Hlavní obsah

Chcete být do plavek fit? Máme pro vás cvičební sestavu pro celé tělo!

 

Reklama

Plavková sezona se nezadržitelně blíží, a je tak nejvyšší čas zapracovat na své figuře. Chcete se v létě u bazénu blýsknout svým štíhlým a perfektně tvarovaným tělem? Tak pojďte s námi cvičit!

Článek

Abyste na letní dovolenou odjely s tělem, se kterým jste opravdu spokojeny, nestačí pouze držet diety. Pokud chcete postavu zpevnit a vytvarovat, posilovacímu cvičení se nevyhnete.

Spolu s Markétou Brožovou, hlavní trenérkou z Contours, fitness pro ženy ve třiceti minutách, jsme pro vás připravili video s cvičební sestavou na celé tělo.

„Pokud se chcete dostat do formy a v plavkách se cítit opravdu dobře, doporučuji tuto sestavu cvičit alespoň třikrát týdně. Můžete ji však cvičit klidně šestkrát, čím více, tím lépe. Jeden den v týdnu si určitě nechte volný a odpočívejte, aby svaly mohly regenerovat,“ doporučuje trenérka.

„Před každým posilováním je nutné se rozehřát, a to alespoň 5–10 minut. Zvolit můžete například švihadlo či sestavu jako skákání panáka, zakopávání v poklusu, skipping. Pro méně zdatné například poklus na místě či boxování na místě,“ dodává Markéta Brožová.

Tak co? Pustíte se do toho? Skvělý pocit z výsledku za to určitě stojí!

Reklama

Načítám