Hlavní obsah

Dámská jízda: To je erotický večírek jen pro holky!

Foto: Greta Blumajerová

Tenhle večer byl jen o nás a pro nás. Na zdraví!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

I se mnou je nás tu osm žen. Sedím na gauči se sklenkou sektu, pokukuji po jednohubkách a uculuju se. Jsem totiž na večírku spojeném s prezentací a prodejem nejnovějších erotických hraček a pomůcek.

Článek

Nedávno jsme psali o novince v podomním prodeji, ze které šílí ženy v USA. Místo vysavačů či hrnců si v pohodlí svého obýváku totiž pořizují úžasné erotické pomůcky (více se o tom dočtete zde). Tenhle hit už dorazil i k nám!

Vyrážíme na večírek

Princip je jednoduchý. Pozvete k sobě domů šest kamarádek (pozor, mužům je vstup zakázán), připravíte pohoštění a počkáte na příchod agentky z Dámské jízdy, která se vám postará o milý, uvolněný a tak trochu lechtivý večírek spojený s prezentací těch nejúžasnějších erotických vychytávek. Nic jí neplatíte, přijde vás pobavit zdarma. A co se týče nabízených produktů, nebojte, koupit můžete, ale nemusíte!

Foto: Greta Blumajerová

Občerstvení sice zajišťuje hostitelka, ale každá slušná návštěva něco malého přineseFoto: Greta Blumajerová

Mě pozvala Andrea, krásná vysoká blondýnka, maminka téměř pětiletého klučíka. Dneska večer jsou ale myšlenky na manžely, děti, nevyžehlené prádlo a neutřený prach zakázané. „Dnes je to jen o vás, dámy,“ hlásí hned po příchodu agentka, uhrančivá tmavovláska Marie a s potutelným úsměvem otevírá svůj obří růžový kufr.

Foto: Greta Blumajerová

Naše agentka Marie byla skvělá, ve světě erotiky se rozhodně vyznalaFoto: Greta Blumajerová

Začínáme zlehka

Marie ví, jak na nás. Pomalu a něžně, tak jak to mají ženy rády. Jako první nám ukazuje kosmetické poklady v podobě různých voňavých emulzí na holení a hydratačních pěn na tělo. Nadšení v nás ale vyvolá ochutnávka produktu s názvem Orální potěšení. Všechny sice víme, k čemu jsou tyto gely v několika příchutích určeny, ale poté, co ochutnáme verzi „čokoláda“, na chlapa nemyslí žádná z nás. Jahody a maliny určené původně do šampaňského namáčíme do tohoto zázraku a mručíme blahem. „A víte co? Má to nula kalorií,“ povzbuzuje nás Marie.

Foto: Greta Blumajerová

Být hostitelkou má své výhody. Jednou z nich je například malý dáreček od agentky, vibrující kačenka do vanyFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Začaly jsme kosmetikou, ta baví a zajímá snad všechny ženyFoto: Greta Blumajerová

Velký ohlas ale získá i speciální lubrikační gel se silikonem. Je totiž multifunkční! „Některé ženy ho občas používají i na sex, ale skvěle funguje třeba na roztřepené konečky vlasů či na promazání vrzajících dveří,“ směje se Marie.

Foto: Greta Blumajerová

Všechno jsme detailně očichaly, vyzkoušely, a co šlo, to jsme i ochutnalyFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Já vyzkoušela multifunkční lubrikační gel, skvělý je prý i na roztřepené konečky vlasůFoto: Greta Blumajerová

Přítel na baterky? Proč ne!

S další lahví šampaňského se atmosféra uvolňuje a Marie může směle přejít k vibrátorům. Jsme připravené a chceme se něco dozvědět. Koluje mezi námi několik modelů a Marie nám prozrazuje trik, jak si je otestovat, aniž bychom přišly o kalhoty. „Přiložte si je na nos, to je také velmi citlivé místo. Když vás to šimrá, že se vám chce skoro kýchnout, je to ono,“ vysvětluje. Renata v tu chvíli kýchne a vztyčeným palcem dává najevo svou spokojenost.

Foto: Greta Blumajerová

Jak poznat dobrý vibrátor? Na nose! Jestli šimrá a chce se vám kýchnout, je to onoFoto: Greta Blumajerová

Stud je pryč, zábava je v plném proudu. A Andrea z nadšení vytahuje svůj trumf, průhledná silikonová brčka ve tvaru penisu. „Jé, to je teplý, fuj,“ stěžuje si Klára na nevychlazený džus, ovšem s tímto brčkem v ústech si vyslouží jen výbuch smíchu.

Foto: Greta Blumajerová

Andrea nic nepodcenila, i její pohoštění bylo stylovéFoto: Greta Blumajerová

Zhruba po dvou hodinách se blíží konec a my se vrháme na Mariiny poklady vyložené na jídelním stole. Chichotáme se, zkoumáme zboží a ve formulářích, které nám Marie rozdala, zaškrtáváme produkty, po kterých jsme zatoužily. Další postup už bude snadný. Andrea jako hostitelka od nás vybere peníze, pak je hromadně zašle agentce a během krátké doby jí dorazí balík plný růžových uzavřených taštiček označených našimi jmény. Co jsme si objednaly, se prostě nedozví. Tedy pokud jí to samy neprozradíme.

Foto: Greta Blumajerová

Byla to zábava, vážně jsme se nenudilyFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Blíží se konec, čas na detailní prozkoumání nabízeného zbožíFoto: Greta Blumajerová

Překvapivě super

S holkami se shodujeme, že jsme příjemně překvapeny. Bylo to fajn, hodně jsme se zasmály, něco nového se dozvěděly a zdá se, že ani naši muži nepřijdou zkrátka. „Je to fakt zážitek, dlouho jsem se takhle nezasmála. Ale přiznávám, že jsem tu našla i velkou inspiraci, jak překvapit a udělat radost příteli,“ raduje se Renata.

I naše hostitelka je spokojená a právem pyšná, že se jí podařilo takhle bezvadný večírek zorganizovat. „Jsem nadšená. Ideální večírek pro moje trhlý kamarádky,“ směje se Andrea.

Foto: Greta Blumajerová

Marie se s námi loučí, naše objednávkové formuláře si pečlivě schovala, a my už se těšíme na naše nové pokladyFoto: Greta Blumajerová

Tak co tomu říkáte? Nezasloužily byste si taky takový hezký holčičí večírek?

Reklama

Načítám