Hlavní obsah

Jak se pozná vyzrálý milenec? Podle těchto 8 věcí

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Většina lidí prožije své první milování na střední škole. Intimní premiéra přitom bývá rozpačitá. Taky kdo by čekal zázraky od dvou náctiletých, kteří moc nevědí, co dělají? Naštěstí čas a zkušenosti přispívají k lepším sexuálním zážitkům. Jak poznáte, že spíte s vyzrálým milencem?

Článek

Tak trochu tápete, zda ten, s kým máte sex, není sexuálně pozadu? Nezkušené mladíky od sexuálně vyspělých milenců dělí několik věcí. Které to jsou a jak vypadá ten nejlepší z nejlepších?

1. Užívá si předehru

Předehra je klíčovou součástí sexu, což muž s velkým M ví, a proto jí věnuje pozornost (5 kroků k dokonalé předehře). Ostatně studie, kterou uveřejnil časopis Journal of Sex Research, potvrdila, že pánové jsou na sex stoprocentně fyzicky a emocionálně připraveni po 11 minutách předehry. U žen je to po 19 minutách, což znamená, že vyzrálý partner vám nevěnuje jen polibek do vlasů a na přirození. Dopřeje vám čas k dostatečnému zvlhnutí vagíny a naladění mozku – největšího erotogenního orgánu. Jen blázen si myslí, že je možné jít hned na věc!

2. Má po ruce kondom

Příroda sice má svůj oplodňovací program, který muže nutí nepoužívat ochranu  v přítomnosti sexy partnerky, ale to neznamená, že dospělý sexuální partner neovládá své vášně a není ochoten vyndat z kapsy prezervativ. Naopak. Pokud se stará o své i vaše zdraví a bezpečí, a navíc předchází nechtěnému těhotenství, dávno nepatří k nezkušeným puberťákům.

3. Plní vaše přání

„Všude jsem byl, všechno vím, všechno znám a od všeho mám klíče!“ Ne, tenhle chlapík ještě potřebuje spoustu času, aby přišel na to, že jedním z hlavních znaků vyspělého milence je ochota naslouchat sexuálním přáním své partnerky (jak se bavit o sexu). To jen neználek věří, že všechno ví nejlíp. Přitom postupuje zbrkle, spěchá a myslí si, že co platí na jednu ženu, té druhé se líbí zrovna tak.

4. Respektuje vaše „ne“

Sexuologové dnes a denně opakují, že nutit protistranu k čemukoli, je cestou do pekel. Nemáte chuť zkusit dvojitou penetraci, sex ve třech nebo anální sex? V pořádku. Milenec, který za to stojí, nenaléhá, maximálně se s vámi dohodne na nějakém kompromisu, který bude vyhovovat oběma stranám. Nic víc, nic míň.

Foto: silverkblackstock, Shutterstock.com

Zkušený milenec ví, kam sáhnout i co říct, a když se ozve zvuk připomínající pšouknutí, neřehtá se tomuFoto: silverkblackstock, Shutterstock.com

5. Nedělá z komára velblouda

Téměř polovina žen se sexu vyhýbá kvůli nadýmání. Ačkoliv zrovna tohle nemusí být váš problém, únikům vzduchu z pochvy se zabránit nedá. Stačí praktikovat milostnou pozici, během které penis seshora tlačí vzduch do pochvy. Ta ho pak jednoduše „vypustí“ způsobem, který připomíná pšouknutí. Jak na to muž zareaguje? Mladíček se začne chechtat a pronese pár nemístných poznámek, dospělý chlap situaci přejde a nekomentuje ji. Divné zvuky, pachy, sekrety a tekutiny jsou pro něj přirozené, stejně jako tělo a jeho pochody.

6. Pečuje o váš orgasmus

Z posledních průzkumů společnosti Durex vyplynulo, že více než dvě třetiny žen stále nedosahují vyvrcholení při každém sexu. Tragédie? Jak se to vezme. Pro mnohé dámy je klíčová hlavně stimulace poštěváčku – jazykem, rukou, vibrátorem či třeba penisem. Dospělý muž poštěváček hýčká a jde mu především o to, aby vás dovedl k vyvrcholení (jak dosáhnout orgasmu společně). Že si chvíli počká? No a? Pro správného chlapa i cesta je cíl.

7. Jedná narovinu

Ptá se, zda by v posteli mohl něco změnit, nevyhýbá se odpovědnosti, touží vědět, co si myslíte, vidíte, cítíte. Promluví si s vámi kdykoli, kdy si to situace žádá. A taky se vám svěří s tím, že zrovna dneska má chuť být submisivní. „Spoutej mě a zavaž mi oči, příště si to vyměníme!“ Ale pozor, sado-maso má svoje pravidla!

8. Nesoustředí se pouze na výkon

Při sexu se může pokazit cokoli. Menstruace přijde dřív, kondom sklouzne, uhodíte se hlavou do nočního stolku, penis odmítne spolupracovat a zkrátka se nepostaví. Ten, kdo je schopen se tomu všemu zasmát, patří do V.I.P. klubu rozumných milenců. Má ten váš zraněné ego? Dělá ze všeho vědu a myslí si, že nejdůležitější je hlavně vyšší sexuální frekvence, působivý milostný výkon a větší počet orgasmů? Pošlete ho o dům dál. A ať s sebou vezme i toho, kdo po sobě není schopen vyhodit kondom do koše nebo stáhnout prostěradlo potřísněné spermatem.

A tohle jsou věci, za které se lidé v posteli nejvíc stydí. Říká vám to něco? 

Reklama

Načítám