Hlavní obsah

Chraňte své zdraví a uklízejte efektivně

S párou je úklid velmi jednoduchý, výrazně rychlejší, levnější a s lepším výsledným efektem.

Článek

K čištění si vystačíte pouze s obyčejnou vodou, žádné další speciální čisticí prostředky nepotřebujete. S horkou párou navíc odstraníte spoustu bakterií a roztočů z koberců, matrací a dalších měkkých ploch. Propařením těchto předmětů do hloubky se můžete s těmito nepříjemnými společníky rozloučit a předcházet tak vzniku alergií!

Jak čištění párou funguje? Horká pára unikátního vysavače TUTTOLUXO 6SB PLUS dobře odmašťuje, čistí a změkčuje silnější vrstvy nečistot. Navíc z přístroje vychází pára pod tlakem, a tak se dostane i do míst, kde je úklid s běžnými čisticími prostředky prakticky nemožný. Její schopnosti proto oceníte zejména při úklidu nerovných ploch, jako jsou vroubkovaná či zrnitá skla, protiskluzové podlahy, toaleta, obklady a spáry kolem nich, textilní povrchy a další. Velmi dobře se dají vyčistit i členité křišťálové lustry, broušené sklo, meziokenní žaluzie, keramické sošky a spousta dalších předmětů.

Skvělé využití horká pára nabízí v kuchyni, kde se usazuje mastnota při vaření a dostává se do ovzduší. Všude přitom najdeme různé spoje, lišty a hrany, které se při utírání hadrem nebo houbou udržují v čistotě jen velmi obtížně. Párou se dají efektivně čistit všechny kuchyňské spotřebiče a další používané přístroje.

TUTTOLUXO 6SB PLUS

Tento ekologicky šetrný domácí pomocník efektivně čistí, ale především zbavuje domácnost prachu, bakterií a dalších alergenů, které mohou být příčinou stále se zvyšujícího počtu alergií, astmatu, problémů s průduškami nebo dýcháním a to bez použití chemikálií nebo papírových sáčků (většina vysavačů v podstatě jen šíří tyto částečky zpátky do ovzduší)! S horkou párou ze svého okolí účinně odstraníte tolik obávané bakterie a roztoče. Roztočové alergeny se neustále uvolňují z postelí a čalouněných předmětů, tvoří tak velké procento domácího prachu (podle některých zdrojů může jeden gram prachu obsahovat i 250 000 roztočích fekálií).

TUTTOLUXO 6SB PLUS přispívá ke zdravějšímu domácímu prostředí, takže váš domov bude zkrátka čistý jako nikdy předtím.

TUTTOLUXO 6SB PLUS

Navíc se pyšní energetickou úsporností a luxusním designem. Unikátní vysavač v sobě spojuje šest přístrojů se šesti jedinečnými funkcemi v jednom a nabízí navíc tři patentované systémy Zepter a bohatou sadu příslušenství. Věděli jste, že pára vám například pomůže vyžehlit i pomuchlané záclony, závěsy a oblečení, vyčistit zamaštěné oblečení, límce u sak a kabátů, anebo si díky ní vyčistíte skla od brýlí? Její použití se tak stane nedílnou součástí vaší domácnosti.

Více informací o novém TUTTOLUXO 6SB PLUS najdete na www.silapary.cz.

Reklama

Načítám