Hlavní obsah

Džínová bunda v bílé barvě? Proč ne, hodí se ke všemu!

Foto: House, Asos, Answear

Foto: House, Asos, Answear

Reklama

Že je denimová bunda základním stavebním kamenem každého dámského šatníku, o tom nemůže v dnešní době už nikdo pochybovat. Omrzela vás její klasická verze? Pořiďte si ji v originálním bílém provedení!

Článek

Nesmrtelná džíska má mnoho podob, a tak si tento kousek můžete snadno zamilovat i v případě, že nejste fanouškem modré rifloviny. Stylová bunda v bílé barvě je univerzální pomocník při kompletování outfitů. Hodí se téměř pro každou příležitost a unosíte ji v létě, na podzim i na jaře.

Bílá džíska 8× jinak

Vypadá skvěle v kombinaci s obyčejnými džínami a teniskami, ale pokud upřednostňujete elegantnější look, slaďte denimový svršek třeba se sukní a vysokými podpatky. Připravili jsme pro vás čtyři modely, které užijete jak v nadcházející sezoně, tak i za několik let. Nejdřív si ale vyberte svého favorita!

Foto: Archiv firem

Zleva: House, 749 Kč. Bonprix, 749 Kč Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Terranova, 599 Kč. Answear, 799 Kč Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Orsay, 799 Kč. Asos, 990 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1299 Kč. Reserved, 899 KčFoto: Archiv firem

1. S oranžovými šaty

Zářivé šaty v pestrém odstínu vám v létě nesmějí chybět. Obujte k nim sandálky připomínající zlaté botky, které si Sluneční paní nechala v slavné pohádce Zdeňka Trošky (67) opravit od létajícího ševce, budete v nich stejně okouzlující jako ona. Bílá džíska zaručí, že vám nebude chladno ani při stmívání. Stejnou bundu následně využijete i v dalších kompletech – tahle investice se zkrátka vyplatí.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Levi’s, 2799 Kč; 2. kabelka Zara, 899 Kč; 3. šaty H&M, 349 Kč; 4. boty Anna Field (prodává Zalando), 840 Kč; 5. prsten Antipearle, 2300 Kč Foto: Archiv firem

2. S džínovými kraťasy

Chystáte se na procházku po městě nebo piknik v parku? Obujte tenisky (nosí je i vévodkyně Kate) a v pohodlném outfitu vyrazte vstříc víkendovým dnům. Pestrobarevné tričko zastrčte ledabyle do džínových kraťasů a navrch oblékněte svou oblíbenou bílou bundičku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Levi’s, 2799 Kč; 2. tenisky Gant (prodává Humanic), 1759 Kč; 3. šortky Mavi (prodává About You), 1299 Kč; 4. pásek Ralph Lauren (prodává Answear), 1099 Kč; 5. tričko Desigual, 1899 KčFoto: Archiv firem

3. S krémovou sukní 

Kombinace jemných tónů krémové a bílé uspokojí všechny romantické duše. Patříte mezi milovnice něžných krajek a volánků? Vsaďte na roztomilou halenku s madeirou. Spolu se sukní a pantoflíčky vás promění v éterickou vílu během pár chvil.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Levi’s, 2799 Kč; 2. boty Kazar, 1914 Kč; 3. náramek ALO diamonds, 3454 Kč; 4. sukně Mango, 1299 Kč; 5. top C&A, 550 Kč Foto: Archiv firem

4. S černými kalhotami 

Ať už si jdete s kamarádkou sednout po práci na skleničku vína, nebo vás čeká komorní zahradní party, budou se vám hodit nadčasové černé kalhoty, díky kterým vynikne originální top v plné kráse. Jakmile zapadne slunce, doplňte model o džínovou bundu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Levi’s, 2799 Kč; 2. kabelka C&A, 550 Kč; 3. kalhoty Tally Weijl, 719 Kč; 4. pantofle Massimo Dutti, 1895 Kč; 5. top Orsay, 499 KčFoto: Archiv firem

Bílou džísku už máte, ale stále nevíte, co k ní? Podívejte se, jaké kousky teď seženete ve slevách!

Reklama

Načítám