Hlavní obsah

Je zdraví dárek? Jsou polštáře dárek?

Reklama

Ano, zdraví i polštáře jsou nejlepší dárek. Tak to udělejte, darujte zdraví lidem kolem sebe i vám! Darujte zdravý spánek, věnujte blízkým radost ze života, dopřejte správný vývoj vašim dětem!

Článek

Zdravý spánek umožňuje tělu i duchu načerpat síly do dalšího dne. Napomáhá regeneraci organismu, pomáhá správnému vývoji u dětí, určuje, jak se následný den budete cítit. Všichni přece znáte, jak je nepohodlné, když se stále převalujete a nemůžete zabrat. Druhý den jste jakoby mimo sebe, jste malátní, unavení, špatně se soustředíte, skoro jako by vás přejela lokomotiva.

Při opakované nespavosti mohou vznikat až chronické potíže, jako jsou bolesti zad a hlavy, dlouhodobá únava a vyčerpanost. U dětí nekvalitní spánek může vést ke špatnému vývoji páteře. Podobně jako u dospělých, jsou po špatném spánku i děti unavené, ospalé a hůře se soustředí ve škole. Jak se toho vyvarovat?

Specialista na zdravotní polštáře: Polštáře Anatomic – 990 Kč, polštáře Anatomic 500–890 Kč

Spěte kvalitně – zdravotní polštář pomáhá!

Ideálním řešením zdravého spánku jsou relaxační polštáře. Jejich speciální tvarování a použitý materiál pomáhají lidem s mnoha problémy, nejen s „pouhou“ nespavostí. Například mazlicí a kojicí polštář pro ženy pomáhá zklidňovat, ulevuje od bolesti při menstruaci, umožňuje snadné kojení čerstvým matkám. Pomáhá terapeuticky i psychicky, je příjemnou oporou v poloze na boku, ulevuje také seniorům i lidem s kloubními problémy.

Medical comfort vyvíjí výrobky ve spolupráci s lékaři, polštáře Clever Genius jsou toho důkazem

S ergonomickým polštářem získají vaše děti lepší držení těla, budou čilé a bdělé, plné zdravé energie. Kvalitní spánek je základem správného vývoje. Dopřejte vašim dětem klidný a nerušený spánek a zdravý vývoj! Dejte jim radost, pohodu a klid, potřebují je stejně jako vy!

Polštáře Medical Comfort pro každého!

Terapeutické polštáře jsou vhodné také pro muže. Jistě se ve vašem okolí vyskytuje někdo, kdo špatně spí a přitom ještě chrápe nebo má problémy s pálením žáhy. I takovému člověku je nejlepším dárkem zdravotní polštář! Mírní problémy se žáhou, napomáhá lepšímu dýchání a eliminuje chrápání. Také uvolňuje páteř, odbourává chronické potíže a zároveň umožňuje zdravý a klidný spánek pro perfektní regeneracipo náročném dni.

Medical Comfort získal patent na polštáře Clever Genius, akční cena 1990 Kč

Zdravý spánek se promítá do všech oblastí vašeho života. Proč ho nežít plnohodnotně? Bez bolesti, únavy a chronických potíží? Je to opravdu tak jednoduché. Změňte každodenní utrpení ve zdravý a vyvážený spánek! Kupte si vlastní terapeutický polštář nebo ho věnujte třeba jako vánoční dárek vašim blízkým, zasloužíte si to!

Reklama

Související témata:

Načítám