý rozdíl a rozhodně nešlo o lehkovážné vzplanutí. Chodili spolu tři roky, a byli dokonce zasnoubení.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba si počkala na pravou láskuFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson (47)

Promluvil i známý svalnatý a plešatý krasavec. Ale v jeho kůži byste se rozhodně ocitnout nechtěli. Jeho první sex se totiž zvrhl v pořádný trapas. Místem činu bylo auto zaparkované v parku. V nejlepším se přiřítil policista, který se domníval, že mladý muž své přítelkyni ubližuje a ona potřebuje pomoc. Žena se tedy oblékla a šla vysvětlit, že to není násilník, ale přítel, se kterým si užívá intimní chvilku.

Foto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson prožil pořádný trapasFoto: Profimedia.cz

Chris Brown (30)

Šokující prohlášení udělal před několika lety americký zpěvák a raper, kterému byl odepřen vstup do Velké Británie. O panictví přišel už jako dítě v osmi letech s dívkou, které bylo čtrnáct nebo patnáct. Zpěvák vyrůstal v malém městečku ve Virginii, kde si chtěl získat mezi ostatními chlapci dobré postavení.

Foto: Profimedia.cz

Chris Brown začal sexuálně žít hodně brzyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám