Hlavní obsah

Jak si správně přát: Co musíte udělat, aby se vaše tužby splnily?

Foto: Anna-Om, Shutterstock.com

Máte opravdu velká osobní přání? Víme, jak pomoci jejich naplněníFoto: Anna-Om, Shutterstock.com

Reklama

Všichni mají přání a sny a všichni v hloubi duše doufají, že se jednou splní. Čtěte dále a zjistěte, jak svá přání správně formulovat tak, aby se splnila, a jak odpověď vesmíru nepřehlédnout.

Článek

Sny a přání mají velkou moc, jedná se vlastně o určitý druh energie, který vysíláte směrem do vesmíru – a v odpovědi se zase jiná energie, která rozhýbe stav věcí, vrací. Je však třeba mít na vědomí několik tipů, díky kterým se vám sny opravdu splní – a vy si toho všimnete. Jak na to?

Pořádně to promyslete

Lidem se často stává, že si myslí, že je jejich snem něco, co vlastně vůbec nepotřebují – skutečné přání je jen ukryto trochu hlouběji a vy jste ho nerozpoznali hned. Urovnejte si myšlenky a zamyslete se nad tím, co je to, co vám chybí. Opravdu potřebujete víc peněz? Nebo jste jen hlouběji nespokojeni a myslíte si, že to peníze vyřeší?

V tom případě si ale spíš přejte, aby se vyřešilo to, co vás skutečně trápí. Je příčinou vašich problémů váš partner? A nebo spíš vidíte v zrcadle, které vám nastavuje, nějakou vlastní chybu a jeho za to jen viníte?

Rozklíčujte své skutečné potřeby, protože to je první krok k úspěšnému přání. A navíc, to, co jednou do světa vyšlete, už zpět nevezmete. Tak pozor i na všelijaké podvědomé tužby nebo nekonkrétní myšlenky, které se jen tak rýsují.

Foto: Dragos_Pop, Shutterstock.com

Důležité je nahlas a co nejpřesněji si zformulovat, co si doopravdy přejeteFoto: Dragos_Pop, Shutterstock.com

Jako kdyby to už bylo

Je důležité netoužit po něčem do budoucna, kdesi za časovým horizontem, ale okamžitě najet do módu „tohle je přítomnost, tohle je realita“. Na své přání myslete často, ale pouze tak, jako kdyby už bylo splněné. Neformulujte ho v hlavě v budoucím čase „chci být šťastná/ý“, ale v přítomném, jako realitu: „jsem šťastná/ý“.

Stejně tak se sami chovejte, jako kdyby na vaše přání už došlo. Pokud jste si přáli zhubnout pár kilo, kupte si hezké přiléhavější oblečení, chvalte se za to, jak vám to sluší, jak vám hubnutí jde. Nestarejte se o to, co si pomyslí ostatní, důležité je, abyste vy sami dávali vesmíru ty správné signály – a to dokážete jen tehdy, když o úspěchu svého přání budete zcela přesvědčeni a přijmete výsledek jako jistotu. Hlavní je, abyste o tom, že se vaše přání splní, nepochybovali. Nejistota jeho sílu oslabuje.

Motivujte se

Někdy je těžké věřit, když se nějakou dobu nic neděje. To je ale součást plánu. Abyste nezakolísali, vyrobte si nástěnku svých přání – sežeňte si spoustu obrázků a předmětů, které reprezentují váš sen, a kochejte se jím, často, pravidelně. Své přání tím posilujete a obnovujete, a hlavně, vaše důvěra v ně neslábne.

Foto: Dejan_Dundjerskis, Shutterstock.com

Důvěřujte sobě i svým snůmFoto: Dejan_Dundjerskis, Shutterstock.com

S očima na stopkách

Splněná přání k vám často nepřijdou očividně na zlatém podnose až do postele, musíte se o ně přičinit sami. Často vás k nim vesmír může směrovat pomocí zdánlivých náhod – do cesty vám bude zkrátka stavět všechno a všechny, které potřebujete.

Také poslouchejte svou intuici, a pokud máte pocit, že byste něco měli či neměli, řiďte se tím. Vesmír z vás ta přebytečná kila neoloupe, ale postrčí vás po cestě, kde je sami ztratíte.

Co si objednáte, to k vám přijde, nesmíte se však bát po tom sáhnout a něco pro svůj cíl, pro své přání udělat.

Poděkujte

Projevte vděčnost za to, že se o vás vesmír zajímá, že se vám snaží pomoci a vaše přání splnit, jak to jen jde. Poděkujte v myšlence a nebo, což je lepší, nějakým hezkým skutkem, který uděláte pro někoho dalšího. Možná tak nevědomky přispějete k přání, které má někdo jiný, a sami se stanete prostředkem šíření laskavosti a radosti. Zkrátka roli vesmíru zase jednou sehrajete vy.

A i když vám ještě váš sen nebyl „doručen“, buďte vděční za všechno dobré, co se vám každý den děje. S nevděčníky a ignoranty to je těžší, jakkoli silná energie kolem vás je, hůře k vám samotným proniká.

Už víte, co a jak si budete přát?

Reklama

Související témata:

Načítám