Hlavní obsah

Fashion Weekend v Praze. Přijďte se podívat i vy!

Reklama

Že už máte na nadcházející víkend plány? Zkuste svůj program ještě přehodnotit. V sobotu a neděli totiž v Praze proběhne druhý ročník Prague Fashion Weekendu, který si žádná milovnice módy nesmí nechat ujít. Na co všechno se můžete těšit?

Článek

Fashion Weekend se bude odehrávat stejně jako loni na jedné z nejprestižnějších adres v Praze, v Pařížské ulici. V pěší zóně bude vybudované jedno z nejdelších mol v Evropě a vy můžete být u toho! I letos je totiž víkend módy volně přístupný.

Mladí a talentovaní

Zahájení Fashion Weekendu proběhne již zítra ve 13.00 hodin a začne soutěží mladých talentů New Fresh Style, kterou rozhodně doporučujeme zhlédnout. Právě tahle část nás totiž na loňském Weekendu bavila nejvíce. Na jméno vítěze si nicméně budete muset počkat až do neděle, kdy jeho vyhlášením odstartuje druhý módní den.

Skici mladých návrhářů, kteří se na Fashion Weekendu představí

Vítěz soutěže poté uzavře Fashion Weekend závěrečnou přehlídkou

To nej z české tvorby

V sobotu se můžete těšit na to nejlepší z české i slovenské tvorby. Účast přislíbila Tatiana Kovaříková, která tu představí svou novou kolekci pro podzim/zimu, designér Brice Mensah, Mimi Lan nebo Beata Rajská se svou kolekcí Lola Lola, kde nebudou chybět ani krásné večerní šaty.

Těšit se můžete na návrháře Brice Mensaha

Novou kolekci představí také Beata Rajská

Zhlédnout budeme moci i kolekci E.daniely

Večerní bonbonek

Nejočekávanějším bodem programu je rozhodně přehlídka úspěšné značky Nina Ricci, jejíž modely seženete v butiku Obsession. Kolekce pro podzim/zimu vypadala více než slibně, nechme se tedy překvapit tím, co všechno v Praze uvidíme.

Za návrhy značky Nina Ricci stojí talentovaný návrhář Peter Copping

Přehlídku Niny Ricci nemůžete vynechat

Náhled do zahraničních kolekcí

Druhá polovina módního víkendu už bude patřit převážně zahraničí, pokud jste tedy zvědavé, co si pro vás připravily značky jako Bogner, Roberto Cavalli, Pinko nebo Liu.Jo, určitě se k obřímu molu vraťte i v neděli. Blok zahraničních přehlídek uzavře duo úspěšných návrhářů Victor & Rolf. Jejich kolekce bývají plné nezvyklých tvarů, extravagantních prvků a originálních střihů. Nemůžeme se dočkat!

Přehlídky Victora a Rolfa bývají nepřehlédnutelné

A co si na Fashion Weekend vzít? Určitě módy chtivou kamarádku, pohodlné (a samozřejmě stylové) boty a v neposlední řadě také deštník. Meteorologové se sice dušují, že pršet nebude, ale člověk nikdy neví. Užijte si to minimálně tak jako my!

Reklama

Související témata:

Načítám