Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 29. 9.

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Reklama

V osobních vztazích, nejen milostných, ale i rodinných či přátelských, se snažte udržovat rovnováhu. Vyjednávejte, hledejte kompromisy, hlavně se nikomu nepodřizujte jenom proto, aby byl klid. Pokud mezi vaše motivace mírumilovného řešení případných konfliktů spadají i vaše touhy po něžném milování, vězte, že bude stačit, když drahouška začnete jemně šimrat po těle například pírkem, a hned bude připravený k akci.

Článek

Beran 

Při Luně v Raku se výbuchům vášní zrovna nedaří. Vlastně budete moc rády, že můžete z práce zamířit rovnou domů, kde si budete užívat klidu a ticha. Stejně to má nastavené i partner. Od milování nečekejte žádné extra výkony, ale spíš pohodu, kterou si chcete navzájem předat. Až se pak stulíte v jeho náruči a budete slastně usínat, budete děkovat osudu, že jste tak sehraní.

Býk

Trigon mezi Venuší a Neptunem, který váš citový, a tím pádem i erotický život ovlivňuje, je dost zrádný. Můžete mít sklony snít stylem, s nímž nemáte zkušenosti, takže vám zkomplikuje život. Nevidíte reálného člověka, nýbrž vysněný ideál, který nemá se skutečností mnoho společného. Až si zejména v sexu konečně naplno uvědomíte realitu, je pravděpodobné, že budete zklamané a naštvané.

Blíženci

V milostných sférách se schyluje k zajímavým událostem. Nic konkrétního se sice neděje, přesto vnímáte řadu mlhavých příslibů. Navzdory obvyklé realistické povaze utíkáte do snů, v nichž si pro dosud neznámého milence oblékáte sexy prádlo a rafinovanými způsoby ho svádíte. Tyto smyslné vize jsou pro vás užitečné, takže si je pořádně vychutnejte. Skutečnost, která bude následovat, už totiž tak povznášející nebude.

Rak

Když miláček navrhne, že byste si mohli na noc rezervovat pokoj v útulném penzionu nebo wellness centru, budete jen nevěřícně zírat. Berte to jako skvělý nápad, který dodá vašemu erotickému životu nové podněty. Nepřemýšlejte, kolik to bude stát, vždyť takový důkaz, že mu na vašem vztahu záleží, je k nezaplacení. Když jeho vize nahlas oceníte, bude to nejlepší, co můžete udělat.

Lev

Při sextilu mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 19.56 hodin, se do milování vrháte po hlavě jako do hluboké vody. Zároveň si uvědomujete, že se v milostných sférách ze všeho nejvíc bojíte nudy. Právě proto jste ochotné udělat téměř všechno pro to, abyste ji preventivně zaháněly. Naštěstí vám nechybí nápaditost ani ochotně spolupracující miláček, který má taky erotických fantazií na rozdávání.

Panna

Když partner jen tak mezi řečí prohodí, že se mu po vás stýskalo, a je moc rád, že vás zase drží v náruči, zdržte se komentářů. Mohly byste se sice kapánek škodolibě ptát, zda je to pravda, je si tím jistý a jestli se v době, kdy jste nebyli spolu, nějaká jiná neuvelebila v jeho posteli, ale to k ničemu nepovede. Buď vám odsekne, že to jsou nemístné otázky, a naštvete se, nebo se začne vykrucovat, což by vaše pochybnosti ještě umocnilo.

Váhy

Konečně si oddechnete ohledně vztahu, lépe řečeno toho, co láska kdysi byla, ale v poslední době vám působilo jen samé problémy. Z hodnověrných pramenů se dozvíte, že si váš bývalý konečně našel náhradu. Máte tedy velkou šanci, že vás přestane otravovat a umožní vám, abyste si daly život do pořádku. Když si na večer domluvíte staromódní rande zakončené pusou na dobrou noc, bude to správný začátek.

Štír

Ideální čas na sex ve vašem případě nastane kolem 10.18 hodin. Proběhne totiž pod patronací kvadratury mezi Lunou a Marsem a bude se pohybovat na hranici láskyplného a drsného milování, tedy přesně tak, jak máte rády. To, že v této době budete v práci, vlastně nevadí. Když si ráno přivstanete, dokážete vydařené milování zakomponovat do denního programu tak, aby vám dodalo tu pravou chuť do života.

Střelec

Vzhledem k Luně, která prochází vaším sektorem erotiky a sexu, a energiím, které ji provázejí, se máte nač těšit. Když miláček ráno řekne, že by vás nejraději z postele vůbec nepustil, můžete si být jisté, že si ani trochu nevymýšlí. Vy si sice můžete myslet něco úplně jiného, ale pro jistotu byste mu měly sdělit něco podobně smyslného, abyste ho utvrdily v tom, že je pro vás stále žádoucí a ten jediný.

Kozoroh

Jsou věci, na nichž se s miláčkem neshodnete. I když jste mu mnohokrát opakovaly, že nemáte rády ranní rychlovky, když ještě nejste pořádně probuzené, bude se sexu za kuropění zase dožadovat. Je sice pravda, že jste pod planetárním tlakem, ale přesto byste se měly krotit. Když ho nevybíravým způsobem pošlete do háje, hrozí, že se nepomilujete nejen ráno, ale ani večer, ba dokonce několik následujících dní.

Vodnář

Sex vnímáte jako něco, co vás sice baví, ale bez čeho se klidně dokážete obejít. To, že je to zásadní životní omyl, pochopíte už odpoledne. Po partnerovi a jeho objetí se vám zasteskne tak intenzivně, až se samy podivíte. Kdybyste se překonaly natolik, abyste mu svoje touhy přetlumočily, na první pohled bude jasné, že jste ho upřímností opravdu potěšily.

Ryby

Trigon mezi Venuší a vaším vládcem Neptunem na vás působí přímo zázračně. Díky jeho energii téměř jasnovidně odhadnete, co po vás chce, a hned se taky rozhodnete, že mu přání splníte. Když přidáte i novinky ze svých erotických fantazií, můžete si být jisté, že vás čekají velice vzrušující zážitky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám