Hlavní obsah

Horoskop Býka na pátek 26. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luna ve Střelci vás dostane do stavu, kdy o sobě pochybujete. Pokuste se nad podobné nálady povznést. Když si začnete věřit vy osobně, změní se vaše vyjadřování tak, že vás začnou respektovat i ostatní.

Článek

Láska a sex

Doby, kdy jste se kvůli lásce trápily, jsou pryč. Nyní máte dostatečně chladnou hlavu na to, abyste konstatovaly, že se stalo to nejlepší, co mohlo. Alespoň nemusíte řešit problémy, kterých jste se svým bývalým měly až nad hlavu.

Partner a rodina

Když si uvědomíte, že jsou děti tvrdohlavé, nemusíte dlouho přemýšlet, po kom to mají. Pak je taky potřeba, abyste partnerovi, a zejména jeho rodičům vysvětlily, že s nimi po zlém nic nezmůžou. Trpělivým a klidným přístupem se nechají přesvědčit.

Domácnost a nákupy

Vaše momentální výdaje překračují vaše aktuální možnosti. Naštěstí vás napadnou položky, na kterých by se dalo ušetřit. Musíte to však oznámit a zdůvodnit partnerovi. Jeho spolupráci budete potřebovat.

Krása a zdraví

Veškerá péče, kterou samy sobě věnujete, bude mít pozitivní výsledek. Hlídat byste měly zejména kyčle. Čím méně je budete zatěžovat, tím to bude lepší. Večer si pod sprchou proudem vody důkladně promasírujte oblast bederní páteře.

Astrojídelníček

V 3.37 hodin, tedy ještě před svítáním, ubývající Měsíc vstoupí do Střelce. Jedná se o ohnivé znamení, takže se patrně probudíte mírně dehydratované. Ráno nalačno proto po malých doušcích vypijte sklenici teplé vody, do níž vymačkejte šťávu z limetky. Nápoj vás parádně osvěží, hydratuje a nastartuje trávení i vylučování. Měsíc poplujte prvním dekanem Střelce, pod který dle astromedicíny spadají stehenní tepny (arterie), proto preferujte potraviny, které fungují jako přírodní prevence proti rozvoji ischemické choroby dolních končetin, čili tuhnutí cévních stěn a jejich zužování, což může vést k ucpání a orgány i tkáně nebudou dostatečně prokrvované. Zelený čaj, do něhož můžete přidat špetku skořice, popíjejte ráno až do 9. hodin a intenzivně také kolem 14. hodiny, kdy má krevní oběh největší aktivitu.

Arterie čistí i pektiny, které navíc snižují hladinu cholesterolu. Zdrojem této látky jsou citrusy, tak dopoledne dle libosti jezte mandarinky a pomeranče. Podobný účinek mají látky obsažené v avokádu, grilované si dejte k obědu s hummusem a ledovým salátem zakapaným citronovou šťávou a olivovým olejem. Tepny dokáže parádně protáhnout i meloun, tak ho mlsejte celé odpoledne, a ještě snězte hrst lískových ořechů, které však před konzumací na chvilku namočte do vody. K večeři bude vhodná ryba, třeba makrela, losos nebo tuňák, neb jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin, které si dokážou poradit i s ucpanou cévou, fungují jako prevence proti tvorbě krevních sraženin a ještě mají protizánětlivé účinky.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám