Hlavní obsah

Jaký bude příští rok podle vaší osobní roční vibrace?

Foto: eldar nurkovic, Shutterstock.com

Foto: eldar nurkovic, Shutterstock.com

Reklama

Pro každý rok života je možné spočítat si osobní vibrační číslo, které vás bude provázet po celých dvanáct měsíců. Jaký bude váš další rok?

Článek

Jedná se o číslo, které bude váš život ovlivňovat od jedněch narozenin ke druhým. Spočítat si osobní roční vibraci není nic těžkého. Stačí pouze k číslu dne narození a měsíce narození připočítat čísla konkrétního roku, pro který chcete vibraci vypočítat. Jak na to?

Pokud se někdo narodil 14. 8. 1974 a chce si spočítat, v jaké osobní roční vibraci se právě teď nachází, přidá si k datu narození letošní rok, a vznikne mu tedy tento výpočet: 1 + 4 + 8 + 2 + 0 + 1 +8 = 24 = 2 + 4 = 6. Pokud chce zjistit, jaká bude jeho osobní roční vibrace od jeho narozenin v roce 2019, spočítá totéž, akorát s letopočtem následujícího roku: 1 + 4 + 8 + 2 + 0 + 1 +9 = 25 = 2 + 5 = 7. Aby bylo úplně jasno – když máte narozeniny v prosinci, a přičtete 2018, půjde o výpočet na období od prosince 2018 do prosince 2019.

Čísla se redukují, dokud nezískáte jednociferný součet. Zjistěte si tedy svou osobní roční vibraci, a co to pro vás znamená.

1

Jednička znamená, že váš následující rok nebude zrovna společenský, naopak, do vašeho života zasáhne pocit osamělosti. Hledání nových přátel a udržování starších kamarádství bude obtížné, o vztahy bude potřeba hodně pečovat, a přesto se některé nejspíše rozpadnou. S tím ale přichází i nové příležitosti a pozitivní změny. Jednička je totiž také poryvem svěžího větru, který může váš život otočit o 180 stupňů. Je to také rok osamostatnění, nezávislosti, odstřihnutí toho, co vás jakýmkoli způsobem omezuje.

2

Rok s vibracemi dvojky je takovým protipólem k osamělé a individualistické jedničce. Naopak se skvěle hodí k navazování nových vztahů, ať už romantických nebo přátelských. Tento rok naopak straní sdílení a komunikaci. Pokud váš život dočasně prostoupí vibrace dvojky, znamená to, že se nebudete cítit sami, ale naopak si užijete neobvyklé souznění s lidmi kolem vás. Zvládání stresu a spěchu je v tomto roce obtížnější než jindy, a proto se vyplatí myslet na své psychické zdraví a dostatečně relaxovat a odpočívat.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Je-li vaše číslo dvojka, čeká vás rok seznamování a nových vztahů v různých podobáchFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

3

Pokud se váš rok ponese pod taktovkou čísla tři, znamená to, že se ke slovu dostane hlavně váš mozek, který bude v plné polní. Tato roční vibrace přeje studiu a vzdělávání, ale také koníčkům a novým dovednostem. Pokud dlouho odkládáte učení se novému jazyku, právě teď je vaše chvíle. Vybít si tuhle mentální energii můžete vlastně čímkoli, od pravidelných návštěv kulturních institucí, jako jsou divadla nebo výstavy, až po vlastní tvorbu nebo setkávání s přáteli při intelektuální debatě. Jinak může nastoupit nedůtklivost a neopodstatněná „blbá nálada“.

4

Pokud se váš další rok ponese ve znamení čtyřky, znamená to, že budete nesmírně fyzicky fit a akční, plní energie a síly. Vibrace čísla čtyři je velmi fyzická, a v příštím roce se budete muset naučit hospodařit se svou energií a využívat ji efektivně, abyste neskákali bezcílně od jedné věci ke druhé. Budete mít tendenci utápět se v práci a nakládat si toho víc, než kolik můžete reálně zvládnout. Pozor na workoholismus. A taky pozor na impulzivní a nepromyšlená rozhodnutí.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Vyšla vám 4? Budete aktivní, ale někdy až moc. Hlídejte si výdej energie, ať neskončíte jako přepracovaný workoholikFoto: fizkes, Shutterstock.com

5

Jestliže vám při výpočtech jako vibrace vyšla pětka, těšte se na rok plný osvobození a nespoutanosti. Pětka je totiž volná jako pták a nenechá se ničím svazovat. Tento rok bude ve znamení cestování a také osobnostního a duševního rozvoje. Čeká vás období nejistoty a změn, žádné dlouhodobé plánování, ale spíše impulzivní přesuny řízené intuicí. Dojde k porušení mnoha zavedených rutin a ke změně kariéry, pokud vás ta současná nenaplňuje. A také na odstřižení se od lidí, kteří vám nic do života nepřinášejí.

6

Šestka vnese do vašeho života hodně soucitu, odpovědnosti a určité pokory. Právě toto období posouvá lidi směrem k charitě a touze pomáhat druhým. Často dochází k přehodnocování kariéry a volby práce – tentokrát jde ale o hlubší zamyšlení nad tím, jestli světu něco přinášíte, jestli jste mu nějak prospěšní. Také se jedná o rok zasvěcený nejbližším: rodině. Ačkoli ostatní vztahy ustoupí do pozadí a půjde hodně o vaše nitro a vás samotné, rodina bude během tohoto roku stále na prvním místě.

Foto: SpeedKingz, Shutterstock.com

Šestka vám může přinést změnu práce a začnete se také věnovat charitěFoto: SpeedKingz, Shutterstock.com

7

Číslo sedm je trochu podobné jedničce, v tom, že navrací člověka k individualismu. Je to rok, kdy se musíte naučit, že spoléhat se máte hlavně na sebe, že je ve vašich silách mnohem víc, než jste si mysleli. Je to rok poznávání vlastních předností a práce na dovednostech, které vás mohou v životě posunout kupředu. Sedmičku často doprovází změny v milostném životě, protože se během tohoto roku lidé hodně mění a posouvají, přestávají si rozumět se současným partnerem – to však samozřejmě není pravidlem.

8

Osmička slibuje pro následující rok klid a pohodu, odpočinek a vyladění situace. Jedná se o číslo harmonie, které ovlivňuje rovnováhu vašeho života a dá vám prostor k nadechnutí, prožití a utřídění všech předchozích zkušeností. Tento rok bude co se týká velkých událostí o něco prázdnější, než je obvyklé, ale přesně takové pauzy jsou v životě hodně potřeba. Podporují rozvoj schopnosti sebereflexe a hodnocení jak sebe, tak i ostatních. Je to jakési okno, které vám umožní podívat se na vlastní úspěchy i neúspěchy tak nějak s odstupem.

9

Devítka cyklus ročních vibrací uzavírá. Nepůjde o rok úplně lehký, spíše právě naopak. Toto číslo přináší pocit ukončení a završení, ale s tím se také pojí konstantní stres a pocit, že člověk něco nestihl, že mu něco utíká. Tento rok připravuje půdu pro další nový začátek, takže v něm i ledacos končí – vztahy, pracovní poměry, studium a další. Lidé mají potřebu odseknout ze svého života slepé uličky, které nikam nevedou, aby se mohli vydat po té jedné hlavní, směrem kupředu.

Jakou roční vibraci bude mít příští rok pro vás?

Reklama

Související témata:

Načítám