Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 25. 1.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle se do minulosti nevracíte, ale tentokrát je to nutné. Je totiž potřeba, abyste si z jistých skutečností konečně vzaly poučení. Když to neuděláte, budete si muset nepříjemnou životní lekci zase brzy zopakovat. Týká se to zejména sexuálního života. Když vám tedy miláček špitne do ucha, že na vás má chuť tady a teď, berte to jako poklonu. Nedělejte drahoty ani si nevymýšlejte pseudodůvody, proč to nejde, a prostě si laškování užívejte.

Článek

Beran 

Nic takového, co by negativně ovlivňovalo váš vztah, se naštěstí nepřihodí. Miláček bude v příjemném rozmaru a bude se k vám chovat tak, jako byste se právě poznali a zamilovali. Svou žárlivost dokonce omezí natolik, že vám bude svým způsobem sympatická. Večer se v ložnici můžete těšit na příjemné překvapení. Bude stát za to.

Býk

Rozkoš si užijete, ovšem víc budete dbát na to, aby byl spokojený miláček. Nicméně si dávejte pozor, ať to se svojí „erotickou velkorysostí“ nepřeháníte. Pokud mu budete plnit i nevyslovená přání a vlastní touhy a potřeby budete vědomě odsouvat na vedlejší kolej, nic dobrého to nepřinese.

Blíženci 

S miláčkem to není jednoduché. Na jedné straně by chtěl, abyste se chovaly jako svůdnice, jimž nic lidského není cizí. Zároveň má dojem, že byste se měly chovat zdrženlivě a čekat, až rozhodující signál vyšle on. To, že se v jeho eroticky laděných přáních neztratíte a nakonec je dokážete splnit, berte jako velký úspěch.

Rak

O tom, že byste vztah vyřešily definitivně, ani neuvažujte. To, co se vám ráno zdá jako dobrý nápad, to se možná už odpoledne ukáže jako první krok k životní prohře. Místo toho, že miláčkovi vyčtete všechno, za co údajně může, začněte na večer plánovat milování a přemýšlet, čím ho ozvláštníte.

Lev

Díky láskyplným citům zvládnete i to, co se objektivně řešit nedá. Dejte si však pozor, abyste pro jednání miláčka nehledaly omluvu i v případě, že si nic takového nezaslouží. Kdybyste si dokázaly zachovat odstup a nadhled, lépe vyhodnotíte události a podle toho se správně zachováte.

Panna

Ideální čas na sex ve vašem případě nastane kolem 5.49 hodin. Luna ve vášnivém Štíru totiž bude v sextilu s Marsem ve vašem sektoru lásky a romantiky. Tyto konstelace vytvoří atmosféru, kdy nebudete vůbec pospíchat, a všechno, co spolu podniknete, budete vnímat jako příjemnou aktivitu. Dokonce tak příjemnou, že si kvůli tomu dokážete přivstat.

Váhy 

Ve sférách lásky zafungujete skvěle. Podaří se vám i to, co jste dosud považovaly za nemožné. Kdybyste se však rozhodly pro flirtování, měly byste počítat s tím, že nedopadne zrovna slavně. Dotyčný se do vás opravdu zamiluje, což byste ještě dokázaly ukočírovat. Nicméně hrozí, že se vy zblázníte do něho, a kvůli tomu obrátíte celý svůj život naruby.

Štír

Kdybyste si chtěly sex opravdu užít, naplánujte si odpoledne v posteli. Trigon mezi Lunou a Jupiterem se vám postará o skvostné zážitky. Je ale potřeba, abyste miláčkovi předem zavolaly a naznačily mu, co chystáte, aby pospíchal z práce rovnou domů.

Střelec

S láskou problémy buď nemáte, nebo si je nepřipouštíte. Navíc si uvědomíte, že s partnerem můžete být spokojené a nemusíte se kvůli němu stresovat. Kdyby vám ale cestu zkřížil nějaký sympatický ctitel, s pomocí energie Luny ve vašem sektoru věcí skrytých se s ním dokážete hezky pobavit. To, že byste mohly něco takového brát vážně, však nepřichází v úvahu.

Kozoroh

Kdyby vás v noci napadlo, že zavoláte svému idolu a vyznáte se mu ze svých citů, raději se otočte na druhý bok a nechte si něco hezkého zdát. Opozice mezi Lunou a Uranem takovým akcím nepřejte, takže by vaše vyznání nedopadla dobře. Dnes byste mu nabídly svoje city i fyzické rozkoše a zítra byste se za to hodně styděly.

Vodnář

To, že si s někým nemůžete začít proto, že vás nepřitahuje, je fakt, s nímž byste se měly smířit. Naštěstí to pro vás nebude tak těžké. Velice dobře ze zkušeností víte, že byste toho litovaly spíš dřív než později. Soucit není dobrý základ ani pro vztah, ani pro sex.

Ryby

S láskou si při Luně ve Štíru umíte poradit. Dokážete svoje touhy projevovat takovým stylem, aby došlo každému, na koho se zaměříte, že mu nabízíte šanci, kterou nesmí promarnit. Navíc zvládnete geniálně pracovat se žárlivostí. Používáte ji jako koření, které lásce přidá na pikantnosti, ale přitom ji nenaruší.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám