Hlavní obsah

Co dělá pro svoji postavu vévodkyně Kate nebo Blake Lively?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou svůdně ženské, a přesto vyrýsované. Jaké je kouzlo žen, které i po porodu vypadají fantasticky? Známe tajemství skvělé postavy vévodkyně Kate i Blake Lively.

Článek

Populární ženy jsou neustále v hledáčcích fotoaparátů. I to je důvod, proč se snaží udržet ve formě i po porodu nebo s přibývajícím věkem. Na rozdíl od těch, které se trápí hlady, tyhle vsadily na zdravější cestu. Víme, díky čemu se slavné krásky udržují stále fit.

Krásné tělo z veslování

Vévodkyně Kate (36) je jedna z mála, kdo nedrží přehnané diety a nemá osobního trenéra, a přesto vypadá skvěle. Ráda lyžuje, běhá, plave a také vesluje. Veslování se věnovala dávno předtím, než se stala členkou královské rodiny – dokonce vedla veslařský tým na univerzitě. A také porazila svého manžela prince Williama (35) během závodu na Novém Zélandu v roce 2014.

Foto: Twocoms, Shutterstock.com

Vévodkyně Kate se věnuje celé řadě sportů. Nejraději má ty, které může dělat venku na čerstvém vzduchuFoto: Twocoms, Shutterstock.com

  • Zkuste to jako ona - veslování je skvělé na komplexní posílení celého těla. Zapojíte při něm velké množství svalů, hlavně nohou, paží, ale i hluboké svalstvo břicha a zad. V zimě můžete jako alternativu využít veslařský trenažér, který najdete ve většině fitness center.

K sexy křivkám s boxerskými rukavicemi

Jedna z nejlépe placených modelek světa Gisele Bündchen (37) si postavu udržuje velmi zdravým životním stylem. Miluje jógu a 80 procent jejího jídelníčku tvoří zelenina. Tím však kouzla stojící za dokonalými křivkami nekončí: stále skvěle vypadá i díky náročným tréninkům kickboxu. Gisele není „jen“ hubená jako mnoho jejích kolegyň – díky kombinaci sportů je i flexibilní a vyrýsovaná.

Foto: FashionStock.com, Shutterstock.com

Modelku Gisele Bündchen trénuje hvězda MMA, japonský bojovník Tateki Matsuda (31)Foto: FashionStock.com, Shutterstock.com

  • Zkuste to jako ona - kickbox je ideální pro ty, kdo chtějí získat fyzičku a spálit přebytečné kilogramy. Cviky vycházejí z jednotlivých prvků různých bojových sportů, jsou však přizpůsobeny tak, aby je mohl provádět každý.

Blake Lively a ruské činky

Kettlebell neboli tradiční litinová ruská činka připomíná svým vzhledem malou kabelku. Její využití je obrovské, což zaujalo i modelku a herečku Blake Lively (30). Brzy po porodu se musela rychle dostat do skvělé formy, protože natáčela film „Mělčiny“ (2016), kde byla téměř celou dobu jen v plavkách. Najala si proto hned dva osobní trenéry a dodržovala striktní dietu. Tréninky s kettlebellem jsou účinnější než posilování s klasickými činkami, protože při cvičení zapojíte mnohem více svalů.

Foto: Denis Makarenko, Shutterstock.com

Herečka Blake Lively se zpátky do formy dostala díky tréninkům s kettlebellemFoto: Denis Makarenko, Shutterstock.com

  • Zkuste to jako ona - s kettlebellem se dobře manipuluje a skvěle se drží v ruce. Patří mezi nejuniverzálnější nástroje k silovému i kondičnímu tréninku vůbec – a navíc nezabere skoro žádné místo. S jeho pomocí posílíte nohy, zadek, ruce i zádové svaly a rychleji zhubnete. Mezi nejznámější cviky s touto činkou patří dřepy, shyby a mrtvý tah.

Herečka na vlnách

Cameron Diaz (45) vypadá s přibývajícím věkem snad ještě lépe než kdy dřív. O svém životním stylu a způsobu života napsala i knihu „Body Book“. Vysvětluje v ní, že není důležité jen to, kolik má která potravina kalorií, ale že jde o kompletní změnu životního stylu. Kromě dobrého a kvalitního jídla má tato hollywoodská hvězda ráda pohyb a moře. Proto tyto dvě věci spojila a ve svých téměř 30 letech zkusila surfovat. Byla nadšená a tomuto sportu naprosto propadla. I díky němu se udržuje ve stále dobré fyzické kondici.

Foto: BAKOUNINE, Shutterstock.com

Mladistvý vzhled a štíhlou postavu má Cameron Diaz také díky své vášni k surfováníFoto: BAKOUNINE, Shutterstock.com

  • Zkuste to jako ona - surfováním posílíte ramena, paže, záda, nohy i břicho. Na „prkně“ navíc získáte skvělou rovnováhu. Tento sport je ideální i na zlepšení disciplíny a pomáhá také psychicky – musíte se soustředit pouze na vlny, takže na všechny starosti v té chvíli prostě zapomenete. Pobyt na pláži a mořský vzduch navíc prospívají dýchacímu systému. Nemusí vám být dvacet, abyste s touto aktivitou začali! Při příští dovolené si surfování vyzkoušejte. Podle Cameron Diaz je velmi návykové.

Pohyb hraje významnou roli v životě každé štíhlé ženy. Chcete-li zhubnout, nemusíte jen běhat nebo cvičit ve fitku, pokud vás to nebaví. Existuje celá řada zajímavých sportů, které vám změní život k lepšímu, a to jak po fyzické, tak psychické i sociální stránce! Zkuste něco nového a budete příjemně překvapené.

Inspirovala vás některá ze slavných krásek?

Reklama

Načítám