Hlavní obsah

Horoskop Raka na úterý 23. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se začnete o něco snažit, netlačte moc na pilu. Kdybyste celou záležitost odložily na večer, bude to rozhodně rozumnější. To, co ráno nadělá problémy a neskutečně drhne, to se večer rozběhne jedna radost.

Článek

Láska a sex

Zatímco dopoledne budete mít dojem, že byste se měly věnovat nejdřív dětem a až potom partnerovi, odpoledne to bude naopak. Náhle vás opanuje pocit, že to s péčí o děti přeháníte a miláčka šidíte. Kdybyste tyto postoje dokázaly vyrovnat, bude u vás doma dobře.

Partner a rodina

Miláček má nápady, které on považuje za geniální, ale vy za riskantní. Právě proto bude dobré, abyste hrály o čas. Když budete jeho konečné rozhodnutí oddalovat a něžně ho přimějete, aby o něm ještě přemýšlel, vyhnete se maléru.

Domácnost a nákupy

Kdybyste chtěly a potřebovaly partnera přimět k něčemu, o čem nechce ani slyšet, vede k tomu celkem jednoduchá cesta. Stačí, když mu naservírujete něco, co mu vařila jeho babička. Pomyslným návratem do dětství ho dostanete do nálady, kdy udělá všechno, co chcete.

Krása a zdraví

Debaty, zda se nechat, nebo nenechat očkovat, vás otravují, vyčerpávají a zdržují. Když s nimi zase někdo začne, nahlas řeknete, že je to každého věc a že vy nikoho přesvědčovat nebudete. O tom, že byste mu takové rozhodnutí vymlouvaly, rovněž není řeč.

Astrojídelníček

Úterý strávíte s Měsícem v poslední fázi před úplňkem, což avizuje, že organismus bude mít tendenci zadržovat vodu a také si vytvářet zásoby. Existuje však účinná prevence: solte minimálně, nejezte nic, co obsahuje pálivé koření, nepijte kávu ani alkohol a dejte přednost veganské stravě. Měly byste preferovat šťavnaté ovoce a zeleninu, neb vám přirozenou cestou dodají vodu a zároveň působí močopudně, což zamezuje tvorbě otoků. Ráno nastartujte trávení i vylučování sklenicí teplé vody, kterou vypijte po malých doušcích. Spolehlivým likvidátorem otoků je hroznové víno, to jezte ráno i celé dopoledne.

K obědu zvolte zeleninové ragú, a když budou vyšší teploty, tak studenou okurkovou polévku s koprem. Močopudně působí i nektarinky, které jsou stejně jako hroznové víno zdrojem vitaminů a minerálů, mlsejte je dle libosti odpoledne. V 17.20 hodin Luna vpluje do Štíra, proto byste v tomto čase měly intenzivně popíjet teplou vodou naředěnou tinkturu z medvědice lékařské; tato léčivka vyplaví z ledvin a močovodů nahromaděný odpad. K večeři si dejte papáju, jako jedna z mála ovoce spaluje přebytečné kalorie.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám