Hlavní obsah

Je jim přes šedesát a vypadají dokonale. Jak to dělají?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Strach ze stárnutí má mnoho žen. Přitom ale nikde neexistuje přímá úměra, že čím starší, tím ošklivější. V některých případech to totiž může být dokonce i naopak, tedy že ženy s přibývajícím věkem získávají větší šmrnc, než měly dříve. Tyto dámy jsou toho příkladem!

Článek

Někdo může namítat, že to se jim to stárne, když mají armádu kadeřníků, kosmetiček, osobních trenérů a podobně. To popřít nelze, ale na druhou stranu – starat se o sebe může každá žena. A čím dříve s tím začne, tím lépe. Až se pak stáří zeptá, co dělala v mládí, bude perfektně připravená. Nechte se inspirovat těmito hvězdnými seniorkami.

Helen Mirren (72)

Herečka byla krásná vždycky, ale to, jak stárne, je záviděníhodné. Je to čím dál tím větší kočka. A její tajemství je úplně jednoduché: „Snažím se spát tak moc, jak jen to jde. To je pro krásu klíčové a čím jste starší, o to více to platí.“

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirren na festivalu v Cannes. Herečka zvolila královsky modrou róbu s dlouhými rukávy, které jsou právě in, a vypadala fantastickyFoto: Profimedia.cz

Meryl Streep (68)

Oscarová herečka sice napřesrok v létě oslaví sedmdesáté narozeniny, ovšem asi by jí to věřil málokdo. Spíše než na zázraky moderní estetické medicíny se přitom spoléhá na něco úplně jiného. Věří, že klíč k udržení mladistvého vzhledu má každý v sobě – záleží, co do sebe dostáváte. Herečka se snaží přijímat minimum toxinů, které by mohly poškozovat její pleť.

Foto: Profimedia.cz

Meryl Streep si může dovolit takto hluboký výstřih bez jakéhokoliv ostychuFoto: Profimedia.cz

Ellen DeGeneres (60)

V čem tkví tajemství svěžího vzhledu populární americké moderátorky Ellen DeGeneres? Vizážistka, která ji často líčí, na ni „práskla“, že je za tím veganská strava a dostatek pohybu. Nemusíte ale hned začít žít po vegansku. Důležité je i další pravidlo, kterým se Ellen řídí: do svého jídelníčku pravidelně zařazuje ovoce bohaté na antioxidanty, třeba borůvky, ostružiny, maliny či černý rybíz. A také kakaové boby, tak na to myslete, až si budete dávat čokoládu!

Foto: Profimedia.cz

Ellen DeGeneres možná pro někoho není prototypem krásky, nicméně její věk by jí hádal asi jen málokdoFoto: Profimedia.cz

Christie Brinkley (64)

Když se člověk dívá na Christie Brinkley, nemůže tomu snad ani věřit! Tato bývalá modelka dokazuje, že věk je skutečně jen číslo. Ještě vloni nafotila obrázky v plavkách pro magazín Sports Illustrated. Modelka tvrdí, že nepodstoupila žádnou plastiku a že za vším prý stojí každodenní peeling, který jí pomáhá zbavovat se odumřelé kůže.

Foto: Profimedia.cz

Christie Brinkley se ještě vloni fotila v plavkách do sportovního magazínu Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrall (61)

Letos to bude 20 let od vysílání prvního dílu kultovního seriálu „Sex ve městě“ a představitelka Samanthy Kim Cattrall vypadá pořád stejně! Klidně by z fleku mohla hrát své mladší já. I ona vsází na jistotu v podobě zdravé stravy, zejména pak na omega-3 mastné kyseliny. Ty pomáhají regenerovat strukturu vlasů i pleti a zároveň působí jako antioxidant.

Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrall se od prvního dílu legendárního seriálu zas tak moc nezměnila Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda (80)

Jane Fonda vloni v prosinci oslavila osmdesátiny a my musíme konstatovat, že dokonale klame tělem! I ona má svůj zaručený způsob, jak si udržuje mladistvý vzhled. Na tom, jak vypadá, mají podle ní velikou zásluhu domácí cvičební videa, která jí pomáhají zůstat v kondici. „Opravdu je to číslo jedna pro úspěšné stárnutí,“ stojí si za svým herečka.

Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda se rozhodně výrazných barev nebojí ani poté, co oslavila 80. narozeniny Foto: Profimedia.cz

Jaký je váš trik na věčné mládí?

Reklama

Načítám