Hlavní obsah

Jak zajistit, aby vám byl věrný?

Reklama

Pamatujete, jak se na vás lačně vrhl, když jste přišla od kadeřnice s novým účesem? Jak byly jeho ruce pod stolem v restauraci nenechavé zrovna v den, kdy jste poprvé oblékla tu sukni? Náhoda? Kdepak.

Článek

Říká se, že muži jsou přirozeně promiskuitní. Přesto ale existuje spousta takových, kteří jsou v dlouhodobém svazku spokojení, věrní a jinde se nepoohlížejí. Čím to je? A jak zajistit, aby byl váš partner jedním z nich? Jednoduše. Stačí být pokaždé trochu jiná.

Nemusíte hned nakupovat paruky a dráždivé kostýmy do postele, i když i to dovede zajistit příval vášně.

Trik je v tom, co nosíte běžně. Když vás bude manžel doma celý rok vídat ve stejných vytahaných teplácích, jen těžko ho budete pořád přitahovat. Zato když budete mít jednou bílé kraťásky, jednou květované šaty, tu těsné džíny, jindy rafinovaný kostýmek, jednou si vlasy stáhnete do culíku a jindy rozpustíte, budete mu připadat pořád nová a bude vás chtít každý den ulovit znovu a znovu. A to vše na zcela podvědomé úrovni.

Jedním z důvodů, proč muži utíkají od svých protějšků, je stereotyp

Napadá vás: „To je všechno hezké. Ale přece nemůžu tolik investovat do neustálé obměny šatníku.“

Co když vám řekneme, že zůstat pro svého partnera trvale atraktivní vás nemusí vyjít dráž než pár kopečků zmrzliny?

Každý den jiné oblečení. Za pár desetikorun

Když obohatíte svůj šatník na Second-hand.cz, vášeň ve vašem vztahu pokvete a vaše peněženka to téměř nepocítí. Kde jinde najdete dámskou halenku za 6 Kč nebo boty za 27 Kč?

Největší e-shop se second hand a outlet textilem vás zaručeně inspiruje. Z více než 35 000 produktů od 9000 značek si snadno poskládáte svůj vlastní styl.

Svádějte ho jako křehká víla v krajce, nóbl dáma v kostýmku nebo rozdmýchejte vášeň oblečená v kůži jako rocková hvězda

Zboží jde postupně do stále větší slevy. Ta je nejprve 30 %, po 3 dnech 50 % a nakonec všechno oblečení bez výjimky klesne na slevu 70 %.

Přidejte k tomu nejrychlejší a nejlevnější dopravu (55 Kč a při útratě nad 1000 Kč zdarma), sofistikovaný systém rezervací a tisíce nových produktů denně, a už nemusíte nakupovat nikde jinde.

Second hand si oblíbily i mnohé celebrity, hlavně ty s ekologickým cítěním. Nejenže tu objeví nádherné kousky za směšné ceny, ale tím, že oblečení dál nosí, šetří životní prostředí.

Děti už vás nezruinují

Myslete i na své nejdražší. Ani nákup oblečení pro děti nemusí zatěžovat váš rodinný rozpočet. V Second-hand.cz najdete i pánské a obrovskou nabídku dětského oblečení pro holky i kluky.

Nemusíte si tak už trhat vlasy, když vaše miminko vyroste za půl roku i z pěti velikostí. Nebude vás to stát víc než pár drobných.

Každá žena ukrývá v šatníku pár svých oblíbených kousků. Nemá je ale s čím zkombinovat a zabírají prostor

Provětrejte skříně

Máte oblečení, které už nenosíte, ale vyhodit ho je škoda? Prodejte ho na bazar-modanet.cz.

Chytré filtry, snadná úprava fotografií a vložení neomezeného množství inzerátů nenechají ve vašem šatníku kámen na kameni.

Second-hand.cz udělá z vašeho oblékání dobrodružství, vrátí do vašeho vztahu náruživost a ušetří vám desetitisíce.

Je čas provětrat šatník!

Reklama

Načítám