Hlavní obsah

Jaká jste milenka podle životního čísla? Zjistěte to!

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Někdo má rád v posteli něhu, jiný rád experimentuje a další zase miluje hru na někoho jiného. Vaše životní číslo prozradí, jaká jste milenka. Sedí to i na vás?

Článek

Abyste si mohly vypočítat své životní číslo, stačí vám jednoduše sečíst všechna čísla vašeho data narození, číslici po číslici. Pokud vám vyjde číslo dvojciferné, opět ho sečtěte, až se dostanete na zredukovanou jednocifernou verzi. Výjimkou jsou čísla 11 a 22, ta zůstávají v celku.

Příklad: Pokud se někdo narodil 18. 7. 1978, sečte číslice takto: 1 + 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5

Jaká jste tedy právě vy milenka?

Číslo 1

Sex je pro ženy jedničky velmi důležitý a tvoří pro ně jeden ze základních kamenů vztahu – pokud si s protějškem nesednou v posteli, vlak přes to zkrátka nejede. Mají rády kreativní sex plný změn a střídání poloh, rády zkouší nové věci a nebrání se žádné „špatnosti“. Při postelových hrátkách si užívají dominantní roli, kterou jen málokdy opouštějí. Často bývají iniciátorkami milostných hrátek. Když na ně mají chuť, nemají problém si o ně říct.

Číslo 2

Pro ženy dvojky je v posteli důležitá harmonie a naladění se jeden na druhého. Se svým protějškem chtějí souznít a najít společný rytmus, sexuální partnery tedy nerady střídají, protože tato sladěnost vyžaduje poměrně velké úsilí. Dvojky jsou romantické, rády rozmazlují a jsou rozmazlovány. Důležitou součástí sexuálních hrátek jsou pro ně dlouhé předehry, laskání a vzájemné hýčkání – zbožňují masáže, vonné oleje, atmosférickou hudbu. Doteky jsou pro ně základním kamenem vztahu.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Ženy s životním číslem 2 jsou romantické a věrnéFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Číslo 3

Ženy trojky jsou přelétavé a nestálé, dlouho nevydrží u jedné činnosti – a to pro ně platí i v posteli. Neznamená to ale nutně střídání sexuálních partnerů. Spíše rády vymýšlejí, co nového pod peřinou podniknout, kterou polohu se svým protějškem ještě nezkoušely a o jakou hračku rozšířit svou sbírku. Rády se nechávají překvapovat, nevadí jim ani naprosto se podřídit partnerovi – někdy. Milují totiž pocit, kdy neví, co se bude dít a možné je všechno. Co může být pro dvojky příjemné něžné milování, je pro trojky nuda, a tu snášejí nejhůř ze všeho.

Číslo 4

Lidé, kteří mají životní číslo čtyři, jsou velmi praktičtí – a platí to i pro ženskou sexualitu. Tyto dámy nemají problém rozlišovat mezi láskou a sexuální touhou. Pokud chtějí s někým jen tak hupsnout do peřin bez větších závazků, prostě to udělají. Na druhou stranu ale touží po pevném a hlubokém vztahu, protože vědí, že sex v něm je o něčem jiném. Jakmile druhému důvěřují, dokážou se mu úplně otevřít a jejich milostný život v tu chvíli nabírá úplně jiné obrátky.

Číslo 5

Znáte lidi, kteří rádi vyprávějí sexuální historky o tom, jak se do milostných hrátek pouštěli v naprosto neuvěřitelných situacích a na nejrůznějších místech? Tak právě takové jsou ženy pětky. Milují experimenty a vzrušení z neznámého, rozechvění z toho, že je může někdo přistihnout, a že dělají něco, co se nemá. Nebrání se nejrůznějším experimentům, klidně si se souhlasem svého protějšku do postele přizvou ještě někoho dalšího. Jejich životním krédem je svoboda a často fungují v otevřených vztazích.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Jestli chce mít muž otevřený vztah bez žárlivosti a scén, udělá nejlíp, když se dá dohromady s pětkou Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Číslo 6

