Hlavní obsah

Jak se tvoří kosmetika? Přijďte se podívat

Foto: Ryor a. s.

Ryor nabízí před 200 druhů produktůFoto: Ryor a. s.

Kosmetika je naší každodenní součástí. Od sprchových gelů až po pleťové krémy, séra, šampony. Kdo z vás ale viděl, jak funguje profesionální výroba kosmetiky?

Článek

Po čtyřech letech se česká rodinná kosmetika Ryor rozhodla otevřít brány svého výrobního areálu v Kyšicích u Kladna veřejnosti. Za plného provozu tak budete moci vidět, jak se profesionálně vyrábí kosmetika, a to už tento víkend 28. a 29. května.

„Provedou vás přímo zaměstnanci firmy, takže každá skupina bude mít trochu jiný výklad. Záleží, jestli vás provede obchodní zástupkyně, nebo kolegyně z vývoje,“ říká Jana Stránská, obchodní ředitelka a dcera majitelky firmy.

Foto: Ryor a. s.

Ryor nabízí přes 200 druhů produktůFoto: Ryor a. s.

Dozvíte se, jak se skladují kosmetické suroviny, jak vypadá varna anebo jak se výrobky plní do obalů na výrobních linkách.

Ať už se rozhodnete přijít s rodinou, nebo na dámskou jízdu, akci si rozhodně užijete. Připraven je i doprovodný program, kde budete moci hlasovat o novou podzimní limitovanou edici kosmetiky Ryor anebo se nechat vyfotit ve fotokoutku s různými rekvizitami. „Samotná prohlídka trvá zhruba asi 30 minut, nicméně vzhledem k tomu, že se místo nedá zarezervovat a mezi skupinkami musí být časové mezery, očekáváme, že chvilinku bude potřeba počkat. Právě proto jsme se snažili vytvořit doprovodné akce,“ dodává Jana Stránská.

K dispozici bude i kosmetická poradna. Téměř všechny produkty si budete moci vyzkoušet a nakonec v případě zájmu i zakoupit.

Rodinné stříbro

Připomeňme si, že Ryor je tradiční čeká značka, která byla založena v roce 1991 Ing. Evou Štěpánkovou. Ta firmu založila ve svých 43 letech po ukončené mateřské dovolené, aby se postarala o dceru Janu. Firma je velmi hrdá na vlastní firemní areál a vývojové laboratoře. Eva i dcera Jana vnímají firmu jako rodinné stříbro. Velmi kladou důraz na kvalitu, ale i cenu produktu. V současné době firma vyrábí přibližně 200 druhů produktů pro všechny věkové kategorie i typy pleti.

Foto: Ryor a. s.

Uvidíte výrobu za plného provozuFoto: Ryor a. s.

Kdy a kam dorazit?

Akce se koná o víkendu 28. a 29 května: v sobotu od 10 do 17 hodin, v neděli od 10 do 15 hodin. Na webu společnosti najdete další praktické informace.

Výrobní areál najdete na adrese Karlovarská 207, Kyšice u Kladna (pozor! Kyšic je v ČR víc, hledejte ty ve Středočeském kraji).

Více informací najdete na ryor.cz.

Reklama

Načítám