Hlavní obsah

Divná sláva: Chápete, proč právě tyto lidi každý zná?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco některé celebrity prorazily až po velkém úsilí a odříkání, jiným spadla sláva do klína. Aby byl člověk známý, nemusí totiž umět skoro vůbec nic. Někdy stačí jen milovat plastiky, vyspat se s ženáčem, objevit se v reality show nebo zpívat hodně divné písničky.

Článek

Podivných figurek je domácí i zahraniční showbyznys plný. My jsme pro vás vybrali ukázku těch největších bizarností, na které se dá narazit. Otázka „Jak je tohle vůbec možné?“ je v těchto případech zcela namístě.

Populární díky podivné písni

„Pejskové se koušou a žádnej není zlej“ – tak začíná refrén největšího, a dost možná posledního, hitu zpěvačky Marie Pojkarové (63). Videoklip k němu před několika lety doslova obletěl republiku – bohužel ne kvůli kvalitní hudbě, zpěvačka za něj sklidila výsměch. Od hudební kariéry ji to ale neodradilo a klidně vystoupí třeba na vaší oslavě narozenin. Díky širokému repertoáru si na své přijdou všichni – má v něm rock, pop, country, lidovky i trampské písně.

Foto: Profimedia.cz

Marie Pojkarová vystupuje také proti domácímu násilíFoto: Profimedia.cz

Dokonalost jako posedlost

Dokonalý vzhled si nepřejí jen ženy – i někteří muži jsou mu schopní obětovat prakticky cokoli. Životním snem Rodriga Alvese (35) je co nejvíc se podobat postavičce Kena. Má za sebou víc než stovku plastik a kosmetických procedur, ale spíš než krasavce připomíná karikaturu. Mimo jiné podstoupil liposukce, odstranění žeber a několik plastik nosu. Nechybějí mu ani implantáty imitující svaly. I přesto, respektive právě proto, je pozoruhodný Brazilec zván na prestižní módní akce.

Foto: Profimedia.cz

Používání mimických svalů od Rodriga Alvese nečekejteFoto: Profimedia.cz

Vdavky v šestnácti

Pro Courtney Stodden (24) je sláva jako droga, pro kterou by udělala snad úplně všechno. Nejvíc na světě miluje pozornost a nezáleží jí na tom, jestli je pozitivní, nebo negativní. Už jako malá holčička se účastnila soutěží krásy, v šestnácti si vzala o pětatřicet let staršího herce Douga Hutchisona (58), další pozornost na sebe strhla účastí v reality show „Couples Therapy“ a „Big Brother“ a především zveřejněním své porno nahrávky. Plastiková královna o sobě přitom prohlašuje, že je křesťanka.

Foto: Profimedia.cz

Courtney Stodden se ráda vystavujeFoto: Profimedia.cz

V českém rybníčku přeštikováno

Ze skandálu Ornelly Koktové (25), za svobodna Štikové, dokázala vytěžit maximum celá rodina. Když na Ornellu prasknul vztah s Josefem Koktou (61), který udržoval za zády své tehdejší manželky Gabriely Partyšové (40), na titulních stranách bulvárního tisku se dlouho nevyskytoval snad nikdo jiný než právě Štikovi. A objevují se tam dodnes, přestože se spekulace o zlatokopce nepotvrdily – Ornella Štiková si nakonec zkrachovalého podnikatele vzala a vychovávají spolu syna Quentina (5).

Foto: Profimedia.cz

Klan Štiků pohromadě. Zleva je Charlotte (22), Monika (45), Ornella (25), Michal (48) a Michalova maminkaFoto: Profimedia.cz

Obránce žen

O Zdeňku Macurovi (44) není známo, co přesně umí, ale stejně ho zná celá republika. Někdejší samozvaný ochránce Ivety Bartošové (†48) využívá svoji publicitu k boji proti domácímu násilí, což je záslužná věc. Ale bohužel volí dost nevhodné způsoby: pořádá divné demonstrace, na které skoro nikdo nechodí, a u sebe na zahradě postavil z palet budku pro týrané ženy.

Foto: Profimedia.cz

Zdeňek Macura poukazuje na důležité téma. Škoda, že ho moc lidí nebere vážněFoto: Profimedia.cz

Živá panenka

Mladičkou Gabrielu Jiráčkovou (18) proslavila její touha po dokonalosti, která jí vysloužila přezdívku „česká Barbie“. Do oblíbené dětské hračky se dívka sama stylizuje. Kromě úpravy rtů si nechala zvětšit poprsí na číslo osm a do budoucna plánuje i odstranění žeber, aby měla pas útlý jako panenka.

Foto: Profimedia.cz

Gabriela Jiráčková se věnuje modelingu a také zpíváFoto: Profimedia.cz

Žena, nebo muž?

Umělci bývají tak trochu podivíni. Platí to i v případě Brita Graysona Perryho (58). Na snímku opravdu není ošklivá dáma, ale muž. Převlek je součástí jeho uměleckého vyjádření – ve své tvorbě se soustředí na témata, jako jsou válka, sex a gender. A ač to tak na první pohled nevypadá, v oboru je velmi respektovaný.

Foto: Profimedia.cz

Na ulici Grayson Perry bez povšimnutí neprojdeFoto: Profimedia.cz

Vlastíkův bubínek

Vlastimil Brůček (57) alias Vlastík Plamínek je profesionální numerolog a věštec, který se proslavil svérázným vystupováním v ezoterickém televizním pořadu. Legendární byla zejména jeho úvodní věta „Jsem Vlastík Plamínek a hořím jenom pro vás“, ale nezapomenutelné je i jeho bubnování doprovázené výkřiky „štěně, štěně, štěněněněně…“. Někomu by bylo možná trapně, ale Vlastík Brůček tím získal řadu nových klientů do své pražské věštírny.

Foto: Profimedia.cz

Znáte Vlastíka Brůčka?Foto: Profimedia.cz

Tak schválně, kdo vám přijde nejvíc jako z jiného světa?

Reklama

Načítám