Hlavní obsah

Jak opticky zvětšit malá prsa? Známe ty nejlepší fígle!

 

Reklama

Malá prsa rozhodně nejsou něčím, za co by se jejich majitelky měly stydět, spíš naopak. Padnou jim téměř jakékoliv košile či šaty a trika s nápisy také nejsou problém. Jenže, jak z chlapeckého hrudníku udělat svůdný dekolt a opticky mu přidat nějaké to číslo navíc? Vyřešili jsme tento „problém“ za vás!

Článek

Jak už to u žen bývá, každá občas chceme to, co nemáme. Majitelky velkých prsou si přejí mít prsa menší a ty, které se pyšní jedničkami občas zatouží po plném sexy dekoltu. Ovšem ten si můžete snadno vykouzlit bez plastických operací, vycpané podprsenky a nekonečných výstřihů. Stačí jen zvolit správné materiály, barvy a střihy. Jaké? To vám poradí stylistka Irena Vokrojová.

Ta vám dnes na modelce názorně ukáže, jaké oblečení a doplňky se hodí k optickému zvýraznění drobného poprsí a dokáže vám, že sexy můžete působit i s topy, které jsou až ke krku a přesto prsa opticky zvětší. Také poradí, jaké vzory jsou vhodné pro konkrétní typ postavy, a že některých odvážných stylingů se nemusí bát ani ženy, které mají pár kilo navíc. Tak tužky a bloky do rukou, milé dámy, je čas si dělat poznámky, po zhlédnutí tohoto videa totiž určitě bude o důvod více opět vyrazit na nákupy.

Jak se vám styling od Ireny líbí? Nechaly byste si také poradit od profesionála?

Reklama

Související témata:

Načítám