Hlavní obsah

Hubnutí bez návštěvy posilovny? Pozvěte si známé fitness trenéry až domů!

Foto: Profimedia

Přesvědčíme vás, že cvičit doma má mnoho výhod. Jakého trenéra si ke spolupráci vyberete vy?Foto: Profimedia

Reklama

V posilovně se necítíte dobře a skupinové lekce vám nahánějí husí kůži? Zacvičte si podle známých fitness trenérů v pohodlí domova. Ušetříte čas i peníze a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Článek

Motivují po celém světě miliony žen, které s jejich pomocí dohromady zhubly už tisíce kilogramů. Přinášíme vám přehled čtyř úspěšných trenérů a trenérek, díky nimž konečně zvednete pozadí z gauče. Videa, kterých je plný internet, jsou sice v angličtině, ale z názorných ukázek jednotlivých cviků vše snadno pochopíte.

Zapojte co nejvíc svalů s Jillian Michaels

Na svérázný projev této Američanky si asi budete muset chvíli zvykat, ale brzy zjistíte, že není nikdo, kdo by vám vlil víc motivace do žil než právě Jillian Michaels. I když na vás bude z obrazovky nepříčetně křičet, nevzdávejte se. Ona sama je totiž důkazem, že její metody fungují.

V rámci svých dynamických tréninků kombinuje několik druhů pohybu a její trenérská filozofie je založená na myšlence, že nejefektivnější cvičení je takové, kdy se současně zapojuje co nejvíc svalových skupin a rychle se mění druhy pohybu, což je nejlepší pro spalování.

Jednatřicetiletá maminka dvou děti Zdenka Vlasáková zhubla díky Jillian Michaels desítky poporodních kil.

„Mám zkušenosti se spoustou trenérů, ale s Jillian se nikdy nenudíte. Nejprve nemůžete popadnout dech u výskoků, za chvíli ležíte na zemi a hoří vám celé bříško a v dalším momentě už zase funíte s činkami. Při třicetiminutových trénincích vás nenechá odpočinout, ale výsledky se dostaví velmi brzy. Podařilo se mi zhubnout patnáct kilo po prvním porodu a něco přes dvacet kilo po porodu druhém,“ popisuje své zkušenosti Zdenka Vlasáková.

Foto: Profimedia

Sice to bude nějakou chvíli trvat, ale proč byste nemohly vypadat jako Jillian Michaels i vy?Foto: Profimedia

Intenzivní trénink se Zuzkou Light

Dřepy na jedné noze nebo kliky na jedné ruce? Zuzka Light vás přesvědčí o tom, že nic není nemožné. Jediný pohled na její atletické tělo ve vás probudí odhodlání něco se sebou dělat. Zuzka navíc slibuje skvělé výsledky za pouhých patnáct minut denně.

Její tréninky jsou sice krátké, ale vysoce náročné a extrémně efektivní. Jejich hlavním cílem je zvyšování síly a budování atletické postavy, díky vysokému tempu ale budete i účinně spalovat. Pokud nemáte se sportem téměř žádné zkušenosti, doporučujeme sérii pro začátečníky Bunny Slope Workout.

Foto: zuzkalight.com

Zuzka Light myslí i na začátečníkyFoto: zuzkalight.com

Šílejte se Shaunem T

Fitness trenér Shaun T vstoupil do povědomí sportovních nadšenců hlavně díky šedesátidennímu programu Insanity, v překladu Šílenství. Jak už název napovídá, nečekejte žádnou oddechovku. Jednotlivá videa se totiž v průměru pohybují jen kolem čtyřiceti minut, což znamená, že celou dobu pojedete na plné obrátky. Jeho prioritou je maximální možné tempo a postupné zvyšování výkonnosti.

Insanity je založené na principu intervalového tréninku. Každý den posilujete jinou partii a nevyhnete se ani kardiu. Kromě skvělé proměny, která vás čeká, pokud se svěříte do rukou právě Shaunovi, vám cvičení zpříjemní pohled na jeho vypracované tělo.

Foto: Profimedia

Shaun T je ideálním parťákem pro ty z vás, které preferují jako trenéra mužeFoto: Profimedia

K postavě modelky pomůže Rebecca Louise

Která žena by nechtěla mít tělo jako modelky Adriana Lima nebo Miranda Kerr? Myslíte si, že to není možné, protože na ně dohlížejí nejlepší světoví trenéři, které si nemůžete dovolit? Nezoufejte a raději si vyhledejte videa Rebeccy Louise, populární trenérky modelek.

Tato drobná blondýnka vám nabídne několikaminutové sestavy, podle kterých cvičí i její hvězdné klientky. Vybrat si můžete podle libosti, v jejím repertoáru najdete videa zaměřená na posilování všech partií. Rebeccu zvolte hlavně v případě, že upřednostňujete trošku pomalejší tempo, než v jakém cvičí předchozí trenéři. Výhodou je, že máte čas na to provádět cviky zcela bez chybičky.

Foto: rebecca-louise.com

Potřebujete trošku volnější tempo? Pak je tu pro vás RebeccaFoto: rebecca-louise.com

A s kým cvičíte vy?

Reklama

Načítám