Sex bez lásky je pro ženy šestky nemyslitelný. V posteli většinou upřednostňují pomalejší tempo a na milování si dávají záležet. Jsou perfekcionistky a obrovské nároky kladou jak na sebe, tak i na svůj protějšek. Nepředstavujte si, že by akt posléze hodnotily s tabulkou v ruce – spíš musí být všechno vždy perfektně připraveno, od hladkého oholení a svěží vůně po čerstvě vyprané ložní prádlo a růžové okvětní plátky. Pokud něco nesnáší, jsou to uspěchané a upocené rychlovky.

Číslo 7

Pro ženy sedmičky je někdy těžké zbavit se v posteli zábran – pořád si dělají starosti s tím, jestli se druhý cítí pohodlně, jestli něco nedělají špatně, jestli u toho dobře vypadají. Jsou trochu rezervované a plně se uklidní až s někým, komu opravdu věří, většinou tedy během života nevystřídají příliš mnoho sexuálních partnerů. Na druhou stranu dokážou překvapit – ačkoli působí navenek chladně a nepřístupně, v dlouhodobém vztahu to umí pěkně roztočit.

Číslo 8

Ženy osmičky jsou racionální a zodpovědné bytosti, které nesnášejí drama. Než tedy s někým vlezou do postele, všechno si rády vyjasní – jak k tomu jejich protějšek přistupuje, co se od nich čeká a nečeká. Tahle odosobněnost a přímost, se kterou o sexu mluví, uvede možná někoho do rozpaků, ve vztahu se ale vyplatí. Všichni totiž vědí na čem jsou, a nebojí se otvírat ani choulostivá témata. Občas neumí přestat věci kontrolovat, uvolnit se a všechno si užít. Předat ale svému protějšku alespoň na chvíli otěže jim prospívá.

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Ženy osmičky jsou racionální a mají rády ve věcech jasno. O sexu komunikují přímo, až to může být některým mužům nepříjemnéFoto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Číslo 9

Ženy devítky se umí přesně naladit na svůj protějšek, vcítit se do potřeb druhého, dát mu prostor, v případě potřeby se i přizpůsobit. Ačkoli nejsou zrovna otevřené a o věcech nerady mluví, nevadí jim konat. V posteli se zkrátka chtějí bavit, neberou sex vážně a různým nehodám a problémům se dokážou společně zasmát. Sex s nimi je pohodová a příjemná záležitost a jejich životním mottem je: hlavně si to užít. Ačkoli se samy do inovací neženou, jsou ochotné na přání druhého ledacos vyzkoušet.

Číslo 11

Pro ženy jedenáctky je velmi důležitá vzájemná blízkost a doteky, jsou totiž silně smyslově založené a partnera právě tímto způsobem poznávají a navazují s ním spojení. Jsou přirozené, nepřetvařují se, nemají problém říct, co ano a co ne. V sexu jsou velmi spontánní, umí překvapit a rády postelové hrátky obměňují – jeden den se vyžívají v pomalé romantice, druhý den si klidně oblečou latexový kostýmek a popadnou bičík a pouta. Jsou rády mezi lidmi, svým protějškům se snadno otevřou a dobré vztahy jsou pro ně k životu nezbytné.

Číslo 22

Ženy dvaadvacítky jsou citlivé duše, kterým nějakou dobu trvá, než si někoho pustí pod kůži, je třeba s nimi zacházet opatrně a jemně. V sexu jsou celkem konzervativní, ale kvůli svým milovaným jsou ochotné občas popustit uzdu a vyzkoušet i něco, co je samotné nepřitahuje – a třeba v tom i najít zalíbení. Milují hýčkání a rozmazlování. Podle nich by o sebe měli partneři vzájemně pečovat a plnit si přání, ukazovat si vzájemnou lásku polibky, hlazením i letmými doteky během každodenních úkonů.

Tak co, sedí to na vás?

Reklama

Související témata:

Načítám