Hlavní obsah

Hrozí rozvod v Bílém domě? Další důkaz, že Trumpovým to neklape

Foto: Profimedia.cz

TrumpFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tak bude rozvod, nebo ne? Že se pozornost nejen Ameriky, ale v podstatě celého světa upírá směrem k prezidentovi Donaldu Trumpovi, není nic neobvyklého. Kromě jeho politických rozhodnutí ale přitahuje zraky i kvůli manželství s Melanií. Které se, podle některých zdrojů, má rozpadat.

Článek

Od začátku roku vyslali manželé Trumpovi do světa několik signálů, že jejich manželství neprochází zrovna fází líbánek. Tedy – je to spíše Melania (47), kdo je vysílá, zejména pokud jde o řeč jejího těla. Na veřejnosti často, byť možná nevědomky, odmítá fyzický kontakt se svým manželem, a když měl na konci února projev v Kongresu, manželé dorazili každý po vlastní ose, což u amerického prezidenta nebývá zvykem. Donald Trump (71) si zase často pouští pusu na špacír a neodpustí si sem tam nějakou poznámku na adresu své ženy.

Za jejich poslední krizi může údajná aféra amerického prezidenta s pornohvězdou Stormy Daniels (38). Sice je to dávná historie, Donald Trump s ní měl mít pletky v roce 2006, ale pro Melanii je to možná o to větší rána, bylo to totiž pouhý rok po jejich svatbě. Melania se teď chová více, než kdy jindy, jako ledová královna a skoro to vypadá, jako by v Bílém domě vládla tichá domácnost. Ostatně, dobře mu tak, pokud je to všechno pravda. Pak se asi ani nedivíme, že už několikrát zaznělo z různých zdrojů slovo „rozvod".

Foto: Profimedia.cz

Donald Trump si dělal legraci z toho, kdo další asi tak opustí jeho Bílý dům. Že by prezidentův poradce, nebo snad dokonce jeho žena? Foto: Profimedia.cz

Kdo další odejde? 

A Donald Trump tyto teorie ještě směle přiživuje. Od nástupu do své funkce na začátku loňského roku dochází v Bílém domě k jakýmsi škatulatům a mnoho lidí odchází, či je „odejito“. Jeho posledním skalpem je ministr zahraničí, Rex Tillerson (65). „Mnoho lidí teď opouští Bílý dům. Pro mě je to vzrušující a povzbuzující, mám totiž rád chaos. Kdo bude další? Steve Miller (poradce prezidenta, pozn. red.), nebo Melania?“ řekl na začátku března pro americkou televizi CNN.

Touto otázkou nejen že opět všechny uklidnil, že je pořád stejný šovinista, jako vždycky byl, ale také nasadil brouka do hlavy, zda na tom třeba skutečně není něco málo pravdy. A tento týden si přidal další trošku do mlýna. Na politickém shromáždění v Pensylvánii řekl, že život jeho manželky zrovna teď není tak jednoduchý. „Myslíte si, že její život je snadný? Není!“ řekl. Dodal, že je ale skvělou první dámou.

Foto: Profimedia.cz

Nad manželstvím Trumpových se vznáší těžký mrak už od začátku rokuFoto: Profimedia.cz

Nemá to jednoduché

Na co konkrétně prezident mířil tím, že jeho žena teď nemá zrovna jednoduchý život? Na celé jeho funkční období, protože si nepřála stát se první dámou USA? Nebo na období posledních několika měsíců, kdy se hovoří o nevěře jejího manžela? Přece problémy ve vztahu, které mohou vyústit až k rozchodu, nejsou nikdy příjemnou životní událostí. Nebo tím snad myslel práva a povinnosti plynoucí z její funkce?

Těžko říct, ale popravdě řečeno, asi si dovedeme představit, že její život není snadný, když žije po boku muže, kterého několik žen obvinilo ze sexuálního obtěžování, který rád dává najevo svoji nadřazenost a jehož ego je vyšší, než kam sahá nenávist všech přistěhovalců v Americe vůči němu.

Co si myslíte o Melanii Trump?

Reklama

Načítám