Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Muž chce, abych se vyholovala. Proč?

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Hodně delikátní otázka. Co dělat, když vás partner požádá, abyste si upravila intimní partie podle jeho přání, ale vám se do toho nechce? Vyhovět mu, nebo být svá?

Článek

Lucie napsala na e-mail jaktovidichlap@firma.seznam.cz: „Vážený pane Hausmanne, mám na vás intimní dotaz. S mým manželem jsme spolu sedm let, z toho čtyři roky manželé. Můj muž je v mnoha ohledech skvělý, rozumíme si, zájmy máme společné, máme roční dceru. Jsme vlastně velmi šťastní, až na jednu věc. Od porodu, kdy mě viděl poprvé v životě vyholenou, po mně manžel chce, abych se vyholovala pořád, a to úplně. Do té doby to nikdy nevyžadoval a já nikdy takto upravená nebyla. Není mi to příjemné (ani fyzicky), vždy jsem byla normálně upravená, což se mu líbilo, tedy aspoň nic neříkal. Teď by mi chtěl při holení dokonce asistovat, což mi není příjemné, stejně jako jeho přání. Dvakrát jsem to kvůli němu udělala, ale necítím se pak jako žena, neuvolním se. Co na tom vidí, proč to chce? Děkuju vám za odpověď, Lucie.“

Vážená Lucie,

v záplavě dotazů žen, stěžujících si na sexuálně vyhaslé partnery, spadáte do té šťastné části, těšící se neutuchajícímu pohlavnímu zájmu manžela. Navíc se jeho sexuální činorodost nemanifestuje žádným zvrhlým (rozuměj bolest působícím) způsobem, což bývá stinná stránka tohoto jinak žádoucího mužského rysu. Choutky vašeho muže jsou sice zřejmě ovlivněny módními trendy a časopisy (před 40 lety by na žádné vyholování nepřišel), ale to už je jedno. Chce to, vás neubude, tak proč mu nevyhovět. Trochu mi ho je líto – vysnil si, jaké to bude pro vás oba vzrůšo, a když dojde na holení, jste zatažená jak sasanka a zdá se, že vás berou na nože…

Proč to dělá? Vidí v tom změnu, doslechl se o ženách, které při tom prožívaly (aspoň předstíranou) rozkoš, chce mít ve vás tu vyholenou modelku z Playboye, od aktu holení si slibuje prožít takové to „prasáctví“, které po něm chce „macho“ sídlící v nějaké míře v každé mužské duši atd. Kdybyste se přemohla a zahrála mu divadýlko, jak vás to vzrušuje, měla byste ho omotaného kolem prstu. Všude se (oprávněně) zdůrazňuje, že láska znamená nejen brát, ale i dávat. Pod imperativem tohoto moudra se lidé vzdávají všeho, co jim bylo drahé, obětují koníčky i majetek, mnohé ženy se zaťatými zuby přetrpí sexuální praktiky, které se jim příčí – jenom proto, aby byl potěšen někdo, kdo za to stojí.

A vás to vyjde „na pár chlupů“, a ještě z toho při troše šikovnosti můžete u manžela vytřískat kredit! Vím, že jsem s tím už protivný, ale nemohu jinak: Co by za to jiná dala!

Reklama

Načítám