Hlavní obsah

Jak nosit saténovou sukni? S mikinou, džískou i křivákem!

Foto: Sergey Chumakov, Shutterstock.com

Foto: Sergey Chumakov, Shutterstock.com

Reklama

Už minulý rok se staly předmětem zájmu módních návrhářů a ani letos neupadnou v zapomnění. Saténové sukně představují skvělou příležitost, jak vdechnout luxusní punc i obyčejným kombinacím. Chcete vědět, jak na to? My vám to prozradíme!

Článek

Mezi hlavní vlastnosti moderní sukně patří lesklý materiál a délka do půli lýtek. Chybí vám podobný kousek v šatníku? Pak je na čase oživit svou garderobu novým přírůstkem, který vám poskytne možnost vyjádřit své pravé já.

Rebelka

Milujete rockovou hudbu a ve vaší skříni převládají unisexové kousky v černé barvě? I k drsnému vzhledu bude dokonale pasovat pudrově růžová sukně. Tenhle styl v kontrastu s elegantním saténem vypadá vždycky báječně. Nebojte se proto kombinace s rebelskou mikinou, sportovní ledvinkou a pohodlnými botami.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina Mango, 899 Kč; 2. boty Vans (prodává Bibloo), 1889 Kč; 3. sukně H&M, 899 Kč; 4. náušnice Swarovski, 1990 Kč; 5. ledvinka Calvin Klein (prodává Answear), 2199 KčFoto: Archiv firem

Romantička

Jste-li duší romantičkou, vsaďte i vy na módní protiklady. K něžným kouskům přidejte bundu v motorkářském stylu, jen se držte své barevné palety. Pokud sáhnete po sukni volného střihu, vůbec se nemusíte trápit přebytečnými kily navíc. Takový model bude totiž slušet i ženám s plnými křivkami.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sluneční brýle Lindex, 299 Kč; 2. tričko Levi’s, 799 Kč; 3. sukně Weekday (prodává Zalando), 1200 Kč; 4. bunda H&M, 1499 Kč; 5. boty Reserved, 1799 KčFoto: Archiv firem

Módní ikona

Naopak jednobarevná přiléhavá sukně bez skladů či plizé neodpustí nositelce ani celulitidu (Jak s pomerančovou kůží zatočit pomocí peelingu?). Jestliže se ale pyšníte vyrýsovanou postavičkou, dopřejte si kousek v kouzelném smaragdovém tónu. Doplňte ho o jednoduché tričko, které v dolní části uvažte na uzlík a nezapomeňte ani na zlaté detaily.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko Mango, 399 Kč; 2. kabelka H&M, 949 Kč; 3. sukně Edited (prodává About You), 769 Kč; 4. náušnice Stradivarius, 99 Kč; 5. boty Aldo (prodává Zalando), 1560 KčFoto: Archiv firem

Elegantní dáma

Lesklou bílou sukni okořeňte tmavě modrým denimem. Džínová oversized bunda je totiž další skvělou možností, jak si pohrát s kontrasty. Květinový top a lodičky na nízkém podpatku dodají outfitu nádech elegance. Podpořte ho něžnými náušnicemi a máte perfektní look pro nevšední příležitosti.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Cellbes, 399 Kč; 2. top Pietro Filipi, 1553 Kč; 3. sukně Zara, 449 Kč; 4. bunda Pull & Bear, 699 Kč; 5. lodičky Unisa (prodává Eobuv), 3119 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám