Hlavní obsah

Nový pár na obzoru? Brad Pitt prý randí s modelkou a herečkou, která se nedávno rozešla s manželem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Slavný pár, kterému svět říkal Brangelina, se rozešel před více než šesti lety. A od té doby se v nepravidelných intervalech spekuluje o tom, koho má Brad Pitt po boku místo Angeliny Jolie. Nově to má být modelka a příležitostná herečka Emily Ratajkowski, která se nedávno rozešla s manželem Sebastianem Bear-McClardem.

Článek

Už je to víc než šest let, co Angelina Jolie (47) podala žádost o rozvod s Bradem Pittem (58), přičemž oficiálně bylo jejich manželství ukončeno v roce 2019. A v podstatě celé ty roky se pravidelně spekuluje o tom, kterou kráskou Brad Pitt svou manželku nahradil. Jakoby se nikomu nechtělo věřit, že by takový fešák mohl být single. Teď se nově spekuluje o modelce a příležitostné herečce Emily Ratajkowski. Jak to s nimi je? A které ženy byly jeho údajnými láskami před ní?

Emily Ratajkowski (31)

Ještě donedávna tvořila Emily Ratajkowski šťastný manželský pár s producentem Sebastianem Bear-McClardem (41), s nímž má ročního syna Sylvestera. Jenže v létě se rozešli a nyní kráska požádala oficiálně o rozvod. Důvod? Manžel ji prý podváděl.

A teď se objevily spekulace o tom, že útěchu našla kráska v náruči Brada Pitta. Na rande ji podle britského magazínu OK! herec pozval v srpnu a ona jeho pozvání přijala. Od té doby spolu byli několikrát spatřeni, ale oficiálně spolu nechodí. Zda i tady platí, že na každém šprochu je pravdy trochu, se uvidí nejspíš časem.

Foto: Profimedia.cz

Emily je rozhodně sexy a s Bradem by jí to slušelo, ale zatím je to jen šuškandaFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (47)

V lednu roku 2019 podobné zvěsti kolovaly i o herečce jihoafrického původu Charlize Theron. Seznámit se měli při práci pro reklamu na luxusní hodinky. Několik měsíců spekulace ani jeden z nich nekomentoval, ale v dubnu už to herečka nevydržela a veřejně prohlásila, že je již deset let single. Tím tedy vyvrátila i to, že by měla cokoli (vážnějšího) s Bradem Pittem.

Foto: Profimedia.cz

Bydleli blízko sebe, byli přáteli a u toho prý zůstaloFoto: Profimedia.cz

Neri Oxman (46)

Na jaře roku 2018 zase kolovaly fámy o tom, že hercovou novou přítelkyní je nejen krásná, ale hlavně chytrá žena Neri Oxman. Její jméno možná slyšíte poprvé, ale ve světě architektury a designu je poměrně známé. Patří mezi uznávané autory a její díla jsou vystavována v muzeích a galeriích moderního umění po celém světě. Nakonec ale z klepů nic nebylo. Krásná profesorka totiž odmítla, že by s hercem měla poměr. Jejich vztah byl prý čistě pracovní.

Foto: Profimedia.cz

Jistou dobu byla ve hře také profesorka Neri Oxman, nakonec se ukázalo, že jde o vztah pracovní Foto: Profimedia.cz

Kate Hudson (43)

Mimo profesorky Neri Oxman měl vedle sebe Brad Pitt vždycky herečky. A tak se i drby o tom, s kým zrovna chodí, týkají právě žen z této umělecké branže. V druhé polovině roku 2017 se v pavučině pomluv ocitla i herečka Kate Hudson. Tak dlouho se spekulovalo o jejich vztahu, až to v listopadu téhož roku herečka sama vyvrátila. Tento drb neměl ani pořádné opodstatnění, protože Kate Hudson se, dle svých slov v pořadu Watch What Happerns Live, s Bradem Pittem viděla naposledy před čtyřmi lety.

Foto: Profimedia.cz

Kate Hudson měla randit s Bradem Pittem v roce 2017Foto: Profimedia.cz

Marion Cotillard (46)

První žena, o které se hovořilo jako o nové přítelkyni Brada Pitta po odloučení s Angelinou Jolie, byla francouzská herečka Marion Cotillard. Pár se měl údajně sblížit v roce 2016 při natáčení filmu Spojenci. Ten vznikal v době, kdy ještě existovala „Brangelina“, což vedlo k otázkám, zda se bude opakovat scénář z roku 2005, kdy Brad odešel od Jennifer Aniston právě kvůli Angelině, se kterou se seznámil při natáčení. Marion Cotillard to ale na svém instagramovém profilu velice rázně popřela.

Foto: Profimedia.cz

Marion Cotillard se vůči vztahu s Pittem ohradila dost drsně. Že by potrefená husa? Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence (32)

To Jennifer Lawrence, která byla se slavným krasavcem spojována na začátku roku 2018, si roli případné milenky Pitta užívala. Když se jí na to ptal Andy Cohen ve stejném pořadu, jako tenkrát Kate Hudson, Jennifer Lawrence se tomu smála. Přesto, že popřela, že by s hercem něco měla, dělalo jí radost, že se dostala do takových řečí. Své tvrzení doložila tím, že s hercem se viděla naposledy v roce 2013, a to navíc ještě velice náhodně.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence se údajnému románku s hercem smála Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (53)

Klepy se pravidelně vedou také o bývalé manželce Brada Pitta, Jennifer Aniston. Jednou za čas se prostě objeví zpráva, že tito dva byli spolu viděni v objetí či že někdo zpozoroval jejich letmé dotyky. Jednoduše řečeno, kdykoli se spolu někde objeví, baví se spolu, je mezi nimi jakákoli interakce, spekulace o tom, že stará láska nerezaví, jsou na světě. Spíše než realita, je to ale zbožné přání těch, kteří se po dramatickém rozchodu dali do týmu „Jennifer“ a nikoliv „Angelina“.

Foto: Profimedia.cz

Několikrát se objevily spekulace o tom, že je možná Brad opět s Jennifer Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám