Hlavní obsah

Co dělali Meghan a Harry na tajné dovolené?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na královské svatbě byli manželé Clooneyovi nepřehlédnutelní, patřili k nejlépe oblečeným hostům. Pozvání ale nebylo zřejmě pouze formální, s vévodkyní a vévodou ze Sussexu je pojí pouto bližší. Královský pár totiž strávil prodloužený víkend u herce a jeho ženy v sídle u italského jezera Como.

Článek

V naprostém utajení se podařilo princi Harrymu (33) a vévodkyni Meghan (37)  dostat se do sídla George (57) a Amal (40) Clooneyových u italského jezera Como. Vévodkyně se s právničkou Amal seznámila již dříve a staly se navzájem svými důvěrnicemi. Zatímco princ Harry hrál s americkým hercem a jeho kamarády basketbal, vévodkyně Meghan spolu s Amal hlídaly dvojčata. Že by si vévodkyně trénovala novou roli? Všichni totiž s napětím očekávají, kdy novomanželé oznámí, že čekají miminko. Při rozhovoru po zásnubách se nechali slyšet, že s dítětem oba dva počítají v blízké budoucnosti.

Foto: Profimedia.cz

Tato residence patří Clooneyovým a princ Harry s vévodkyní Meghan přijali na pár dní pozvání Foto: Profimedia.cz

Spíše si sem ale královský pár přijel na pár dnů odpočinout. A možná na chvíli utéct před problémy, se kterými se musí poslední dobou potýkat. Meghanin otec stále nedal pokoj a do světa hlásí, jak jej jeho dcera zavrhla, komentuje politické smýšlení jejího manžela prince Harryho, aniž by k tomu měl jakékoliv pravomoci či se o tom spolu kdy vůbec bavili. Kensingtonský palác už vymýšlí, jak zasáhnout, aby jeho útoky skrze média přestaly. Teď naposledy třeba Thomas Markle (74) řekl, že královská rodina je sekta podobná třeba té scientologické.

Kromě toho vévodkyni a vévodovi ze Sussexu, stejně jako školákům, brzy skončí letní prázdniny a budou se muset opět ponořit do svých povinností. První z nich bude návštěva muzikálu v rámci gala večera, který je pořádán na podporu pacientů nemocných virem HIV z jižní Afriky. Princ Harry se totiž této problematice v afrických zemích, zejména v Botswaně a Lesotho, dlouhodobě věnuje.

Foto: Profimedia.cz

Královský pár čeká na podzim cesta po TichomoříFoto: Profimedia.cz

Další program je pak bude čekat 4. září, kdy se zúčastní Well Child Awards, protože Harry je patronem pro vážně nemocné děti a jejich rodiny. V Anglii je na začátku září bude dále čekat ještě několik podobných akcí, v podstatě jako příprava na jejich první velkou společnou zahraniční cestu.

V říjnu totiž poletí na Fidži, Tongu, Nový Zéland, a nakonec zakotví v Austrálii, která je letošním hostitelem her Invictus Games, které princ Harry založil. Mimochodem – na této akci, ale v Kanadě, se vloni poprvé oficiálně ukázal se svojí, tehdy teprve partnerkou, Meghan Markle.

Myslíte si, že vévodkyně brzy otěhotní? 

Reklama

Načítám