Hlavní obsah

Eva Longoria porodila! Které další krásky 40+ čekají dítě?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zoufalá manželka Eva Longoria teď má dostatečně velký důvod pro to být šťastná. S manželem Jose Bastonem se jim narodil syn. Pro herečku je to teprve první potomek, ačkoliv ideální věk pro porod už prošvihla. Nedávno totiž oslavila 43. narozeniny. A není jediná.

Článek

Dříve to možná lidem připadalo divné a také žen, které porodily po čtyřicítce, příliš nebylo. Dnes je to ale jinak. Se stále se zlepšující zdravotní péčí není problém, aby dítě na svět přivedla žena, která by technicky vzato mohla být pomalu už i babička. Třeba Janet Jackson (50) rodila poprvé v padesáti, Salma Hayek (51) v jedenačtyřiceti, to samé Halle Berry (51), která pak o pět let později porodila ještě druhé dítě. Zdá se, že věk je dnes skutečně jen číslo.

Eva Longoria  (43)

Evu Longorii teď čeká jedno z nejhezčích životních období. Nebo tedy se o to mateřství alespoň čeká. Herečka totiž porodila svého prvního syna. Jmenuje se Santiago Enrique Bastón. Dala si načas – na svět potomka přivedla až ve třiačtyřiceti letech. Její manžel, José Bastón (50), přitom už čtyři děti z předchozího manželství má.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria porodila první dítě, synaFoto: Profimedia.cz

Briggite Nielsen (54)

Všechny také nedávno šokovala hvězda osmdesátých let, Briggite Nielsen. Oznámila, že se svým partnerem, televizním producentem, čeká miminko. A to velice brzy! Narodit by se mělo už v červenci. Není to ale její první dítě, z předchozích vztahů má už čtyři děti, přičemž ty nejstarší by už samy mohly mít potomky. Herečce se toto poslední těhotenství podařilo perfektně zamaskovat. Dlouhé měsíce nosila vždy volné oblečení a poslední dobou se neukazovala na veřejnosti, aby nic neprozradila. Klobouk dolů!

Foto: Profimedia.cz

Briggite Nielsen, bývalá manželka Sylvestra Stallone, čeká ve čtyřiapadesáti letech páté dítěFoto: Profimedia.cz

Diane Kruger (41)

Na prvního potomka se těší také trojská Helena, herečka Diane Kruger, která letos oslaví čtyřicáté druhé narozeniny. Otcem je Norman Reedus (49), který má už jednoho osmnáctiletého syna. O tom, zda herečka je či není těhotná, se spekulovalo poslední dobou čím dál tím častěji. Na začátku května se totiž objevila na festivalu v Cannes vždy ve volných róbách, které by klidně mohly skrývat těhotenské bříško. A taky, že jo!

Foto: Profimedia.cz

Diane Kruger na festivalu v Cannes měla vždy volnější róby, čímž na sebe strhla pozornost, začalo se spekulovat o těhotenství, které o pár týdnů později potvrdila Foto: Profimedia.cz

Monika Absolonová (41)

Česká zpěvačka si na to své rodinné štěstí musela také chvíli počkat. První miminko, syn Tadeáš, se jí narodil v devětatřiceti letech. Nedávno oznámila, že s partnerem Tomášem Hornou čekají druhé dítě. Na rozdíl od prvního těhotenství, které pro ni bylo prý pohoda, si to teď musí odtrpět. Ve čtvrtém měsíci jí ještě stále sužují celodenní nevolnosti a je prý extrémně citlivá na všechny pachy, voňavky i jídla. I přesto všechno se ale snaží dostát svým pracovním závazkům.

Foto: Profimedia.cz

Monika Absolonová prý druhé těhotenství snáší hůře než to první Foto: Profimedia.cz

Rachel Weisz (48)

Její věk by jí hádal málokdo, nota bene teď s pomalu rostoucím těhotenským bříškem. Herečka Rachel Weisz s manželem Danielem Craigem (50) čeká miminko. Oba dva už mají dítě z předchozích vztahů, jejich společné je to ale první. Přitom jsou spolu už osm let. Na nový přírůstek do rodiny se už těší, ovšem zda to bude malý James Bond, nebo Bond Girl, není jasné a pár si to nechá pravděpodobně do poslední chvíle pro sebe.

Foto: Profimedia.cz

Rachel Weisz s manželem Danielem Craigem si dali skutečně na čas s prvním dítětem Foto: Profimedia.cz

Adriana Sklenaříková (46)

„Starou prvorodičkou“, alespoň tedy podle lékařské terminologie, je i modelka Adriana Sklenaříková. I ona si ale musela na tento vytoužený okamžik počkat. S prvním manželem, Christianem Karembeu, se kterým byla mezi roky 1998 až 2012 to nevyšlo. Až nyní, s druhým manželem, Aramem Ohanianem. Předtím si však musela projít roky, kdy neměla příliš štěstí. Prodělala dvě umělá oplodnění, která nedopadla. Když později otěhotněla, bohužel potratila. Nedávno začala s manželem uvažovat o adopci, a jak už to tak bývá – brzy na to otěhotněla.

Foto: Profimedia.cz

Adriana Sklenaříková měla dříve problémy otěhotnět. Zdá se, že teď už to klaplo Foto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (40)

Na letošní předávání cen České filmové a televizní akademie, na „Lvech“, měla herečka Jitka Čvančarová připravené překvapení. Když předávala cenu, moderátorka Adéla Vinczeová prozradila, že tato česká kráska čeká s manželem Petrem Čadkem druhé miminko. Snažili se o něj delší dobu, ale museli si chvíli počkat, než to vyšlo.

Foto: Profimedia.cz

Jitce Čvančarové těhotenství vyloženě prospívá! Foto: Profimedia.cz

Co na tyto slavné dámy říkáte?

Reklama

Načítám