Hlavní obsah

Cestování: 5 míst v Česku i Evropě, kde se v létě zchladíte

 

Reklama

Aktualizováno

Cestování a výlety k létu patří víceméně neodmyslitelně. Jenže zdaleka ne každý si libuje v teplém počasí, mnozí vedra nesnášejí až urputně. Patříte mezi zapřisáhlé milovníky zimy a chladu? Poradíme vám, kam vyrazit. Na těchto místech se vám bude líbit.

Článek

Občas se říká, že existují dvě skupiny lidí. Jedni se zatnutými zuby přestojí zimu, ale na nic se netěší tolik jako na léto. A ti druzí to mají pochopitelně naopak: letní dovolená je pro ně nutné zlo a nemohou se dočkat, až vyrazí v zimě na hory.

Patříte do druhé skupiny? Pokud ve velkých vedrech trpíte, nemáte chuť na nic, natož pak na dlouhé výlety, máme pro vás zajímavou inspiraci. I v létě, kdy u nás panuje horko, můžete cestovat a přitom se zaručeně zchladit. Některé lokality dokonce nabízejí nejpříznivější mírné počasí právě v dobách, kdy u nás vládnou nesnesitelná vedra.

Kde se zchladit během jednodenního výletu po Česku a na jaká úžasná studená místa můžete vyrazit na delší dobu, protože jsou dál, se dozvíte ve videu.

Rádi byste se pustili za chladným vzduchem trochu víc na sever, ale děsíte se letadel? Tohle jsou fígle, jak překonat fobii z létání.

Reklama

Načítám