Hlavní obsah

Divoký sex skončil na pohotovosti!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vybírejte raději vibrátory se zarážkouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Milujete se ráda? Dokážete to při postelových scénách pořádně roztočit? A nebojíte se jít ani do experimentů? Pak budete jistě výborná milenka. Jen ale pozor, abyste najednou neskončila na pohotovosti. Některým se to totiž už stalo.

Článek

Ačkoli se veřejně příliš často o úrazech tohoto typu nemluví, za ojedinělý jev je rozhodně považovat nelze. A následná vyprávění to jen potvrzují.

Vibrátor zmizel v konečníku

„S přítelem se milujeme nejčastěji ráno před odchodem do zaměstnání. Jednou se nám ale hrátky trochu vymkly z rukou a pokus, zpestřit si sex vibrátorem, nedopadl dobře. Můj drahý mi najednou oznámil, že hračka vyklouzla a zůstala mi v konečníku. Myslela jsem, že je to zlý sen. Vytlačit jej nešlo, takže jsem namísto do práce, vyrazila na pohotovost.

Když jsem popisovala, co mě trápí, mohla se sestřička potrhat smíchy. Po hodině čekání mezi ostatními pacienty, jsem přišla na řadu. Pan doktor chirurgickými kleštěmi vibrátor na druhý pokus vytáhl. Bolelo to ale strašně! Veselé na tom ovšem je, že mu asistovalo celkem pět sestřiček. Je mi jasné, že tolik pomocných rukou nepotřeboval a že se slečny šly především podívat na netradiční zákrok," popisuje zážitek dvaadvacetiletá studentka Míša.

Kroužek v pochvě

„První Vánoce s manželem jsme si chtěli ozvláštnit milováním s erotickými hračkami. Koupili jsme si jich pod stromeček několik, ale nejvíce se nám líbily zapínací kroužky na penis. To proto, že z nich mají požitek oba milenci. Hrátky se ale změnily v peklo, když jsem po krásném milování s hrůzou zjistila, že jeden kroužek chybí. Nebyl nikde v posteli, takže bylo jasné, že musel zůstat ve mně. A také že ano!

Začala jsem panikařit a nevěděla, co si počneme. Naštěstí mám ale natolik šikovného manžela, že po půlhodině snažení dokázal hračku sám vytáhnout. A já tak ani nemusela na pohotovost," vypráví jednatřicetiletá manažerka z Prahy.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozor na alkohol před sexemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zlomený kotník a otřes mozku

„Milování, na které skutečně nikdy nezapomenu, se stalo loni v létě. Jela jsem za přítelem do Kladna, kde si právě zařizoval nový útulný byteček. Chtěli jsme se milovat. Jenže po dvou vypitých lahvích vína jsme byli divočejší než obvykle a první zkušenost s vestavěným patrem na spaní také udělala své. Sex u stropu byl nádherný do té doby, dokud jsem jednoduše nespadla dolů. Výsledkem byl zlomený kotník a lehký otřes mozku.

Přivolaný lékař se samozřejmě zajímal, proč jsem spadla. Takže jsem se pochlubit musela. Červenali se všichni, včetně přítomného partnera," říká sedmadvacetiletá grafička Lenka.

Milé dámy, přejeme vám, aby se vaše sexuální radovánky obešly bez úrazu a pro jistotu přikládáme pár rad, jak jim předejít...

  • Vibrátory a dilda vybírat pouze se zarážkou
  • Erotické pomůcky kupovat pouze ve značkových obchodech
  • Poradit se s prodavačkou, jak erotickou hračku užívat
  • Nepřehánět to s alkoholem

Reklama

Načítám