Hlavní obsah

Horko versus kancelář: 4 ideální outfity do práce

Foto: Lindex

Foto: Lindex

Reklama

Teplé dny si žádají i odlehčené outfity do kanceláří. Nebuďte však za šedou myšku a oblékněte se stylově. Ať už upřednostňujete kalhoty nebo sukně, v naší dnešní inspiraci najdete pro každou z vás něco.

Článek

Ráno je občas ještě trochu chladno, ale přes den i navečer je v posledních dnech horko až dusno. Proto jsme pro vás nachystali ideální letní varianty, které využijete do práce a na běžné denní nošení. Nepracujete-li zrovna v bance, kde bývá většinou přísnější dress code, určitě si z našich barevných i decentních módních kombinací vyberete.

Halenka a culottes

Halenky ve stylu pyžamových kabátků jsou módním trendem, který by vás neměl nechat chladnou. Můžete je například skvěle sladit s širšími kalhotami, ale i sukněmi. Nám se líbí červeno-modrá kombinace. Ke zkráceným kalhotám však doporučujeme určitě podpatky, které vám krásně prodlouží postavu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Mango, 299 Kč; 2. kabelka Lindex, 699 Kč; 3. halenka Lindex, 499 Kč, 4. kalhoty culottes Zara, 899 Kč; 5. brýle Michael Kors (prodává Answear), 3999 Kč; 6. boty Deichmann, 599 KčFoto: Archiv firem

Lehký overal

Jsou velmi pohodlné, a přesto tak elegantní. Overaly jsou díky tomu na léto skvělou volbou. Zvláště modely s příměsí lnu. Stačí je doplnit lehkým sakem a budete vypadat šik. Pokud vám bude horko, sako jednoduše odložíte. Jednobarevný overal můžete také doplnit širokým zajímavým páskem, který můžete obměňovat, a výraznými šperky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Calvin Klein, 3200 Kč; 2. kožené lodičky Humanic, 1199 Kč; 3. overal Lindex, 1599 Kč; 4. sako H&M, 999 Kč; 5. hodinky Calvin Klein, 5330 KčFoto: Archiv firem

Decentní šaty

Fialová barva je letos v kurzu, a vy si ji tak klidně můžete dovolit třeba v podobě květinových šatů s drobným vzorečkem. Přidejte buď výrazný kabátek ve žluté barvě sladěný s obuví, ale můžete je odlehčit i sáčkem v decentnější barvě. K těmto šatům by se hodil i bílý model. A nosíte-li jen velké kabelky, bude náš tip perfektní.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabátek Promod, 999 Kč; 2. kabelka Zara, 699 Kč; 3. šaty Stradivarius, 899 Kč; 4. náušnice Mango, 299 Kč; 5. kožené boty Mango, 899 KčFoto: Archiv firem

Zavinovací sukně

Milujete nadčasové proužky? Zkuste tedy náš poslední outfit se zavinovací sukní, která lichotí každé postavě a vypadá velice žensky. K černobílým proužkům se pak hodí jednobarevná halenka v pudrovém tónu. My jsme zvolili barvu mint, jejíž akcent se opakuje také na kabelkce, ale pokud milujete růžovou či broskvovou, vyberte si top podle sebe, aby vám ladil k pleti.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Lindex, 149 Kč; 2. kabelka Zara, 899 Kč; 3. halenka s.Oliver, 699 Kč; 4. sukně Lindex, 699 Kč; 5. kardigan Mango, 899 Kč; 6. sandály Deichmann, 649 KčFoto: Archiv firem

A jak se oblékáte do kanceláře v těchto dnech vy?

Reklama

Načítám