Hlavní obsah

Erotický adventní kalendář. Jak si zkrátit čekání na Vánoce?

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Asi už máte nějaké ty zvyky a rituály, které před příchodem Vánoc dodržujete. Napadlo vás ale, že by chaotické obstarávání dárků a pečení cukroví mohl harmonicky doplnit intimní čas s partnerem?

Článek

Využijte prosinec k tomu, abyste k sobě měli blíž – a začněte ještě dnes. S erotickým adventním kalendářem upraveným podle svých představ se neskutečně pobavíte!

Čtyři neděle před Štědrým dnem začíná advent, tedy období, které představuje prostor pro rozjímání a přípravy na oslavy narození Krista. První svíčka se letos na adventním věnci rozhoří právě dnes 1. prosince na železnou neděli. Pojměte čekání na Ježíška trochu jinak a postarejte se o pořádné vzrušení!

Erotický adventní kalendář pro dva

Je to jednoduché. Stačí, když si připravíte 24 plstěných sáčků (nebo obyčejných obálek) a kolíčkem je jeden po druhém připevněte k nějaké šňůrce. Označte je čísly a do každého z nich vložte lísteček s úkolem, na který se ten den budete oba těšit. Seznam je přitom téměř nekonečný.

Striptýz na přání, romantická večeře (ať už doma či venku), rychlovka v předsíni, skvělý orální sex, divoká jízda v pozici na koníčka, vyzkoušení exotické polohy z Kámasútry, anální sex, erotická masáž, raut na nahém těle, milování se zavázanýma očima, společný nákup v erotickém obchodě, slízávání vaječného likéru z erotogenních zón, pět chlípných minut ve sprše, divoký sex, při kterém je dovoleno roztrhnout oblečení (pochopitelně to předem připravené). A tak dále, a tak dále.

Jak to skloubit?

Popusťte uzdu fantazii a splňte si svoje sny. Nápad vás zaujal, ale neumíte si představit, že budete stíhat pečení cukroví, vánoční úklid i každodenní sex? Obavy hoďte stranou, přání lze upravit – v případě potřeby klidně několik lístečků popište vzkazem „dnes ne“, „vyjde to příště“ či „potkáme se až zítra“. Můžete se tak věnovat svým osobním věcem, vánočním dekoracím nebo třeba malým dětem ve dne, kdy s nadílkou chodí Mikuláš s čerty.

Foto: Bartashevich Karyna, Shutterstock.com

Na pořadu dne nemusí být vždy vášnivý sex, prožít můžete i večer plný mazlení a něžnostíFoto: Bartashevich Karyna, Shutterstock.com

Rohatá láska

Odvážnější si 5. prosince oblečou ideálně červené spodní prádlo a stylizují se do podoby čertovy pomocnice. Na rudé tóny, klasicky spojované s peklem i nekonečnou vášní, je však třeba se náležitě připravit a udělat si čas. K barvě krve tíhnou ženy, které mají sex velmi rády a dokážou si ho užít se vším všudy. Patříte k nim? Tak vystrčte růžky!

Na červenou nemáte odvahu? Nevadí. I andělská verze v bělostném provedení partnera nadchne. Obklopte se krajkou a naplánujte něžné a mazlivé milostné setkání. A jak je to s obecnými pravidly erotického adventního kalendáře?

Předvánoční vášeň bez stresu

Každá legrace má svoje úskalí a tahle není výjimkou. Počítejte s tím, že se u vás třeba zdrží nějaká ta návštěva nebo partner přijde pozdě z práce. Některé okolnosti zkrátka mohou chvílím ve dvou zabránit. Proto se dohodněte, že každý z vás má právo milostné setkání či erotický úkol odmítnout (jednou až dvakrát).

U opravdu komplikovaných situací je kupříkladu možné lísteček s instrukcemi vyměnit za jiný, méně časově náročnější. A naopak, u konkrétních zadání (za ideální příklad slouží sex se zavázanýma očima nebo spoutanýma rukama) je možné intimní hrátky společně obohatit a vnést do nich další nápady.

K lístečkům také můžete napsat, jak dlouho má daný sex nebo schůzka trvat. Povoleno je vše od pěti minut (rychlovka) po celonoční maraton, třeba u lesbického porna. Tak co, těšíte se na adventní čas?

A jaké máte vy sexuální fantazie? Víte, co o vás odhalují?

Reklama

Načítám