Hlavní obsah

Čvančarová (41) a Schneiderová (46) slaví. Co je spojuje?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jedna je typem živočišné sexbomby s úžasnými křivkami, druhá spíš éterická kráska. Jedna v oblasti módy neustále boduje, druhá s ní spíš trochu bojuje. Obě zazářily ve StarDance, obě patří k nekrásnějším českým herečkám a obě mají dnes narozeniny. Jitce Schneiderové je 46 a Jitce Čvančarové 41.

Článek

Každá je jiná, přesto toho mají hodně společného. Nejen, že jsou obě úspěšné herečky a mají narozeniny ve stejný den, obě si také prošly úspěšnou taneční soutěží StarDance. A to není zdaleka všechno...

Když hvězdy tančí

Jitka Schneiderová a její taneční partner Marek Dědík (35) téměř vyhráli sedmou řadu soutěže, nakonec ale skončili druzí. Přesto jejich výkony na parketě braly dech, od začátku byli velkými favority.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová byla hvězdou sedmé řady StarDance, i když skončila druháFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová účinkovala ve čtvrté řadě a jejím partnerem byl tehdy tanečník Lukáš Hojdan. Vítězství si sice nevytančila, ale takové ani nebyly její ambice. Sama tehdy Jitka s úsměvem říkala, že jejím cílem je si na parketě neutrhnout ostudu. A to se rozhodně povedlo, tančila báječně.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová v roce 2010, když účinkovala v taneční soutěžiFoto: Profimedia.cz

Jak to mají s láskou

Jitka Čvančarová na soutěž určitě nemůže vzpomínat ve zlém. Nevytančila si sice vítězství, zato tam potkala svou životní lásku, tanečníka a choreografa Petra Čadka (40). V roce 2011 se vzali a mají spolu dvě děti (šestiletou dceru Elenu a osmiměsíčního syna Theodora). A co je nejdůležitější, životem spolu dál šťastně tančí.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová s manželem v době, kdy čekala jejich druhé dítěFoto: Profimedia.cz

To Jitka Schneiderová to má s láskou malinko komplikovanější. Vdaná byla jednou, a to za herce Davida Švehlíka (46), s nímž má dceru Sofii (13). Brali se v roce 2004, rozvod přišel v roce 2012. Šušká se, že Jitka tehdy Švehlíka podvedla s manažerem Davidem Císařem, s nímž pak po rozvodu chodila. Švehlíkovi prý zlomila srdce. Byla jeho první velkou láskou a údajně snad i první milostnou zkušeností, protože předtím herec studoval teologii a dodržoval celibát.

Nicméně ani s Císařem to Jitce nevyšlo. Na začátku roku 2017 se ukázala s novým přítelem, o kterém řekla jen to, že se jmenuje Lukáš a je to designér. Zda s ním ale stále je, není jisté. Dlouho se s ním nikde neobjevila a začalo se šuškat, že možná i téhle lásce už je konec.

Foto: Profimedia.cz

S hercem Davidem Švehlíkem (vlevo) to Jitce nevyšlo, jak to má nyní s přítelem Lukášem (vpravo), těžko říctFoto: Profimedia.cz

V módě (ne)úspěšné

Ještě jedna věc tyhle herečky spojuje, i když trochu jiným způsobem. A to móda. Obě se objevují na večírcích, plesech, slavnostních událostech, takže ať už chtějí nebo ne, móda je součást jejich práce.

Zatímco Jitka Schneiderová platí za módní ikonu, kritici její modely vychvalují do nebes a snad nikdy to od nich neschytala, Jitka Čvančarová s módou malinko bojuje. Jednou zvolí outfit, který jí dokonale sedne, vypadá v něm úžasně, a i kritici ji chválí, podruhé ale šlápne úplně vedle. Z druhé strany, móda je věcí osobního vkusu, hra, která vás má bavit. A Čvančarová dokáže svým sex–appealem a přirozenou krásou přebít cokoli, třeba i pytel od brambor.

Foto: Profimedia.cz

Když dvě dělají totéž, není to totéž. Takhle obě Jitky vyrazily na slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu v roce 2017. Schneiderová (vlevo) sklízela ovace, Čvančarová (vpravo) pořádnou kritikuFoto: Profimedia.cz

Co říkáte, nejsou obě úžasné? À propos, s Jitkou Čvančarovou se můžete setkat ještě v článku 10 outfitů Jitky Čvančarové: V jakých šatech se vám líbí a v jakých ne?

Reklama

Načítám