Hlavní obsah

Inspirace od Victorie Beckham: Důraz vždy na boty!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když si pořídíte jeden dva páry výrazných bot, vymýšlení outfitu půjde najednou snáz. Zbytek totiž můžete nechat jednoduchý. Okoukejte tento trik od módní ikony Victorie Beckham!

Článek

Victoria Beckham (44) patří mezi největší módní ikony světa a toto místo si vydobyla i po „výstřelcích“, jichž se dopustila začátkem tisíciletí. Na jejím příkladu je vidět, že někdy se s citem pro styl nenarodíte, ale můžete si ho časem vypěstovat. A Victorii se to podařilo víc než dobře. Její styl je snadno čitelný, jednoduchý, elegantní, ale zároveň nijak usedlý a vždy něčím zaujme. A velice často klade důraz na boty.

Bez podpatků ani krok

O Victorii Beckham je známo, že miluje vysoké podpatky. Ačkoliv se zhruba před dvěma roky dušovala, že s nimi kvůli vybočenému palci končí, ve skutečnosti trval tenhle konec jen pár dní.

A jestli je pravda, co řekla před deseti lety v rozhovoru pro americkou televizi GMTV, tak ani není divu. Nechala se totiž slyšet, že v botách bez podpatků nemůže myslet. Její chodidla však začala protestovat a lékaři ji postrašili, že si zadělává na větší problémy. Tehdy, v roce 2016, pak dokonce přišla Victoria Beckham na svoji přehlídku v teniskách – a celý módní svět oněměl.

Vsaďte na originální obutí

Chcete se módním stylem Victorie Beckham inspirovat? Máte možnost – stahovat pozornost k botám je mimořádně efektivní a přitom jednoduché: bílé basic triko, boyfriend džíny a oranžové lodičky. Nebo rozevláté šaty se zvířecím vzorem, k tomu bleděmodré lodičky zkombinované s kabelkou do ruky ve stejné barvě. V oblibě má ale také obyčejné bílé tenisky: vypadají dobře jak ke sportovnějším, tak i k elegantnějším outfitům, kterým dodají rošťácký look.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham často sází na výrazné boty, které na sebe strhávají pozornost. V oblibě má ale i klasické bílé teniskyFoto: Profimedia.cz

Uniforma na každý den

Takže když nevíte, co s outfitem, sáhněte po základních kouscích, jako jsou modré džíny a černé nebo bílé triko a trenčkot, a doplňte je zajímavou obuví. Vytvořte si z toho „Victoria uniformu“, a až zase příště nebudete vědět, co na sebe, tohle bude přesně ta volba. Ušetříte několik minut k dobru a stihnete si možná i v klidu vypít ranní kávu.

10 tipů na tenisky pro sportovní já

Když si našla cestu k teniskám i Victorie, najdete ji také. Bílé tenisky jsou klasika, ovšem pořiďte si takový pár, který zaujme na první pohled a bude hlavním prvkem outfitu. Stylové jsou právě teď „ugly sneakers“, tedy „ošklivé tenisky“. Ty jsou na první pohled opravdu nepěkné, ale na druhý velmi zajímavé. Navíc v nich budete jako v bavlnce díky platformě.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Mango, 1999 Kč. Disruptor Low, Fila, 3090 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Muse Satin EP Wn’s, Puma, 2499 Kč. Originals Falcon, Adidas, 2699 Kč. Oba páry prodává QueensFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto: Oba páry Zara, 2599 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Heart Pebble, Puma, 2499 Kč. Tabelya, Geox, 3399 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Originals Prophere, Adidas, 3199 Kč. Lamar, Carvela, 2099 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

10 tipů na boty pro elegantní já

Pokud také nemůžete přemýšlet bez podpatků jako Victoria, vybrali jsme pro vás deset super skvělých lodiček a kotníčkových modelů. Letos jsou trendy hlavně nižší a úzké podpatky „kačenky“. S nastupujícím podzimem a zimou užijete lodičky především do kanceláře nebo nebo na večírky... A kotníčkových bot není nikdy dost!

Foto: Archiv firmy

Na foto: Oba páry Mango, 1599 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Vagabond, 3199 Kč. Tamaris, 1699 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Oba páry Zara, 1299 Kč, 1399 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Oba páry Answear, 599 Kč, 699 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Oba páry H&M, 949 Kč, 899 KčFoto: Archiv firmy

Líbí se vám styl Victorie Beckham?

Reklama

Související témata:

Načítám