Hlavní obsah

Domácí zmrzlina jen ze 3 surovin. Snadněji už to nejde!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechte se od nás přesvědčit, že není nic snazšího než si dopřát lahodné domácí nanuky z kvalitních čerstvých surovin a to téměř bez práce. Více ve videu!

Článek

S rostoucími teplotami se zákonitě zvyšuje i chuť na zmrzlinu. Ale co když nechcete sahat po těch kupovaných, plných cukrů, ztužených tuků a čokolády? Alespoň pro domácí spotřebu si raději připravte vlastní nanuky jen z několika málo ingrediencí – děti vás budou milovat a vy nebudete mít špatné svědomí, že jim (a sobě) dáváte něco nekvalitního.

Množství surovin si pak upravíte podle poptávky po nanucích ve vaší domácnosti (a velikosti mrazáku), z uvedeného množství vám jich totiž vyjde asi dvanáct – a ty u nás zmizely natotata. Jestli nemáte zrovna super výkonný mrazák, nechte v něm nanuky raději přes noc, abyste měli jistotu, že dobře zatuhnou.

Tip: Nemáte doma formičky na nanuky a nechce se vám je kupovat? Mrkněte na 3 nápady, jak si doma vyrobit nanuky bez formiček!

Věděli jste, že průměrný Čech sní ročně kolem tří litrů zmrzliny? Také máte pocit, že jste za průměrem :-)?

Reklama

Načítám