Hlavní obsah

Jak svého muže udělat šťastným?

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Když víte, jak udělat svého muže šťastným, udržujete vztah i milování na pevných základech. Otázkou však zůstává, co muži vlastně chtějí? Počítejte do tří. Tyhle věci jsou pro ně v posteli i mimo ni nejdůležitější!

Článek

Když jste se potkali, slíbili jste si, že se nikdy nerozdělíte. A taky že pro svoji lásku i milostný život uděláte všechno. Zkusili byste i černou magii? Naštěstí to není potřeba. K tomu, aby byl muž sexuálně spokojený, postačí respektovat tři věci, na které poukazuje sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu. „Jedná se o konkrétní techniky a taktiky, jež posilují partnerské pouto a zabraňují tomu, aby vám drahá polovička byla nevěrná.“

„Berte však na vědomí, že vztah je dvousměrná ulice. V případě, že se na jeho chodu a vášni podílí pouze jeden z partnerů, zatímco ten druhý zahálí, není to ta nejlepší varianta,“ podotýká Sean Jameson, podle kterého je vždy dobré začít u sebe. „Pokud přihlédnete k emocionálním potřebám i sexuálním přáním svého muže, máte skoro vyhráno.“ A které věci jsou tedy ty nejdůležitější?

1. Buďte bohyní orálního sexu

Pánové přijímání orálního sexu zbožňují. Kontakt ženských úst s jejich genitáliemi je pro ně přímo posvátný a mýtický. Ostatně, právě orál je podle průzkumů nejoblíbenější praktikou nevěrných, a to z důvodu, že se jim ho v jinak funkčním partnerství moc nedostává.

„Platí, že i když neznáte ty nejlepší postupy a dovednosti, můžete to vyvážit nadšením pro věc. Dívejte se mu do očí, proveďte masáž varlat, nechte ho, aby vás sledoval při akci a občas se zmiňte, jak moc si to všechno užíváte. Pamatujte si, že 99 % mužů touží trávit čas se ženou, která je sexuálně i orálně dobrodružná,“ popisuje irský kouč. A čím dalším se řídit, aby váš muž vrněl blahem?

2. Buďte iniciativní milenka

Muž je ten, který si pro sex prostě a jednoduše přijde, žena jen pasivně vyčkává. Tak takhle to možná fungovalo kdysi dávno! „Iniciativní milenka je skvělá milenka. A ano, aktivita má hodně společného s nadšením,“ dál píše Sean Jameson.

Proto nikdy na nic nečekejte, vezměte otěže do vlastních rukou a sundejte si kalhotky v době, kdy vám se bude chtít (třeba i během menstruace).

Nebo mu od rána pište lechtivé zprávy s upozorněním, ať si na dnešní večer nic neplánuje. Díky tomuto přístupu si muži připadají žádoucí a šťastní.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Techniky jsou také důležité, ale nejvíc sexy je nadšeníFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

3. Překvapujte ho

„Chcete mít doma spokojeného chlapa? Pak ho překvapujte, když to nejméně očekává. Nemusí se jednat o nákladná nebo okázalá gesta. Dokonce i něco malého neskutečně zabírá. Uvařte dobré jídlo, zahrajte si erotickou hru, u večeře si promluvte o svých sexuálních fantaziích.

Projevujte zájem dozvědět se o partnerovi něco víc a berte ho takového, jaký je. Pak bude šťastný jako blecha,“ objasňuje kouč s tím, že nikdy nic nezkazíte ani pravidelnou lekcí erotiky. Věděly jste třeba, že po stimulaci bodu SP6 se probouzí chuť na sex?

Společně se učte nevšedním pozicím a technikám, zajímejte se, jak věci udělat jinak či lépe, nespoléhejte se na pár unylých pohybů, které vám sice stačí, ale na druhou stranu postrádají kreativitu.

„Rutina nemusí být špatná, ale sem tam neuškodí trochu ji narušit a užít si něco nového. O tom přece sexuální život je. Jak říkám, abyste vy i on byli spokojeni, je třeba do vztahu přispívat stejným dílem,“ uzavírá Sean Jameson.

Takže, co dělá milenec na oplátku zase pro vás?

Reklama

Načítám