Hlavní obsah

Hříšně úžasné plavky! Víme, kde je hledat

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víme, jaké plavky a barvy letos u vody pofrčí. Už se v létě nemusíte schovávat  pod dekou, protože vybrat si může každý.

Článek

Ženy to nemají jednoduché. Před každou letní sezónou vás pronásledují obavy, za kterými stojí jediné – nutnost vystavit své tělo někde u vody. Kdo by chtěl ukazovat okolí vlastní nedostatky? Řešením je správný výběr plavek!

Módní přehlídka u vody

Trendy ve světě plavek pro ženy se mění rychle, ale jedno pravidlo zůstává pevné jako skála. Bez správného střihu a materiálu nemáte šanci na úspěch. Specialistou na vyzdvižení předností jsou plavky z nové kolekce MARKO. Neschovávejte se pod dekou a zapomeňte na své míry, které mají do až mytického ideálu 90/60/90 daleko. Italský materiál a široký výběr modelů MARKO na e-shopu rajpradla.cz uspokojí i ty z vás, které mají s výběrem vhodných plavek za férovou cenu opravdové problémy.

Letošní léto bude ve znamení svěžích barev v kombinaci se zářivými prvky. Vyzkoušejte tyrkysovou a různé odstíny žluté, jež v kombinaci s opálenou pokožkou vypadají úchvatně. Pokud se bojíte výrazných vzorů, dejte jim šanci. Především na horním dílu plavek dokážou zaujmout a prodat vkusně smyslný dekolt.

Vše je otázkou postavy

Nevíte jaký střih a model vybrat? Podcenit nákup plavek se nevyplácí, a proto se zaměřte jak na již zmíněný materiál, tak funkční vzhled. Plavky MARKO se vyrábějí z kvalitního italského materiálu a Lycry. Chlor, bazénová chemie a mořská sůl nemají vliv na barevnost a strukturu materiálu, který tak vydrží svěží opravdu dlouho.

Majitelky štíhlé postavy nešlápnou vedle s libovolným střihem plavek MARKO, ale i v jejich případě hraje roli dobře padnoucí velikost. Máte přece jen nějaké kilo navíc doplněné širšími boky? Zaměřte se na nabídku dvoudílných plavek s širší gumou a zavazováním na bocích. Ani větší bříško není konec světa, protože MARKO nabízí tzv. tankiny. Tento elastický top prošitý pod prsy se díky jemným kosticím dokonale přizpůsobí vaší postavě. Tankiny drží pevně na prsou, dolní část je pak volná.

Eva s Adamem jsou vám k dispozici

Doporučení ohledně plavek je celá řada, ale vyznat se v nich je nezřídka časově náročný úkol. Nechte si poradit s výběrem od Evy z obchodu rajpradla.cz, která má velikostní tabulky, akční nabídky a módní hity pod palcem! Vaše obavy se promění v jistotu, že vás nové plavky nezklamou.

A jakou roli hraje při nákupu charismatický Adam? Právě ten hlídá nejpřísnější kritéria ochrany spotřebitele a zajistí, aby případná výměna špatné velikosti proběhla bez komplikací. Jak vidíte, sehnat krásné plavky za slušnou cenu je nakonec docela jednoduché. Stačí jen vědět, kde hledat!

Kompletní nabídku plavek najdete na www.rajpradla.cz

Reklama

Související témata:

Načítám