Hlavní obsah

Ideální povlečení na zimu? Jedině mikroplyš!

Foto: Violet Moon

Foto: Violet Moon

Nevíte, jaké povlečení vybrat na zimu? My vám poradíme! Více se dozvíte v následujícím článku.

Článek

Zima ještě zdaleka nekončí a mnoho z nás se potýká s nepříjemnými pocity chladu. Ty často pociťujeme právě před spaním kvůli chladnější pokojové teplotě, a tak nám nezbývá, než si tuto situaci ulehčit. Ideální způsob, jak se na noc dokonale zahřát, nabízí mikroplyšové povlečení. Jak už sám název napovídá, jedná se o „plyšový materiál“, který se pyšní mimořádnou hřejivostí.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš EVA – zelenáFoto: Violet Moon

Nadčasové designy i klasika

Ačkoli by se mohlo zdát, že se povlečení z mikroplyše nedá pořídit v zajímavých designech, opak je pravdou. Zavítáte-li do specializovaných obchodů, naleznete povlečení v nepřeberném množství barev i vzorů, výjimkou není ani jednobarevné provedení. Nesmíme však opomenout další důležitou vlastnost mikroplyše, a tou je snadná údržba. Tento materiál po vyprání velmi rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš SANDRA – modráFoto: Violet Moon

Hebká a hřejivá prostěradla

Aby byl váš ložní set kompletní, doplňte jej o mikroplyšové prostěradlo. Výběru barvy nebo velikosti se nemusíte obávat, nabídka je opravdu široká. V obchodech najdete rozměry od klasického jednolůžka 90 x 200 cm až po obří prostěradlo o velikosti 200 x 220 cm. A to není vše! Z mikroplyše se také vyrábí velmi příjemné deky, které lze použít i jako praktický přehoz přes postel.

Foto: Violet Moon

Saténové povlečení SIAN 1Foto: Violet Moon

Kde dobře nakoupit

Aby vám lůžkoviny dlouho vydržely, raději nakupujte u specializovaných prodejců. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě kvalitních lůžkovin naleznete i další bytový textil, kuchyňský sortiment nebo galanterii. Samozřejmostí je perfektní zákaznický servis, kde vám vyškolení zaměstnanci rádi pomohou s výběrem nebo vytvořením objednávky.

Foto: Violet Moon

Prostěradlo mikroplyš Exclusive jednolůžko – tmavě hnědá 90 x 200 cmFoto: Violet Moon

Reklama

Načítám