Hlavní obsah

Co vás čeká v roce 2023 podle numerologie: Jedničky povýší v práci, sedmičky čekají nové začátky

Foto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Foto: antoniodiaz, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2023 je za dveřmi a s sebou přináší silné vibrace čísla sedm, šťastné sedmičky. Tak si držme palce, ať nám trochu toho štěstí skutečně přinese. Už by se to hodilo! Jaké dopady bude mít na váš život a jak ovlivní vaše životní číslo?

Článek

Hlavním číslem roku 2023 je sedmička. Jak je to možné? Stačí sečíst všechny číslice tohoto letopočtu a součet představuje právě číslo sedm, tedy celkovou vibraci nadcházejícího roku: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Číslo sedm reprezentuje ochotu pracovat na sobě, hledat své vlastní chyby a slabiny a odstraňovat je vlastní pílí – a právě to od vás bude rok 2023 vyžadovat.

Když se všichni zaměříme hlavně sami na sebe a svoje vlastní nedostatky, přestaneme ukazovat prstem na druhé, hned se nám bude žít o kus lépe. Sedmička nabádá, že je potřeba nejít hlavou proti zdi, nesnažit se vynucovat si věci silou, protože to k ničemu dobrému nevede. Vybízí ale také vnímat druhé a jejich potřeby, podpořit lidi kolem sebe, protože přátelé jsou lidé, o které je možné se kdykoli opřít. Proto budete muset investovat energii i do kamarádských vztahů, prohlubovat je a navazovat nové.

Jak si vypočítat životní číslo

Sedmička jakožto číslo roku 2023 bude rezonovat s vaším osobním životním číslem a ovlivní každého trochu jinak. Jak? To zjistíte tak, že číslo roku 2023 (tedy 7) přičtete ke svému životnímu číslu – a dostanete výsledné číslo. Abyste si mohli vypočítat své životní číslo, stačí vám jednoduše sečíst všechny číslice vašeho data narození. Pokud vám vyjde číslo dvojciferné, opět ho sečtěte, až se dostanete na zredukovanou jednocifernou verzi.

Příklad: Pokud se někdo narodil 18. 7. 1978, sečte číslice takto: 1 + 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5. To je jeho životní číslo.

Životní číslo jedna

Ti, kteří mají životní číslo jedna, vstupují v roce 2023 do roku čísla osm, do roku plného ambicí a cílevědomosti. Letos bude ten správný čas uskutečnit to, co jste si dávno předsevzali a o čem dlouho sníte, co naplňuje vaše srdce. Osud vám bude hrát do karet, tak se do toho vrhněte po hlavě. Povede se vám získat si lepší postavení v práci i osobním životě, dosáhnete úspěchu a ani materiálně na tom rozhodně nebudete zle. Pozor na bezohlednost a agresivitu u sebe, hlídejte se a myslete na ostatní. A taky si toho nevysněte moc, roztříštěnost cílů by vám neprospěla.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Na životní číslo jedna v kombinaci s rokem sedmičky čekají dobré časyFoto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Životní číslo dvě

Pro lidi s životním číslem dvě začíná rok devítky, což je velmi pozitivní a nabité číslo lidskostí a štědrostí. Je to také poslední číslo numerologického cyklu, takže je ten správný čas uzavřít nedokončené věci, dotáhnout i to, co jste nějaký ten pátek odkládali, a připravit se na novou kapitolu života s čistým štítem. Rozlučte se s tím, co vás tíží, abyste měli energii, kterou budete moci vkládat do nových projektů. Věnujte se lidem kolem sebe, protože se právě o ně můžete opřít, když cokoli ve vašem životě selže – a sedmička, číslo roku, tuhle snahu ještě víc podpoří. Buďte tu pro druhé a oni tu budou pro vás.

Životní číslo tři

Trojky s rokem 2023 vstupují do prvního numerologického cyklu (3+7=10=1+0=1), tedy do roku s vibrací nového, čerstvého čísla jedna. To znamená hlavně nové nápady a nové příležitosti, které se vám pěkně pohrnou do cesty. Skočte po nich a využijte, co vám život nabízí, jinak si to budete později, až taková hojnost nebude, vyčítat. Je ideální rok něco začít. Zaměřte se na sebe, na svoje sny a přání, ačkoli dejte pozor, abyste nesklouzli k přílišnému egoismu. Nasbírejte energii a s optimismem se vrhněte do následujících dnů, energie jedničky je nesmírná.

