Hlavní obsah

Manuál na svádění vlastního muže: Zkusíte?

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Nemilovali jste se dlouhé týdny, nepamatujete vášnivou noc zakončenou silným vyvrcholením, a taky vám přijde, že po vás už moc netouží. Kde je chyba a jak se to dá napravit? Takhle svého muže ve čtyřech krocích (zase) svedete!

Článek

Rozdíl mezi mužskou a ženskou sexualitou? „U mužů je pohlavní touha obvykle silnější. Vlivem svých hormonů jsou podnikavější a v sexu průbojnější. Ženy spíše určují meze, vymezují hranice, dávají šanci, touží po dítěti,“ zastává názor sexuolog Zlatko Pastor s tím, že pokud se muž sexu nedožaduje, může v pozadí stát celá řada faktorů, jako jsou zdravotní problémy, hormonální nerovnováha, stres, situační deprese, léky, popřípadě vyčpělost vztahu. Vždy se však s těmito překážkami můžete (společně) poprat!

Kladete si otázku, jak docílit toho, aby byl partner tak zvaně nadržený? Existuje několik skutečně snadných věcí, které můžete udělat ještě před tím, než případně vyhledáte odbornou pomoc. Seznam sestavil a na svém blogu zveřejnil sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu. Tak počítejte do čtyř.

1. Postarejte se o správnou atmosféru

„Nálada nebo atmosféra je něco, co u muže hraje dost zásadní roli,“ tvrdí Jameson a dodává, že většina mužů neodolá dobrodružství. Líbání v zapadlém koutě potemnělého baru? Sexy pohledy ve výtahu cestou domů? Nebojte se projevit nespoutanost a spontánnost. Pánové rádi krotí divoké šelmy! Pokud zatoužíte po svádění v pohodlí svého domova, pomůže i vhodná vůně. Sean Jameson se přimlouvá za esenciální olej, kadidlo nebo váš parfém – rozstříkaný po místnosti. Tím získáte partnerovu pozornost a zároveň ukážete, že vám záleží na tom, abyste se oba cítili dobře.

„Nezapomeňte se mu dívat do očí, ztlumit světla a připravit pohoštění. Zvažte nějaké jednohubky a víno, zapněte smyslnou, mazlivou hudbu. Můžete dokonce pustit i pornofilm. Taky ztlumte svůj hlas, je to víc sexy, a věnujte pozornost teplotě v místnosti. Měla by být taková, aby vám při svlékání nebyla zima,“ radí výše uvedený kouč.

2. Přemýšlejte o tom, jak vypadáte

Nejen vhodná atmosféra, ale i vzhled rozhoduje o tom, jestli muž po ženě touží. „Říkám tomu ‚efekt znovu a znovu‘. Muži se vždycky milostně aktivují díky tomu, co vidí. Musí to však být hezké. Rozhodně není řeč o mastných vlasech a vytahaném tričku. Je nutné obléct se sexy. Těsné kalhoty nebo legíny vám pomohou předvést zadek. Některé podprsenky opticky přifouknou prsa. No a vysoké podpatky? Tak to je vůbec sázka na jistotu,“ vyjmenovává Sean Jameson. A co dál?

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Podvazky a černé punčochy, to je téměř vždy sázka na jistotuFoto: g-stockstudio, Shutterstock.com

3. Dotýkejte se ho

Koketní nálada a sexy vzhled patří mezi vhodné začátky. Pokud však s mužem nenavážete fyzický kontakt, ani jedna z předchozích věcí mu nepomůže. „Krátce se dotkněte jeho paže nebo ramene, laškovně ho pohlaďte po stehně. V kombinaci s vhodnou atmosférou a atraktivním vzhledem je prakticky zaručeno, že vám neodolá,“ dál popisuje dublinský kouč. Podle něj totiž v této fázi dojde k vyplavení adrenalinu. Jakmile zaznamenáte, že se něco děje, zaměřte se na erotogenní zóny. Olízněte mu ušní lalůček, smyslně polibte krk. Tyto přímé dotyky již budou jeho vzrušení dále stupňovat. Teď je vhodné postoupit dál.

4. Jděte za svým cílem

Sean Jameson doporučuje smyslné odkládání oblečení. Podle něj svlékání sebe sama nebo partnera vede k sexu z 99 procent. „Ženy sice nezahajují sex tak často jako muži, ale to neznamená, že pánům se něco takového nelíbí. Naopak, tímto gestem zabodujete. Stačí jen vystoupit ze své komfortní zóny a přijmout status dračice,“ ještě dodává sexuální kouč, který zároveň poskytuje i další tipy na svádění mužů. Dle výpovědí jeho klientů skvěle zabírá společná bublinková lázeň, sledování porna, sexting, masturbace před partnerem, návštěva erotického obchodu, konverzace o fantaziích, masáž či vulgárnější mluva. Tak co příště vyzkoušíte právě vy?

Máte nějaký tip na to, aby byl muž pořádně nažhavený? Podělte se o něj v diskuzi pod článkem.

Reklama

Načítám