Hlavní obsah

Přichází HyperOdvoz.cz

Reklama

Revoluční služba, která zcela mění způsob fungování, na který jste všichni naučení desítky let? Tady je, budete nadšeni!

Článek

Však to znáte – nevíte, kam dřív skočit, děti pořád něco chtějí, v koupelně špinavé prádlo, v kuchyni špinavé nádobí… Navíc počítáte každou korunu a zároveň se vám hromadí věci, které už nepotřebujete. Kdyby tak někdo odvezl všechno, co vám jen zabírá místo, prodal to za vás a vy jste si jen počkali na peníze? Zní to jako sen? Od 1. srpna už snít nemusíte!

Nová služba HyperOdvoz totiž přesně ví, co lidé v dnešní uspěchané době potřebují. Pro vaše nepotřebné věci pošle vlastní řidiče, kteří vše pečlivě zabalí, naloží a odvezou do skladu. Tam bude zboží otestováno, profesionálně nafoceno a popsáno. Následně bude prodáno za nejlepší možnou cenu pomocí největšího inzertního portálu v ČR HyperInzerce.cz, případně dalších prodejních kanálů. Po doručení zboží kupujícímu a uplynutí 21denní lhůty pro možnou reklamaci vám přijdou peníze přímo na účet.

Neplatíte nic předem.Odměna se odečte až po úspěšném prodeji – její výše se odvíjí od prodejní ceny předmětu. Pokud by se vaše zboží prodat nepodařilo, HyperOdvoz ho zdarma pošle zpět na vaši adresu, případně prodá v aukci od 1 Kč, věnuje charitě nebo zařídí likvidaci.

Nevíte si rady? Nechte to na nás

Jediné, co musíte udělat vy, je objednat si HyperOdvoz prostřednictvím jednoduchého on-line formuláře nebo telefonicky. A se zbytkem si už nemusíte dělat hlavu. Místo toho můžete využít získaný čas a peníze na dovolenou s rodinou, na své koníčky nebo odpočinek a zábavu s přáteli.

HyperOdvoz nabízí hned několik velkých výhod:vlastní auta a řidiče a díky tomu vám odpadají starosti s balením věcí i váhovými či rozměrovými limity. Můžete se spolehnout na skvělou prodejní platformu v podobě portálu HyperInzerce.cz, který má přibližně 1 100 000 registrovaných uživatelů a přes tři miliony návštěv za měsíc. Skutečně perfektní servis zaručuje také profesionálně vybudovaná zákaznická podpora, která funguje již několik let.

A co všechno můžete pomocí HyperOdvozu prodat? Až na pár výjimek téměř vše! Velmi dobře se prodávají k očárky, autosedačky, hračky, dětské postýlky, dětské oblečení, lyže, brusle , sekačky, lednice, pračky a sušičky. Samozřejmě také notebooky a PC (počítače, notebooky, netbooky, tablety a jejich komponenty i příslušenství), mobilní telefony, konzolové hry, hodinky a fotoaparáty.

Ulehčete si tedy alespoň od jedné domácí starosti a místo toho se věnujte těm, které máte rádi, a věcem, které vás těší.

Reklama

Načítám