Životní číslo čtyři

Pro ty s životním číslem čtyři začíná rok s vibrací čísla dvě (4+7=11=1+1=2), tedy přichází do jejich života s velkou silou okamžik, kdy je vhodné trochu zvolnit tempo a nadechnout se, zklidnit rozjuchanou energii jedničky a zakotvit. Zaměřte se na vztahy, pokud nikoho nějaký čas nemáte, teď je ten správný čas začít něco vážnějšího, osud vám bude hrát do karet. Pokud už s někým žijete, snažte se tento stávající vztah prohloubit, zlepšit, kultivovat, půjde to snadněji, než byste čekali. Klidně na tento rok zaujměte k životu spíše pasivnější přístup, vychutnávejte si pomalejší tempo jeho plynutí a nikam nespěchejte.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Čtyřky se mohou dočkat osudové láskyFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Životní číslo pět

Pětky si užijí rok s vibrací čísla tři (5+7=12=1+2=3), což znamená, že přišel čas rozvoje, nových znalostí a dovedností, na učení se, čtení, bádání a koumání. Pokud se chcete pustit do studia nového jazyka, změnit studijní obor, naučit se nějaké řemeslo, pustit se do práce na zahrádce konečně vážněji a zodpovědněji nebo si konečně udělat ten dlouho odkládaný řidičák, je na to rok 2023 jako dělaný, protože vás v této snaze podpoří. Navíc hovoří  vibrace čísla sedm o zvelebování nitra. Zkuste nové věci, sami sebe trochu vystrčte z komfortní zóny a uvidíte, jak moc vám to prospěje a jaké obory se vám otevřou.

Životní číslo šest

Pro šestky přichází rok s energií čísla čtyři (6+7=13=1+3=4), což je uvrhne hluboko do pracovního procesu, kde budou pilně makat – a budou odměněni také velmi úspěšným výsledkem. Zaměřte se na pracovní život a dejte do něj spoustu síly a energie, a hlavně času, který je vždy nejcennějším zdrojem, protože všechno, co do své kariéry vložíte, se vám vrátí. Pokud si děláte zálusk na novou, vyšší pracovní pozici, teď je ta chvíle, kdy se vrhnout do akce – ale pamatujte na poselství sedmičky, nejít hlavou proti zdi. Váš život se navíc ustálí, získáte stabilitu a rovnováhu, situace bude proti předcházejícím rokům daleko poklidnější.

Životní číslo sedm

Pro jedince s životním číslem sedm přináší rok 2023 vibrace čísla pět (7+7=14=1+4=5). To v numerologii znamená zejména změnu, převrat, revoluci, taky novou etapu a nový začátek. Jako byste za tím, co bylo, udělali čáru a odpíchli se k novým zítřkům. To může být strašidelné, protože kde něco začíná, musí taky něco skončit. Tak se obrňte, ale nemějte zbytečné obavy. Připravte se rozhodně na to, že to bude pěkný fofr – nevažte se, přijímejte změny, které přichází. Zkrátka buďte dynamičtí. Využijte vibraci změn a přestěhujte se, změňte práci, odejděte z nepovedeného vztahu.

Foto: baranq, Shutterstock.com

Pro sedmičky může být bolestné, že něco skončí. Na druhou stranu také něco nového začneFoto: baranq, Shutterstock.com

Životní číslo osm

Pro životní osmičky je rok 2023 rokem šestky (8+7=15=1+5=6). A to znamená hodně práce pro ostatní a zbavení se přebujelého ega. Šestka je číslem péče a dobročinnosti, laskavosti a soucitu. V následujícím roce se téměř rozdáte a budete kolem sebe šířit dobro a dobré skutky. Dojde také k prohloubení vašich důležitých vztahů a ukončení těch, které za to nestojí – nesmutněte pro ně, bude to pro vás ve výsledku spíše úleva. Pěstujte jen ta přátelství, která jsou přátelstvími skutečnými – nemusí to tak být u všech, kteří se tváří, že vás mají rádi. Snažte se o lepší komunikaci se všemi kolem sebe, to ještě podpoří vibrace přátelské a komunikativní sedmičky.

Životní číslo devět

Pokud je vaším životním číslem devítka, ponese se následující rok na vibracích sedmičky (9+7=16=1+6=7). Pro vás to bude rok sebepoznání tak trochu na druhou. Ztraťte se sami v sobě, opravdu se ponořte do svého nitra a všech tajemství a překvapení, která se tam skrývají. Poznejte, co opravdu chcete a nechcete od života, a zařiďte se podle toho – teď je vaše šance. Nejspíše se letos trochu stáhnete z dění kolem sebe víc dovnitř, na své teritorium, do svého domova – toužíte zkrátka po zklidnění. Vyzkoušejte jógu, meditaci, ponořte se do alternativní medicíny či filozofických směrů, nakrmte svého ducha!

Reklama

Načítám