Hlavní obsah

Hvězdný boj o štíhlost. Tyhle celebrity hubnou skoro pořád!

Foto: Isifa

Rekordmankou je nejspíš Christina Aguilera! Její váhová proměna během jednoho roku je neuvěřitelnáFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I celebrity jsou jen lidi. A mnohé slavné krásky nemají sexy postavu vůbec zadarmo. Naopak, i mezi hvězdami jsou notorické bojovnice s kily navíc. Tyhle dámy mívají váhové výkyvy opravdu viditelné.

Článek

Jsou to slavné herečky a zpěvačky, pyšní se dokonalým tělem, ovšem rozhodně ne vždy. Tyhle slavné hvězdy zápolí s nadváhou víceméně celoživotně, a ne vždy zcela úspěšně.

1. Jak na horské dráze

Krásná herečka a hvězda série filmů Kdopak to mluví Kirstie Alley je nejspíš nejslavnější bojovnice s nadváhou. Její výkyvy jsou opravdu zarážející, nebavíme se o pár kilech, ale i o několika desítkách. Hodně jí pomohla taneční soutěž, které se účastnila. Díky tanci tehdy opravdu hodně zhubla a vypadala dokonale. Bohužel, kila se vrátila.

Foto: Isifa

Kirstie Alley umí zhubnout nadbytečná kila...Foto: Isifa

Foto: Isifa

Zde vidíte Kirstie zrovna ve fázi hromadění přebytečných kilFoto: Isifa

2. Kráska z rodu Jacksonů

Zpěvačka Janet Jackson, sestra slavnějšího Michaela Jacksona, byla vždy krásná a pyšnila se typickou černošskou postavou. Je štíhlá, ale zároveň má ženské křivky. Je to prostě kus krásné baby. Ovšem před pár lety neměla vůbec dobré období, hodně přibrala a málokdo by ji poznal. Nakonec kila shodila, a dnes je zase jako proutek.

Foto: Isifa

Tady je Janet Jackson jako proutek a vážně jí to sekneFoto: Isifa

Foto: Isifa

I s pár kily navíc nevypadá Janet Jackson nijak děsivě, ale pravda je, že štíhlost jí sluší vícFoto: Isifa

3. Sexy mamina

Česká zpěvačka Ilona Csáková nebyla nikdy prototypem křehké a štíhlounké dívenky. Vždy to byla sexy dračice s plným dekoltem a pěknými boky. Ale udržet si relativně štíhlou postavu jí dalo vždy hodně zabrat a dvě těhotenství se na jejím těle samozřejmě podepsala. Nyní se jí ale podařilo výrazně zhubnout a my jí tleskáme. Vypadá skvěle!

Foto: Isifa

Ilona Csáková zhubla a vypadá skvěle. Ne vždy tomu tak byloFoto: Isifa

Foto: Isifa

Ještě před nedávnem byla Ilona obtěžkána poporodními kilyFoto: Isifa

4. Kvůli roli cokoli

V běžném životě je herečka Renée Zellweger vyloženě drobounká, pro některé až vychrtlá. Kvůli roli ztřeštěné Bridget Jones byla ochotna přibrat mnoho a mnoho kilogramů, a to hned dvakrát! Údajně jí pomohly koblihy, respektive hodně koblih. Pokaždé ale dokázala opět zhubnout na svou původní muší váhu. Zdravé to asi příliš není, přesto klobouk dolů.

Foto: Isifa

Renée Zellweger je za normálních okolností velmi štíhlá, podle některých až vychrtláFoto: Isifa

Foto: archiv

Kvůli roli Bridget Jones byla ale ochotná hodně přibrat. Dokonce dvakrát!Foto: archiv

5. Holka krev a mléko

Zpěvačka Mariah Carey je další zástupkyně žen, které se nikdy nedopracují k chlapeckému hrudníku a útlým bokům desetileté dívenky, o což mnohé herečky a modelky stojí. Její dekolt bude vždy zarážející a boky taktéž. Přesto mívá období, kdy je výrazně štíhlejší, a kdy naopak má pár kilogramů navrch. A pravdou je, že hodně záleží na tom, jak se tato milovnice vyzývavých kostýmů a šatů oblékne.

Foto: Isifa

Mariah Carey má různá období. Tady se zrovna pyšní pěknou štíhlou figurou s ženskými křivkamiFoto: Isifa

Foto: Isifa

Někdy je ale na zpěvačce znát, že popustila uzdu vášním a trochu víc se najedlaFoto: Isifa

6. Sebevědomí, co s kily nesouvisí

Do zpěvačky Christiny Aguilery se poslední dobou média nehezky opírala kvůli tomu, že v uplynulém roce hodně přibrala. Byla to pravda, blonďatá dračice vážně viditelně zmohutněla. Rozhodně si z toho ale nic nedělala a všechny kritiky posílala slušně do jistých míst. A nyní opět zhubla a pyšní se dokonalými křivkami.

Foto: Isifa

Takhle vypadá Christina Aguilera teď. Štíhlounká postava, drobný obličejík, prostě ani deko navícFoto: Isifa

Foto: Isifa

Přitom ještě před rokem jí byl opravdu kus ženskéFoto: Isifa

7. Popelka z vesmíru

Zpěvačka Iveta Bartošová je skoro kouzelnice, minimálně co se týče změn vzhledu. V jednu chvíli vypadá naprosto exkluzivně, za pár dní je k nepoznání. Přibírá a hubne neuvěřitelnou rychlostí. Faktem ale je, že u ní jde spíš o to, v jakém množství konzumuje, či nekonzumuje alkohol a různé léky.

Foto: Isifa

Iveta Bartošová snad ovládá nějakou magii. V jednu chvíli je drobná a štíhlá, jako mávnutím proutku se ale její vizáž změní k nepoznáníFoto: Isifa

Foto: Isifa

Je ale pravda, že za jejím obtloustlejším vzhledem stojí především alkohol a práškyFoto: Isifa

8. Napravená rebelka

Když zpěvačka Britney Spears začínala, za její postavu by vraždila kdejaká dívka. Byla krásná, mladá, štíhlá a netrápil ji ani gram tuku navíc. Pak se to ale nějak zvrtlo. Alkohol, drogy, těhotenství, a sexy Britney byla ta tam. Od té doby se opakovaně snaží svou původní postavu získat zpět, hubla kvůli svému turné, pak kvůli účasti v porotě talentové soutěže, a je třeba uznat, že se jí to celkem dařilo.

Foto: Isifa

Ani zpěvačce Britney Spears se nevyhýbají problémy s postavou. I když tady vypadá zrovna skvěleFoto: Isifa

Foto: Isifa

Byly doby, kdy nebylo po drobné a hezké zpěvačce ani památkyFoto: Isifa

A jak (ne)bojujete s kily navíc vy?

Reklama

Načítám