Hlavní obsah

Erotické hračky a pomůcky, které sednou vašemu znamení

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Co v posteli vyzkoušet na základě toho, kdy jste se narodili? Blíženec si v porovnání se Lvem užívá úplně odlišně, a od toho se odvíjí i vhodný výběr erotické pomůcky! Kterou budete nadšení právě vy nebo váš partner?

Článek

Perfektní hračka pro dospělé, která je kompatibilní podle znamení zvěrokruhu? „Je to magická cesta a fantastická realita,“ popisuje na svém blogu sexuoložka Emily Morse ze San Francisca, která ví, co kdo při potřebuje!

Asertivní Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dynamický, nabitý, ostrý, asertivní a soutěživý Beran miluje vítězství a pravdu. Vzrušují ho hry s ovládáním a mocí a probouzí ho červená barva, takže ocení rudou pásku přes oči, dildo s přísavkou ve stejném odstínu nebo krajkové podvazky. V kombinaci s nějakou hrou, například kdo první dospěje k orgasmu, Beranova sexuální energie zesiluje!

Labužnický Býk (21. 4. – 21. 5.)

Taurus je něco jako gurmán. Uctívá radost ve všech formách a miluje, když se může oddávat všem svým smyslům. Proto se pro něho hodí luxusní silikonové vibrátory pro extra anální nebo vaginální stimulaci. Dráždění bodu G či prostaty by mělo být samozřejmostí, stejně jako vodotěsnost pomůcky. Rozhodně v erotickém obchodě nešetřete!

Náladový Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Blíženec by se dal popsat jako zvědavý, všestranný a plný duality. Jistě jste si mohli všimnout, že vyžaduje vysokou úroveň psychického dráždění a rozmanitosti, jinak se trochu nudí. Potřebuje totiž  být co nejčastěji v očekávání. Blíženec si užívá, když má na výběr z několika možností, takže se pro něj hodí vibrátory a pulsátory s maximem funkcí, které ukojí jeho náladovost a erotický hlad.

Citlivý Rak (22. 6. – 22. 7.)

Laskavý, starostlivý, soucitný, přemýšlivý, milující a emocionální Rak zbožňuje, když svým tělem i myslí může sex prožívat se svojí láskou a být její součástí. V tomto případě je výborný párový vibrátor se dvěma konci. Ten stimuluje klitoris, bod G a zároveň mužský penis. Jeho tvar připomínající podkovu nebrání zavedení pyje, takže si jeho vibrací užívají oba partneři. Rak je také vodomil, takže uvítá vodotěsné erotické pomůcky a ty, které se pyšní funkcí hands-free.

Bohémský a náročný Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev, tedy velkolepé znamení, zbožňuje potěšení a upřednostňuje být v centru pozornosti. Rozličné postroje, pohodlné sedátko s velkými dildy, erotická houpačka pro sex a další hrátky s konstrukcí pro zavěšení, pouta, bičík, závěs na dveře s mnoha způsoby využití? Sem s tím! Lev zazáří jako měsíc! Bojíte se být v ložnici dominantní?  Žádný strach! Takhle se to bude líbit opravdu oběma!

Virtuózní Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou praktické, jemné, analytické, morální, laskavé a mají sklon být lidmi, kteří si sex užívají velmi specifickým způsobem. Po čem se v obchodě porozhlédnout? Chybu rozhodně neuděláte s masážními strojky. Ovšem i taková stimulace pomocí pulzujících tlakových vln, které jsou trochu víc než jen pouhé vibrace, Pannám sedí. Zeptejte se šikovného prodavače a rovnou se zajímejte i o erekční kroužky a obecně hračky, které se rychle, snadno, a hlavně důkladně čistí.

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Váhy mají rády jemný sex plný vášně a lichotekFoto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Hravé Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jak Váhu charakterizovat? Laskavá, soucitná a pod vládou planety Venuše. Zbožňuje krásu ve všech formách, potrpí si na lichotky, líbivý vzhled a rajcovní prádlo. Miluje rozmar, dost často nesnáší perverzní poznámky ani tvrdý sex. Radost má ze všeho, co je hravé, takže nepohrdne pouty, šátky, peříčky, Venušinými kuličkami či erotickými šperky.

Svůdný Štír (24. 10. – 22. 11.)

Škorpióni podle sexpertky Emily Morse nebývají správně pochopeni. Jsou přirozeně vášniví, vynalézaví a tajemní. Berou sex jako něco posvátného, baví je otroctví, rádi zkouší svazování, i důtky. Mají-li vhodného partnera, máloco je pro ně tabu. Nová pomůcka každý měsíc? Žádný problém, život je chemie!

Náladový Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je veselý, společenský, svobodný, vtipný, velkorysý a dobrodružný. Jelikož rád cestuje, jsou mu bližší erotické pomůcky, které si může nenápadně vozit s sebou. Ženám se líbí šperky, které jsou zároveň štíhlými vibrátory, muži do kufru rádi přibalí škrtící nebo erekční kroužky. Jelikož je Střelec trochu náladový, měl by mít po ruce masážní oleje nebo svíčky, aby se vždy dobře naladil.

Podmanivý Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nezávislí, disciplinovaní a houževnatí Kozorozi jsou jedním z nejpraktičtějších znamení, a toto hluboce oceňuje rozumné a účinné přístupy k životu. Kozoroh je také citlivý, i když to na první pohled nedává znát. Je pro něj důležité uspokojit partnera, proto ocení párové vibrátory a masážní hlavice, díky kterým si užívají oba milenci. V dobré a rozmarné náladě přistoupí i na nafukovací erotický nábytek.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Kozoroh je znamení, které se snaží, aby si sex užili i jejich partneřiFoto: nd3000, Shutterstock.com

Andělský Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou známí svou nadpozemskou mentalitou. Bývají nápadití a originální, rádi experimentují. Radost mívají z křišťálového dilda, jenž podle nich má živou energii. Nadchnou je i erotické pomůcky ze dřeva, což je materiál, který se historicky používá již od nepaměti.

Mazlivé Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jemná, empatická, moudrá energie Ryb je spojená s vodou, která vládne jejich znamení. Naprosto vodotěsný vibrátor  se zacílením na bod G, navíc s neuvěřitelně ergonomickým designem, který se snadno používá a zasáhne všechna správná místa, je výhra v loterii. Ryby se rády mazlí a stupňují své vzrušení, proto nepohrdnou zásobami lubrikačních gelů. Nadchnou se i pro šimrací peříčka a chmýří. A taky masku na oči.

A nebojte se, erotické hračky nemusí být drahé. Víte, co všechno se dá koupit za pouhé dvě stovky?

Reklama

Načítám